Amit előzőleg ajánlott valaki az nem igazán működik. A green power ben csak a fizetős tudja, a másikban meg nem találtam
köszi

A #1 Profile appot használom, nagyon bevált. Ha rootolt a teló, több mindent tud állítani.sola írta:most, hogy kivették az akku profilokat ebből a romból, tudnátok ajánlani olyan progit ami tudja, hogy éjjel repülő módra teszi a telefont, levesz mindent (wifi, mobilnet, szinkron), és lehet ezeket ütemezni?
Amit előzőleg ajánlott valaki az nem igazán működik. A green power ben csak a fizetős tudja, a másikban meg nem találtam
köszi

Szerintem a csendes üzemmód pont ilyen. Beállítások---> csendes üzemmód.Itt ütemezhető is.sola írta:most, hogy kivették az akku profilokat ebből a romból, tudnátok ajánlani olyan progit ami tudja, hogy éjjel repülő módra teszi a telefont, levesz mindent (wifi, mobilnet, szinkron), és lehet ezeket ütemezni?
köszi

ksasa67 » Ma, 20:06 írta:A lock screen baloldalán a Mi remote gyorsindító van. Lehet helyette mást odatenni? Nem találtam a beállításban.... Köszi.
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

#1 Profile:sola írta:Playen nem találok ilyet hogy #1 profile.
Tapatalkkal küldve az én HM NOTE 1W eszközömről

Alpha ROMban lehet állítani, tehát csak várni kell.ksasa67 » Tegnap, 20:06 írta:A lock screen baloldalán a Mi remote gyorsindító van. Lehet helyette mást odatenni? Nem találtam a beállításban.... Köszi.