[ROM] MIUIHU9 8.4.26 [Utolsó MIUI9]

teo8028
MIUI imádó
MIUI imádó
10
Telefonom: Xiaomi Mi 9T
Re: [ROM] MIUIHU8 6.6.30

Hozzászólás Szerző: teo8028 »

Mi 4c esetében a TWRP nem befagy, hanem a touch nem működik azonnal. Ha bejött a recovery, akkor pihentetni kell kb 2 percet. Utána megy. Nekem eddig mindhárom verzió működött.

Sent from my Mi-4c
walaky
MIUI Tag
MIUI Tag
11
Telefonom: Xiaomi Mi3

Hozzászólás Szerző: walaky »

tény, nem írtam le teljesen precízen a dolgot, de azért elméletileg érthető volt :)
belépek twrp-be, teszem azt, tiszta telepítést szeretnék csinálni, tolok egy full wipe-ot. szépen megcsinálja a wipe-okat egymás után, utána csinálnék egy restartot, ekkor hal meg. Nyomok egy hard resetet, visszalépek twrp-be, felmásolom a romot, feltelepítem, utána megint wipe, ezek mind szépen, gond nélkül lefutnak, majd amikor a végén tolom a resetet, ismét fagyi.
teo8028
MIUI imádó
MIUI imádó
10
Telefonom: Xiaomi Mi 9T

Hozzászólás Szerző: teo8028 »

Na, ez így az érdekes! :) Ilyet nekem egyikkel sem csinált.
Egyébként, eredeti a telefonod? Jót mutat a Verification?
rajen
Adminisztrátor
Adminisztrátor
12
Telefonom: Xiaomi 13
 megköszönte: 21 alkalommal
 megköszönték: 62 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: rajen »

Full wipe után a TWRP-t újra kell indítani, vagy bootlopot kap a telefon!
MIUI Magyarország Igazgató Úr =)) SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
walaky
MIUI Tag
MIUI Tag
11

"szépen megcsinálja a wipe-okat egymás után, utána csinálnék egy restartot, ekkor hal meg. Nyomok egy hard resetet"

szerintem ez eléggé újraindításra utal :)
Tomy
MIUI imádó
MIUI imádó
11
Telefonom: Xiaomi Mi Mix 2s
 megköszönte: 3 alkalommal
Medálok

Hozzászólás Szerző: Tomy »

Nem a rendszer kell újra indítani, hanem a TWRP-t.
Mi2S--->MI3--->MI4--->MI MIX2S
walaky
MIUI Tag
MIUI Tag
11

szép (na jó, inkább csúnya, de most szép :D) zöld az ablak, minden adat stimmel. de néztem cpu-zvel is, meg sok egyébbel is, minden stimmelt.

teo8028 » 23 perccel ezelőtt írta:Na, ez így az érdekes! :) Ilyet nekem egyikkel sem csinált.
Egyébként, eredeti a telefonod? Jót mutat a Verification?
simihifi
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
11
Telefonom: Xiaomi Mi4c

Hozzászólás Szerző: simihifi »

Atomhuzat » Ma, 11:17 írta:GMAIL-el viszont még mindig nem barátkozott meg a rendszer. Gondoltam a 8-as megoldja, de egyszerűen, ha mobilneten vagyok, nem jelez, ha van új email. Kizárólag wifi-n. Valaki járt már hasonló cipőben?
Még anno 7-esen jött elő(nem állítottam semmit, hol jött hol nem), azóta viszont csak wifi-n jönnek az emailek. Persze, ha belépek a gmail-ba és lehúzom, hogy frissítsen akkor minden okés. De hát ugye az körülményes.
Én is így voltam. Az engedélyeknél a kérdőjeles cuccokat állítsd pipára, tehát a googlnek adj teljes jogot mindenhez.(Gmail, és goggle beállítások) Nekem ez megoldott.
walaky
MIUI Tag
MIUI Tag
11

Na, akkor álljunk meg egy kicsit. Lehet, hogy az én készülékemben (a fejemre gondolok itt...) van a probléma. Jótanács: full wipe után nem a rendszert kell újraindítani, hanem a twrp-t. kérdezem én, milyen rendszert, mivel a full wipe töröl mindent (beleértve a rendszert is). Ha pedig a TWRP-ben kiválasztom a reboot/recovery menüpontot (ugye jól értelmezem, hogy ez akar lenni a twrp újraindítása?), konkrétan lefagy a telefon. nem fekete képernyő, hanem ott marad a twrp, és nem csinál semmit. hogy még konkrétabb legyen a jelenség leírása, a zöld menüben a Recovery felirat, és a hozzá tartozó ikon kicsit halványabb, mint az összes többi, és szerintem cirka aksi lemerüléséig ott is marad. Illetve nem egészen (és ez a legérdekesebb az egészben) lezár a képernyőzár, megjelenik a swipe.... felirat, ha elhúzom jobbra, akkor még a vibra motor is megmoccan, jelezve, hogy vette az adást a telefon, de a képet már nem váltja át. Ha megint várok egy ideig, megint lezár, jobbrahúzásnál megint vibra motor moccanás, majd ugyanúgy nem történik semmi. Na, ha jól értem a dolgot, akkor innen csak hard resettel tudok tovább menni, viszont azzal maga az újraindítás is megtörténik (igen, rendszer nélkül a hard reset mellé nyomva tartom a vol+ gombot is, és akkor nem az üres bootra fut a telefon, hanem egyből a twrp-be)
Tomy
MIUI imádó
MIUI imádó
11
Telefonom: Xiaomi Mi Mix 2s
 megköszönte: 3 alkalommal
Medálok

Hozzászólás Szerző: Tomy »

Akkor próbálj meg Multitool felrakni egy másik TWRP-t hátha az segít és, utána mehet fel a rom.
Mi2S--->MI3--->MI4--->MI MIX2S
Válasz küldése

Vissza: “Xiaomi Mi4c”