Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Feltettem tegnap a romot, nagyon tetszett, és most feltettem a billentyűzetet. Most tartok ott hogy kezd nekem is elfogyni a türelmem, hogy elindul-e.
Nem mértem az időt, de nagyon soknak tűnik már.
Ma megkaptam az unlock kódot. Elindítottam a Miunlock progit. bejelentkeztem, és kiírja, hogy: Your device isn't supported by Mi unlock. Go to unlock.update.miui.com to apply for MI unlock support and view the progress.
De ezen az oldalon nem tudom apply-zni a supportot. Csak a letöltésre irányít a Miunlock progihoz.
A MiUI 8-as van fenn. Ez alól nem lehet megcsinálni?
Le kell töltenem valami verziót és előtte feltolni? Ha ez így van valaki be tudná linkelni, hogy melyiket töltsem le pontosan, mert kicsit bizonytalan vagyok benne, hogy melyik a jó.
Ok,
"BOOTLOADER NYITÁS
Ha a rom fent van, a Mi fiók hozzá rendelve, gépen belépve a fiók száz százalékos, akkor ezt a leírást kell követni
Pontos menet:
1. Megkéred a nyitási engedélyt itt. Ugyanazzal a fiókkal, amivel be vagy jelentkezve a telefonon.
2. Vársz (10 nap is lehet mire megjön, nem biztos, hogy jön róla SMS, de itt tudod ellenőrizni.
3. Megérkezik, elindítod a feloldó programot, amit innen töltöttél le
3.a. Jelentkezz be a feloldó programba a Mi fiókkal
3.b. Indítsd újra a telefont Fastboot módban (hangerő le+bekapcs)
3.c. Csatlakoztasd a telefont a géphez.
3.d. Nyomd meg az unlock gombot.
Kb 10 másodperc alatt kész. Let's Rock"
Itt milyen ROM-ra kérdez, hogy fenn van-e?
A MIUI8-as van fenn, zárt bootloaderes verziót feltettem. Ebben nem 100%-ot jelez, ha nem csak azt, hogy bejelentkezve...
Ha beljebb lépek, akkor eszköz aktíválva. Mármint a telefonon.
A számítógépen nem jut el addig, hogy kiírjon bármiféle 100%-ot. Előtte jön a hibaüzenet amit fentebb írtam.
Bocsi, ha értetlen vagyok, segítsetek légyszi.
"1.Fastboot ROM innen. egészen pontosan ez "
Ennél a sornál a "fastboot ROM innen" azt jelentené hogy nem a MIUI8-at kellene előbb feltennem, ha nem a linken szereplő ROM-ok közül a "Redmi 3 Latest China Developer Version Fastboot File Download" sor alatti linken található ROM-ot?
Vagy a developer nélküli "Stable" is felmehet?
Ez lenne az előfeltétel? MIUI 8 akkor kuka és előtte fel kell flashelnem a China verziót?
A 100%—ot a i.mi.com oldalon bejelentkezve kell látnod, elérned számítógépről. A china developer rom biztos jó. Lehet a 8-as is jó lesz, ez majd kiderül ha már megjött a nyitási engedélyed. Megjött? Kértél?
Az account -nál? Ott a security beállításokat elvégeztem. Felül a csúszka 100%, erre gondolsz (Security check-up)?
Ha erre gondolsz, akkor az rendben van, de mégis kiüzen az unlock progi.
"1.Fastboot ROM innen. egészen pontosan ez "
Ennél a sornál a "fastboot ROM innen" azt jelentené hogy nem a MIUI8-at kellene előbb feltennem, ha nem a linken szereplő ROM-ok közül a "Redmi 3 Latest China Developer Version Fastboot File Download" sor alatti linken található ROM-ot?
Vagy a developer nélküli "Stable" is felmehet?
Ez lenne az előfeltétel? MIUI 8 akkor kuka és előtte fel kell flashelnem a China verziót?"
Igen, ez az előfeltétel, kínai fastboot dev rom. "Redmi 3 Latest China Developer Version Fastboot"
Összesen
Hozzászólások száma: 182629
Témák száma: 12623
Összes bejelentés: 0
Összes ragacs: 61
Összes melléklet: 0
Napi témák: 3
Napi bejegyzések: 39
Felhasználók naponta: 14
Felhasználónkénti témák: 0
Felhasználónkénti bejegyzések: 3
Hozzászólások témánként: 14