Redmi Note 3 Pro "Qualcomm"
-
DeXTeR323i
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3
Re: Redmi Note 3 Pro "Qualcomm"
Jelentem nekem is fent van a MIUI 8 Global 6.7.5 Beta! A legutóbbi global stable-re tettem fel a recovery romot: az updater appból, ... gomb után kikeresve a felmásolt zip-et, újraindul, és fent van. Még nyitott BL sem kellett hozzá!
Egyetlem gondom vele, hogy az ez előtti global stable romon valahogy sikerült úgy beállítani az indamail-es fiókomat, hogy kb. az e-mail címemet és jelszavamat adtam meg, a többire mind rájött maga automatikusan, és működött is. Ehhez képest SMTP, IMAP szervereket kér, meg portokat, titkosítási beállításokat, stb. A népművészeti cserépedény indamail-nél viszont nincs saját SMTP szerver, azt mondja használjam a szolgáltatómét. Vagy a ROM-on változtatták meg ezt a részt, vagy előzőleg sikerült valami varázs-kombinációban pötyögni a képernyőre, vagy nem tudom mi történt. Előtte persze csináltam mentést, de a fiókjaimat ezek szerint pont nem tudta visszahúzni.
Egyetlem gondom vele, hogy az ez előtti global stable romon valahogy sikerült úgy beállítani az indamail-es fiókomat, hogy kb. az e-mail címemet és jelszavamat adtam meg, a többire mind rájött maga automatikusan, és működött is. Ehhez képest SMTP, IMAP szervereket kér, meg portokat, titkosítási beállításokat, stb. A népművészeti cserépedény indamail-nél viszont nincs saját SMTP szerver, azt mondja használjam a szolgáltatómét. Vagy a ROM-on változtatták meg ezt a részt, vagy előzőleg sikerült valami varázs-kombinációban pötyögni a képernyőre, vagy nem tudom mi történt. Előtte persze csináltam mentést, de a fiókjaimat ezek szerint pont nem tudta visszahúzni.
-
LutheR
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Redmi 2
Sajnos felraktam az eu multit nyitási engedély nélkül, és most az eredetit sem tudom visszatenniMilestone2 » Tegnap, 05:27 írta:Ezért gyorsan kérni kell bootloader nyitási engedélyt, törölni kell azt a gagyi sz@r rendszert, felrakni a multi romot
-
Blackphanter
- Beta tesztelő

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi5s Plus
Miért nem tudod visszatenni? Mit csinál? Nem bootol be?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
LutheR
- MIUI látogató

- 11
Csak fastboot érhető el, ott meg nem tudok hozzányúlni a locked miatt. Amúgy sem recoverybe sem systembe nem bootol, a Mi logo után piros led villlogás, a MiFlash nem látja ebben az állapotban.
- Bandita1981
- MIUI őrült

- 10
- Telefonom: Redmi Note 10 Pro
- megköszönték: 3 alkalommal
Medálok
És a mipcsuite?Ott az updater/flash résznél!De ha az sem ismeri fel akkor nem fog működni! Én nekem is volt bootlop,és így sikerül helyreállítani!
Redmi Note 3pro Miui 8 6.6.30
Redmi Note 3pro Miui 8 6.6.30
Könnyű annak, akinek nem nehéz!!!
Telefonom:Redmi Note 3pro//Redmi Note 5pro//Redmi Note 8
-
Blackphanter
- Beta tesztelő

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi5s Plus
Fastboot romot tudsz rá tenni PC suitettal csak ne a global developert mert az továbbra is bootloopot okoz. Az első hsz szerint tedd fel a legutolsó stabil romot.
-
Zoro3
- MIUI látogató

- 10
Srácok, nektek is szokott akadozni a kamerája? Videót csinálok és közben belaggol, erre valami megoldás?
-
Blint456
- MIUI érdeklődő

- 10
MiFlashel tudsz csak feltenni romot download modban ha visszazárt nálam is ugyanez volt viszont hogy lássa a telefont a miflash nekem egy edl-es cmdvel sikerült elérnemLutheR írta:Csak fastboot érhető el, ott meg nem tudok hozzányúlni a locked miatt. Amúgy sem recoverybe sem systembe nem bootol, a Mi logo után piros led villlogás, a MiFlash nem látja ebben az állapotban.
Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 3 eszközömről
- Bandita1981
- MIUI őrült

- 10
- Telefonom: Redmi Note 10 Pro
- megköszönték: 3 alkalommal
Medálok
Szevasztok!Valaki rakott már fel Xposedet?Műkődik?Nem kapok tőle bootlopot?És melyiket kellene leszedni,és telepíteni?
http://en.miui.com/thread-78894-1-1.html
http://en.miui.com/thread-78894-1-1.html
Könnyű annak, akinek nem nehéz!!!
-
LutheR
- MIUI látogató

- 11
Re: Redmi Note 3 Pro
EDL módban sem ismerte fel, kétféle MiFlash verzióval próbáltam.Blint456 » 45 perccel ezelőtt írta: MiFlashel tudsz csak feltenni romot download modban ha visszazárt
Köszönöm a segítőkészségeteket, de most már szervizbe adtam, így is elcsesztem erre rengeteg időt.
Nem köszönöm XiaoMi, a bootlock megoldásodat, és a silány ügyfélkezelésedet. Ez a csoda is három napig tartott, ismét az árnak megfelelő szolgáltatást kapjuk.