MIUI8 6.6.23
- Toportyan
- MIUI őrült

- 11
- Telefonom: Redmi Note 11 NFC
- Kapcsolat:
-
Medálok
Re: MIUI8 6.6.23
+1 tényleg ott van 
Redmi 1s (elhalálozott) MIUI8 6.9.15. MIUIHU / Redmi 3 Pro MIUI9 8.3.22. MIUIHU
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
- tookie84
- MIUI Tag

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi Mix 3 5G
-
Medálok
-
sola
- Beta tesztelő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi Mix 2
-
Medálok
Most hogy a MIUI 8-ból kikerült az akkumulátor profilok menü, használ valaki valami mást helyette? Nekem hiányzik én jobban szerettem mint a teló aut. ki-be kapcsolgatását.
-
gaboru
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Redmi 2
Sziasztok. Pár észrevétel, remélem javítva lesz. Redmi 2 1/8, MIUIHU 5.5.11-ről erre a MIUIHU romra tiszta telepitessel.
- fénykép mentési tarhelyet hiaba allitom externalra, tovabbra is a belsore ment
- fb messengernel nem ugrik fel az ablak, sőt az ertesito savrol se kinyitni, se bezarni nem tudom (alap tema, automatikus inditas ON, lockolt az app)
- bongeszo felso kereso mezoben beirasnal nem lehet SPACE-t hasznalni
- ertesito led szin allitast nem talaltam, mint az elozo romban
Ezek jutottak eszembe fél napi hasznalat utan.
Masnak is elojottek ezek a hibak? Esetleg valaki talalt megoldast?
Koszi!
- fénykép mentési tarhelyet hiaba allitom externalra, tovabbra is a belsore ment
- fb messengernel nem ugrik fel az ablak, sőt az ertesito savrol se kinyitni, se bezarni nem tudom (alap tema, automatikus inditas ON, lockolt az app)
- bongeszo felso kereso mezoben beirasnal nem lehet SPACE-t hasznalni
- ertesito led szin allitast nem talaltam, mint az elozo romban
Ezek jutottak eszembe fél napi hasznalat utan.
Masnak is elojottek ezek a hibak? Esetleg valaki talalt megoldast?
Koszi!
-
mcwolf
- MIUI látogató

- 12
- Telefonom: Xiaomi Redmi 1S
Értesítési LED ugyanott van ahol volt sztem.
Settings -> Additional settings -> Notification light
Settings -> Additional settings -> Notification light
-
gaboru
- MIUI látogató

- 10
Igen, ott van a display menu alatt, de csak ki-be lehet kapcsolni, szint nem lehet valtoztatni. Bar ez szamomra nem olyan nagy problema, csak feltunt, hogy nincs. Viszont annal nagyobb, ezt most vettem eszre, hogy telefonalas kozben nem tartja mindig lekapcsolva a kijelzot es nyomkodod a fuleddel. Ez a problema sem volt a regi romban. Amugy tetszik, letisztult, jol felepitett, hasznalhato rom. Remelem ezeket a hibakat majd orvosoljak.
-
sola
- Beta tesztelő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi Mix 2
-
Medálok
Beállítások /rendszer/jelzofeny. Lehet szint is valtoztatni
Tapatalkkal küldve az én HM NOTE 1W eszközömről
Tapatalkkal küldve az én HM NOTE 1W eszközömről
-
gaboru
- MIUI látogató

- 10
Rendszer alatt sajnos nekem nincs semmi ilyen. MIUI7-ben volt, ebben sajnos nincs. Bar ahogy irtam is, nem ez a legnagyobb hiba. Amugy koszi a segitseget.
- szat
- MIUI rajongó

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi Mix 3 5G
Akku profilok nekem is hiányoznak, és nem hiszem, hogy visszarakják. Pedig éjszaka kevésbé merült, mivel kilőttem rajta minden hálózatot, kivéve a gsm-et. Fényképező vakunál se értem, minek lőtték ki a lámpa módot, én azt használtam, néha sötétben csak azzal talált fókuszt. Érthetetlen, miért szednek ki jól működő funkciókat.
Viszont a képelforgatás instant lockolása tetszik, ötletes újítalás. Legalábbis eddig nem vettem észre, hogy van ilyen, azt hiszem a 7-ben nem volt.
Viszont a képelforgatás instant lockolása tetszik, ötletes újítalás. Legalábbis eddig nem vettem észre, hogy van ilyen, azt hiszem a 7-ben nem volt.
-
Janosfi
- MIUI rajongó

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi Max
-
Medálok
Gaboru
A beszélgetés közben ébren maradó kijelző hibát nálam és másoknál is régebben lehetett orvosolni a szenzorok kalibrálásával. Közelség, és, vagy fényszenzor, most nem emlékszem.
A beszélgetés közben ébren maradó kijelző hibát nálam és másoknál is régebben lehetett orvosolni a szenzorok kalibrálásával. Közelség, és, vagy fényszenzor, most nem emlékszem.