Csak fastbootba tudtam tenni a telót, minden más gombkombinációra bootloop.
Próbáltam újranyitni, azt írta, már nyitva van. Próbáltam fastbootban flashelni a legutolsó kínai fastboot romot, nem ment.
Googliztam sok mindent, majd ezt az oldalt találtam:
http://xiaomitips.com/guide/install-twr ... dmi-3-pro/
Ezzel simán fastbootban újra felment a twrp, és utána tiszta telepítéssel a 6.7.7-es eu-s rom, és azóta is rendben minden.
Szükséges előfeltételek:
Teló nyitva legyen. Adb cuccok a gépen legyenek. (Ha flash már volt, fenn vannak biztosan.)
USB hibakeresés korábban már legyen bekapcsolva. (Szintén, ha már flash volt, ez is volt.)
A twrp telepítés menete az alábbi volt:
1.Letöltöttem a Combo csomagot.
2. Kicsomagoltam. (A readme.txt-t kis angollal érdemes elolvasni benne.)
3. Elindítottam a telót fastbootban, majd a letöltött csomagból a boot-new.bat-ot.
4. Ennek lefutása után, ha nem megy magától,kézzel újra fastboootba tettem a telót. (hang le+bekapcs)
5. twrp-3.0.2-ido.bat futtatása, teló elindul twrp-ben.
6. Tiszta telepítéssel 6.7.7 eu rom feltevése.
(Ezután twrp-be én minding a telón keresztül léptem be (beállítások- a telefonról-rendszerfrissítés-3 pötty stb.), sosem használtam a hang föl+bekapcs kombót. Sokak szerint így bootloopba kerülünk újra. Nem próbáltam...)
7. Supersu telepítés
Remélem, ezzel a bootloop gyorsan megoldódik mindenkinek. Ha hasznosnak találják a szerkesztők, esetleg valami kiemeltebb helyre kéne ezt tenni , hogy gyorsan megtalálják a bootloopba esettek.