Képek, spcifikációk, árak
-
theodoreallens
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi MiNote Pro
Re: Képek, spcifikációk, árak
Sziasztok!
Egy rövid sztorit osztanék meg veletek. Egy garanciába visszaküldött MiPad2 64GB MIUI helyett véletlenül egy ugyanilyen, de vadiúj Win-es MiPad2-t kaptam vissza. Először megrettentem, de aztán beleástam magam. Eltekintve a Win10 hülyeségeitől - amit szokni kell - azt kell, hogy mondjam, hogy hibátlan a cucc. A MIUI ROM-okkal én is sokat szenvedtem, mint ahogy itt sokan. Most semmi gond nem volt, sőt a magyar Language Pack-et letöltve magyar is lett a Windows. Olyan gyönyörű minden, hibátlanok a mozgások - semmi döccenés. szebb és jobb, mint egy iPad-en. Olyan érzés van bennem folyamatosan, hogy ezt az Intel-es konfig-et mintha direkt ehhez rakták volna össze. Hibátlanul működik OTG-vel akár egy külső vinyó, kártyaolvasó, pendrive, stb. Minden működik úgy, ahogy kell.
Szóval: aki nem idegenkedik annyira a Windows-tól - bár tudom, hogy aki Xiaomi-t vesz az jórészt a MIUI miatt teszi - és szeretne hibátlan magyar működést, annak szívből ajánlom a Win-es MiPad2-t. Zseniális.
Egy rövid sztorit osztanék meg veletek. Egy garanciába visszaküldött MiPad2 64GB MIUI helyett véletlenül egy ugyanilyen, de vadiúj Win-es MiPad2-t kaptam vissza. Először megrettentem, de aztán beleástam magam. Eltekintve a Win10 hülyeségeitől - amit szokni kell - azt kell, hogy mondjam, hogy hibátlan a cucc. A MIUI ROM-okkal én is sokat szenvedtem, mint ahogy itt sokan. Most semmi gond nem volt, sőt a magyar Language Pack-et letöltve magyar is lett a Windows. Olyan gyönyörű minden, hibátlanok a mozgások - semmi döccenés. szebb és jobb, mint egy iPad-en. Olyan érzés van bennem folyamatosan, hogy ezt az Intel-es konfig-et mintha direkt ehhez rakták volna össze. Hibátlanul működik OTG-vel akár egy külső vinyó, kártyaolvasó, pendrive, stb. Minden működik úgy, ahogy kell.
Szóval: aki nem idegenkedik annyira a Windows-tól - bár tudom, hogy aki Xiaomi-t vesz az jórészt a MIUI miatt teszi - és szeretne hibátlan magyar működést, annak szívből ajánlom a Win-es MiPad2-t. Zseniális.
-
LutheR
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Redmi 2
16GB-os MiPad2-re nem szívesen tennék Windowst.
Most itt tartok:
Most itt tartok:
- xiaomi.eu_multi_latte_6.5.26_v7-5.1 egyáltalán nincsenek Google szolgáltatások, és sok más sem, mert Google Play Servicest nem eszi meg
- xiaomi.eu_multi_latte_6.4.14_v7-5.1 úgy-ahogy üzemel, de Google Playről nem telepít
- More Locale 2-vel MIUI-tól eltekintve van úgy-ahogy magyar nyelv
- Apkpure telepíti és frissíti a népszerűbb appokat
- petrot
- MIUI rajongó

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi4
-
Medálok
Én a korábbiakban linkelt módon először felraktam egy gyári androidot, majd arra wipe data nélkül a miuit (ezt a leírásában külön kiemelik). Utána a globál romok szépen mentek fel. Annyi van, hogy május közepétől az EU-s romokból kivették a google dolgokat, így azt külön kell felrakni gapps telepítővel. De minden megy és minden ok vele. Egyedül a magyar nyelv nincs még hozzá, de engem az nem is zavar.
-
momogyi
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Meizu MX2
Hello!
Ha megtennéd hogy feltöltöd a rom-ot azt nagyon megköszönném! előre is köszi
Ha megtennéd hogy feltöltöd a rom-ot azt nagyon megköszönném! előre is köszi
kolnor » 2016.04.26. 15:44 írta:Siker! Sokat nyavalyogtam itt, ezért beszámolok a sikerről is, leginkább azért mert én eddig szűz voltam android machinálásban.
A lényeg, hogy fel tudtam rakni a twpr -t, azzal felraktam egy eu-s romot, aztán root-olni is tudtam. Ezután a hosts filet is lecseréltem a reklámmentesség érdekében. Persze megszűnt a Fastboot képernyő is.
A Google Play még mindig nem működik, letölti, de nem installálja a progikat. De nem baj, az apkpure.com ill. az apkpure.apk mindent megold. A Mi Pad 2 -m gyors, használható lett.
Egyébként ez a német nyelvű leírás jött be nekem:
http://tradingshenzhenblog.com/support/ ... mi-mipad2/
Fontos, hogy van benne egy bug, javítása még az elején, a fileok között levő install_TWRP.bat-ot install_twrp.bat -ra (kisbetű!) kell átnevezni. egyébként nagyon korrekt leírás.
Egy kérdés: hol lehet vadászni a legújabb rom-ra?
nekem már olyannal jött a tabletem Csehországból, amin olyan eu-s rom volt, amiben volt magyar nyelv, de most mégis inkább a német leírásban levőt raktam fel.
Az én eredeti, magyart is tartalmazó rom-om zip-fileja rajta volt a tableten az lementettem, esetleg, ha vkit érdekel kiteszem letölthetőnek. ( twrp_xiaomi.eu_multi_latte_V7.1.5.0.LACCNCL_v7-5.1 (1)_16GB (1)(ez volt a tableten).zip )
köszönöm a tanácsokat és a segítségeket
- petrot
- MIUI rajongó

- 12
-
Medálok
Mipad2 romokkal leálltak a keletiek?
Tapatalkkal küldve az én MI 4W eszközömről
-
LutheR
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Redmi 2
Végre sikerült a Google Playt működésre bírni a lenti bejegyzésben említett userdata.img-vel.
https://xiaomi.eu/community/threads/ins ... t-2.31770/
Továbbra is fájó pontok:
https://xiaomi.eu/community/threads/ins ... t-2.31770/
Továbbra is fájó pontok:
- MIUI nem magyar (lehet megtanulok romot főzni)
- EU multi 6.5-től sehogy sem tudok működőképes Google appokat telepíteni, és a többi app is hajlamos néha crash-elgetni (maradok a 6.4-nél)
- MyTelenor azt mondja, hogy "az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval"
- petrot
- MIUI rajongó

- 12
-
Medálok
Néhány appból x86-os verzió kell. Pl instagram.
Apk mirroron keress rk x86 apk-ra
Apk mirroron keress rk x86 apk-ra
- petrot
- MIUI rajongó

- 12
-
Medálok
Nálam egyébként gyönyörűen fut minden, csak néhány program nej kompatibilis, de a google cuccokkal semmi gond. Abból is gapps x86 installer kell és nem lesz gond.
- petrot
- MIUI rajongó

- 12
-
Medálok
Kijött a 7.5-ös stabil rom: https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=74403