Szőkenő kalandjai a Miuival:
Day2
én totál elvesztem....
Kértem nyitást. Kaptam is tök gyorsan. Csakhogy egy másik accounthoz. Mint kiderült kettő van. Igenám, de csak a másik van a telefonon aktiválva. Szóval gondoltam telón átjelentkezek abba, amihez kaptam nyitást és majd klassz lesz. Az unlock progi továbbra sem hitte el h unlockolhatja. Plussz még a telefonon lévő ID-hoz sem tudok nyitást kérni, mert nem engedi.
Írtam a supportnak hátha tudnak unbindolást csinálni a telefonszámra és akkor majd jól rákötöm arra az accountra, amihez kaptam nyitást.
A másik topic, hogy kaptam egy linket a romhoz, amit fel szeretnék tenni plusz leírás:
ismeritek?
https://xiaomi.eu/community/threads/6-6-30.32496/
Na most ez egy picit máshogy írja le, mint az általatok készített guide. Na már ez most elég volt ahhoz, hogy bekavarjon
A ti leírásotokat bírom követni , egy pici bibi volt az elején, plz nézzétek meg a romos linkeket, mert az "innen" és az azonbelül "ezt" nem egészen mutat jó helyre asszem.
Elvileg akkor a tiéteken végigmegyek és utána felkombinálom az én linkemről letöltött romot?
Illetve volt még egy olyan ötlet is, hogy elég csak a romot leszedni és update.zip névvel valahova felmásolni a telóra és aztán megy magától ????? A többi leírást olvasgatva eléggé hüledeztem.
Adataim( Redmi3; miui 77. stable; 77.1.1.0 LHPCNCK)
Előre is köszi a véleményeket és a segítséget!