Redmi 3 Pro

HDSamurai
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi Redmi 3

Re: Redmi 3 Pro

Hozzászólás Szerző: HDSamurai »

Sziasztok!
Lenne kettő gondom.
1. A Xiaomishop-ból vásároltam egy ilyen készüléket,aminek a wifi jelerősségével nem vagyok megelégedve.
Wifi-n nagyon ingadozik a jel a Google Play-en.
Próbáltam alkalmazás bezárással,gyorsítótár törléssel,újraindítással,de semmi javulás.
Mikor bekapcsolom még bejön az áruház,de mikor ott vagyok már 1kbps körüli értékek vannak,mikor frissíteném az alkalmazásaim,és így persze kidob mert túlléptem az időkorlátot.
Sokadik próbálkozásra összejön,de azért ennek nem így kellene lennie.
2. Nem tudjátok hol kell kikapcsolni,hogy az áruház,elsődlegesen wifi kapcsolatot keressen?

Még egy kérdés:Lezárt képernyőn mikor fekete ki lehet jelezni az időt,vagy adatokat?felébresztés lehetséges a gombokon kívül?

5.1.1 LMY47V
MIUI 7.2.7.0 (LHPCNDB)

Előre is köszönöm a segítséget. :)
Toportyan
MIUI őrült
MIUI őrült
11
Telefonom: Redmi Note 11 NFC
Kapcsolat:

Medálok

Hozzászólás Szerző: Toportyan »

WiFi: Hány hálózaton próbáltad?
Play: Mostanában gondjai vannak a googlenek, nekem Redmi3, és redmi 1s is sz@rakszik néha
Áruház: Letöltések alkalmazásban kapcsold ki a korlátot, Play áruház beállításoknál pedig a bolt beállításait tudod módosítani.
Zárképernyő: Nem. Felébresztés gombokon kívül nem lehetséges.
Redmi 1s (elhalálozott) MIUI8 6.9.15. MIUIHU / Redmi 3 Pro MIUI9 8.3.22. MIUIHU
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
mumin007
Beta tesztelő
Beta tesztelő
11
Telefonom: Redmi Note 13 Pro 5G
 megköszönte: 1 alkalommal
Medálok

Hozzászólás Szerző: mumin007 »

Igen, a Play app beállításaiban módosíthatsz.
Valamint a Kisegítő lehetőségeknél be lehet állítani a hangerő gombokkal való ébresztést is.
Redmi Note 13 PRO 5G (garnet) - xiaomi.eu HOS1.0.8.0.UNRCNXM A14
HDSamurai
MIUI látogató
MIUI látogató
10

Hozzászólás Szerző: HDSamurai »

Köszönöm szépen a válaszokat. :)
kadim
MIUI Tag
MIUI Tag
11
Telefonom: Xiaomi Mi6

Medálok

Hozzászólás Szerző: kadim »

Én lecserélném miui8-ra a helyedben. Ott szépen mindent le ehet cserélni, bár zárt bootloaderrel csak angolt tudsz feltenni.
[kiemel]Mi6[/kiemel]
kisszoli0707
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
12

Medálok

Hozzászólás Szerző: kisszoli0707 »

Sziasztok! :)
Először is nagy KÖSZÖNET vagyula áldozatos munkájáért,amivel immáron sokadszorra megörvendeztet bennünket!
Ugyanakkor szükségem lenne egy kis segítségre (meg még szerintem pár embernek szintén,aki hasonló cipőben jár,mint én),hogy a spemall által használt romra hogyan is lehet rávarázsolni ezt a gyönyörűséges magyar fejlesztői romot?
Gondolom először fastboot-tal és MIflash-el vissza kell tennem a gyári fejlesztői romot.A kérdésem,hogy csak és kizárólag a Xiaomi.eu oldalról letöltött hivatalos rom a megfelelő,vagy esetleg azt is használhatom,ami tartalmazza a flash TWRP-t és Root-ot is.
Ezt azért kérdem,mert ha a magyar fejlesztői romot egyébként is csak nyitott bootloader-rel lehet feltenni,akkor gondolom hiába teszek fel TWRP-s ,Root-olt romot,attól még meg kell kérnem a bootloader nyitását,ugye?!
Vagy ha fastboot-tal visszaállítom a gyári fejlesztői romot,akkor akár zárt bootloader mellett is feltelepíthető a magyar fejlesztői rom?
Egyenlőre ennyi,előre is köszönöm a válaszotokat! :)
Toportyan
MIUI őrült
MIUI őrült
11
Kapcsolat:

Medálok

Szia,

Sok a gond a kérdéseidet illetően, javaslom, hogy olvass végig minden ide vonatkozó topicot többször, mert úgy járhatsz, mint én az előző telefonommal, és csak szívod a fogad éjszakánként :)

Először is ez nem magyar ROM, csak tartalmazza már végre vagyuláék istenkirály munkáját. ^:)^
Csak nyitott bootloaderre tudod feltenni TWRP segítségével. 17-18 oldalon le van írva minden, hogyan kell működésre bírni a telefont addig. Utána Multitool, és minden megy, mint a karika csapás. A gyári és a fejlesztői kifejezés nem fér össze egy mondaton belül, stabilra gondolsz :))
Zárt BL-re van néhány főzött ROM, ami felmegy, illetve a kínai stabil és fejlesztői romok.

Kínai fejlesztői romot az en.miui.com-ról tudod leszedni, a xiaomi.eu oldalon megtűrt kategóriában sínylődnek a nem hivatalos Xiaomi romok :)
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
kisszoli0707
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
12

Medálok

Köszönöm szépen a választ,teljesen érthető,bocsánat a figyelmetlenségemért,vagy lustaságomért,valóban láttam a leírásodat korábban,csak már nem is emlékeztem rá.Elolvastam és teljesen korrekt és érthető a dolog számomra is.
Ugyanakkor azért tűnik a kérdéseim sokasága kaotikusnak (gyári,fejlesztői),mert a feltöltött screenshot-on fejlesztői romot látok (és hát bocsássa meg nekem a mindenható),de én ezt azonosítom a gyári rom-mal,valóban tévesen.Ez "nyevlbootlás" volt részemről. :)
A spemall-os romot is sikerült feltennem,napokig olvastam utána,fordítottam a leírásokat,olvastam tapasztalatokat,nehogy téglát gyártsak,szóval ilyen téren meggondolt vagyok,ne aggódj! :)
Pont ezért fordulok mindig az olyan tapasztaltabb tagokhoz,mint amilyen te is vagy és meghallgatom a tanácsaikat! :ymhug:
Köszönöm a segítséget még 1szer!
Toportyan
MIUI őrült
MIUI őrült
11
Kapcsolat:

Medálok

No problem, segítünk, ahol tudunk.
A pontos menet címszavakban: Doenload --> china dev --> gapps --> bl unlock kérelem --> fastboot --> nyitás --> multitool, --> TWRP --> Wipe --> tetszőleges ROM install --> Wipe --> Enjoy =))
kisszoli0707
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
12

Medálok

Még egy apró megjegyzés!Az gondolom nem baj,hogy miután feltelepítettem a kínai developer romot (a hivatalos oldalról),a menüben leellenőrizve ezt látom: MIUI 8 6.6.30 Beta Mi az,hogy béta???Akkor erre nem lehet majd nem fog működni a bootloader?A nyitást megkértem,meglátom,mi lesz.Vagy tegyem vissza az előző ,kínai stabil romot? V7.3.2.0
Válasz küldése

Vissza: “Redmi 3”