Redmi 3 Pro

Freakysusu
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
11
Telefonom: Xiaomi Mi 9 SE

Re: Redmi 3 Pro

Hozzászólás Szerző: Freakysusu »

Ha jó alaposan visszaolvasol a témában, látni fogod, hogy mindenképpen érdemes megvárnod az Unlock engedélyt, addig szerintem neki se állj, pár napot csak kibírsz még angol rendszerrel... Ugyanis ha bármi félresikerül (márpedig nagyon sok embernek félresikerült), az Unlock programmal vissza tudod állítani a "gyári nyitott" bootloadert... Ha a nyitással megvagy, akkor pedig már megy minden mint a karikacsapás... A MIUI pedig nem változott, továbbra is a legjobban optimalizált és legjobban kezelhető és használható androidos rendszer.
Toportyan
MIUI őrült
MIUI őrült
11
Telefonom: Redmi Note 11 NFC
Kapcsolat:

Medálok

Hozzászólás Szerző: Toportyan »

Mindjárt meglesz az összefoglaló, türelem. Délután már mindenki játszhat
Redmi 1s (elhalálozott) MIUI8 6.9.15. MIUIHU / Redmi 3 Pro MIUI9 8.3.22. MIUIHU
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
Toportyan
MIUI őrült
MIUI őrült
11
Kapcsolat:

Medálok

MexRed » Ma, 01:08 írta:Úgy Érzem, feladás határán vagyok ! ( na de még nem ) :) 3 napja strapálom a még "fóliás" készüléket, és képtelen vagyok lecserélni a Romot. Redmi 1S-en simán teszem ezt már két éve. olvastam itt valakinél, hogy Ő is így járt: amit kiválasztom a Download módot, elsötétül, és vége. Kikapcs ( jóóóó hosszan ), és újraindít. amúgy a rajta levő EU Rom "működik", sem újlenyomatolvasó, sem csatolható USB,......... Idáig imádtam a MIU-t, de most egy kicsit túllőttek a célon. Féligműködő, lekorlátozott, magyar nyelvet mellőző EU romos teló, + 3 nap. Az unlock-még meg sem jött, de az már nem is említésre méltó. Valakinek valami ötlet? Bocs, ha túúúúl negatív lettem volna, nem jellemző Rám, de nagyobb boldogságra számítottam az új telót várva. Persze, lehet hogy Én vagyok béna :)
Szedd össze magad, minden rendben van :) a nyitási engedély 10 nap. Download módban tudsz feltenni kínai romot. Ami most rajta van, az valami tákolt gané, le kell cserélni, nemsokára hozom a menetét.
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
MexRed
MIUI Tag
MIUI Tag
11
Telefonom: Xiaomi Redmi 1S

Medálok

Hozzászólás Szerző: MexRed »

Köszönöm Mesterem !
Nem siránkozni akartam, csak nem éreztem ennyire analfabétának magamat ebben a témában, De ez most kifogott rajtam ! :) Ui: Amúgy is sokat Segíttetek itt a Fórumon Mindenki-Net :) Köszönjük !!!! :ymapplause:
Toportyan
MIUI őrült
MIUI őrült
11
Kapcsolat:

Medálok

A bejegyzés ezen része kész ;)

Tapatalkkal küldve az én Redmi 3 eszközömről
Toportyan
MIUI őrült
MIUI őrült
11
Kapcsolat:

Medálok

Tibcsik
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 2

Hozzászólás Szerző: Tibcsik »

Sziasztok!
Gond van a Redmi 3 Prommal...
Egy hete teljes elégedettséggel használtam a készüléket, ma estefelé viszont egy "zizis" képernyő és állandó újrabootolás fogad. Hangerő gombok és a bekapcs gomb sem csinál semmit, a hangerő lefelé+bekapcs gombra a Fastboot képernyő fél percig bejön, a háttérben továbbra is zavaros a képernyő.
Holnap hazsnálnom kellene a telcsit, van gyors ötlet mit tehetek a probléma ellen?
Kikapcsolni sem lehet, folyamatosan újraindul.
Várnék egy kis segítséget, hátha valaki ezt is olvassa, nem pedig a meccset nézi... :)
Köszi
Toportyan
MIUI őrült
MIUI őrült
11
Kapcsolat:

Medálok

Lehet, hogy hogy ez hardveres gond lesz, de azért megkérdezem, hogy milyen Rom? Mit csináltál, mielőtt ilyen lett?

Tapatalkkal küldve az én Redmi 3 eszközömről
Tibcsik
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 2

Hozzászólás Szerző: Tibcsik »

Szia!
7.2.2.0 Rom volt rajta, teljesen frankón működött, utoljára egy Messenger üzenetet küldtem, aztán leraktam az asztalra...
Egy óra múlva vettem észre, hogy állandó reboot van...
Fasbootba be tudom tenni, MiFlash innen tud telepíteni szerinted?
Köszi.
Toportyan
MIUI őrült
MIUI őrült
11
Kapcsolat:

Medálok

BL nyitva? Ha igen, akkor fastboot, ha zárt, akkor kezdő lépések topicban kövesd a leírásom, Download módban lehet adni neki az ívet
Válasz küldése

Vissza: “Redmi 3”