Redmi 3/Pro & 3S/3X első lépések

zsola
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
10
Telefonom: Xiaomi Mi8 Lite

Re: Redmi 3/Pro első lépések

Hozzászólás Szerző: zsola »

trebrona » Ma, 13:24 írta:Minek a SuperSu? Nem romot akarsz cserélni?

Recovery boot pedig updater alkalmazásból.

Tapatalkkal küldve az én Redmi 3 eszközömről

Hat persze, hogy azért. Végre fent van a stabil eu rom (7.5.1.0) magyar (két napig izzadtam vele). :-bd :-bd :-bd
Az érdekelne, hogy most törölhetem-e a telefonból a felmásolt telepítő zip-et?
Meg a telepítés végén felkínálta a supersu aktiválását és én elfogadtam. Ezt vissza lehe-e állítani, mert a gyerekek miatt nem biztos, h jó a root jogosultság.
Az is érdekel, hogy ez pontosan mit jelent: Bootloop elkerülése: Miután minden megvan (TWRP, ROM, Vagyula féle lánchidas óra), futtasd le még egyszer az unlock folyamatot.
trebrona
MIUI őrült
MIUI őrült
12
Telefonom: Xiaomi Mi A1

Medálok

Hozzászólás Szerző: trebrona »

A telepítő zipet törölheted, az újra unlock felesleges.

iPhone 12 Pro
wocsok17
MIUI imádó
MIUI imádó
12
Telefonom: POCO X3

Medálok

Hozzászólás Szerző: wocsok17 »

bse666 » 40 perccel ezelőtt írta:
wocsok17 » Tegnap, 15:43 írta:Én úgy tudom a kínai fastboot akkor is fel kell hogy menjen.
Nos megpróbáltam de semmi, de már látom mi a gond. Mint, ahogy írtam nem tudok belépni Download módba, mert a telefont nem látja a gép (mellékelt driver telepítve) , illetve pontosítok úgy látja hogy 0123456789 device és folyamatosan újraindulgat, tehát nem tudok így telepíteni. Csak fastboot módban tudok bármit is kezdeni a telefonnal de ott meg ugye mindig megkapom hogy az eszköz zárva van......

A mi pc suite-l próbáltad? Fastbootot az ha jól emlékszem tud telepíteni.
bse666
MIUI látogató
MIUI látogató
11
Telefonom: Xiaomi Mi3

Hozzászólás Szerző: bse666 »

Az meg azt mondja hogy először normál módban indítsam el a telót, de az meg nem van. Hajjajj, lehet kuka a cucc?
ksasa67
MIUI őrült
MIUI őrült
10
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 5 Pro
Medálok

Hozzászólás Szerző: ksasa67 »

Bekapcsoláskor mindhárom gombot nyomd egyfolytában. Power, hangerő fel, le. Háromszor újraindul, majd tök fekete lesz a képernyő. Ekkor lesz download módban. Ilyenkor a kínai fastboot rom telepíthető a miflash programmal....

bse666
MIUI látogató
MIUI látogató
11
Telefonom: Xiaomi Mi3

Hozzászólás Szerző: bse666 »

Igen ez működött, köszönöm a segítségeteket!
ksasa67
MIUI őrült
MIUI őrült
10
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 5 Pro
Medálok

Hozzászólás Szerző: ksasa67 »

Nmit :-)

kisszoli0707
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
12
Telefonom: Xiaomi Redmi 3

Medálok

Hozzászólás Szerző: kisszoli0707 »

Miért van az,hogy téma szerkesztésnél pl az állapotsornál csak a default témát engedélyezi,hiába próbálok letölteni hozzá másik kinézetet.Az üzenetek résznél bead párat,de ahhoz is hiába töltök le másikat,nem alkalmazza,tárcsázónál szintén nem enged variálni.Hiába is próbálok letölteni hozzá témákat,a legtöbbnél kompatibilitási hibát ír ki a MIUI 8-cal.Próbáltam az alkalmazásoknál kitörölni a gyorsítótárat és adatokat,de a hibajelenség megmaradt! :(
Nyitott bootloader utáni "vagyula féle" MIUI8 by xiaomi eu. 6.6.30 fejlesztőit használom,hibátlan is,szóval nem "tákolt rom",hanem az elérhető leghivatalosabb változat,kivéve a kínai stabil és fejlesztői romokat. Érdemes lenne esetleg feltenni az újabb fejlesztői változatot (6.7.7) ?Miben finomítottak rajta?Gondolom azért az is ugyanúgy tartalmazza a magyar nyelvet,ugye?!
paleszb
MIUI látogató
MIUI látogató
11
Telefonom: Egyéb

Hozzászólás Szerző: paleszb »

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Letöltöttem a dev kínai rom-ot, most megy a flash. lassan 1600s -nál jár az idő és még mindig megy, számol. (Most itt tart: 0x000000096bc400,size 16384) Az unlock-hoz flashelem a dev romot. Tényleg ilyen sokáig kell várni? Másnak is ennyi ideig ment? lassan kb 30 perce megy. Ez normális folyamat? Végig wipe-olja a belső szabad memo-t? Azért kell ennyit várni?
lukitheone
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi Redmi 3

Hozzászólás Szerző: lukitheone »

Üdv!

1 hete vettem egy Xiaomi Redmi 3-as készüléket. Eddig semmi gondom nem volt vele. Véletlen belebotlottam a témába, hogy lehet hogy jó lenne frissíteni a mostani MIUI verziómat. Jelenleg ez van fent: 7.2.7.0.0 Stable. Ez mennyire számít frissnek?

Egyébként a guide alapján már próbáltam volna frissíteni, csak sajna mikor megnyitom a MiFlash-t, akkor valamiért nem ismeri fel a telefont (pedig be van dugba), ezért sajna nem tudtam elkezdeni a flashelést. Erre esetleg lenne valakinek ötlete?
0
Válasz küldése

Vissza: “Redmi 3”