Redmi 3 Pro
-
mcwolf
- MIUI látogató

- 12
- Telefonom: Xiaomi Redmi 1S
Re: Redmi 3 Pro
Settings - > Additional settings alján Backup & reset
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mcwolf 2016.06.21. 10:22-kor.
- xabolcs
- Beta tesztelő

- 10
- Telefonom: Egyéb
-
Medálok
Izgalmas. A hozzavalo rom-ot probalod rairni?Bagoly29 » 56 perccel ezelőtt írta:Sziasztok, Mi a teendő ha download módban flashelés közben kiírja hogy a parancs végrehajtásához nincs elegendő tárhely?
- HM3
- ido
-
mcwolf
- MIUI látogató

- 12
- Telefonom: Xiaomi Redmi 1S
Headset-et milyet és honnan érdemes rendelni?
(Emberi áron max. 5000 Ft)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mcwolf 2016.06.21. 12:12-kor.
- wocsok17
- MIUI imádó

- 12
- Telefonom: POCO X3
-
Medálok
-
Freakysusu
- MIUI érdeklődő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi 9 SE
Szia!mcwolf » Ma, 11:53 írta:Headset-et milyet és honnan érdemes rendelni?
Szerintem a telefonhoz a Piston füles a legjobb, ár/érték arányban is, ami szintén Xiaomi. Én már a harmadikat nyúzom, de egyiket sem azért tettem le, mert tönkrement, hanem mert kellett az újabb verzió, jelenleg Piston Iron Dual-om van és ezzel is nagyon meg vagyok elégedve...
Én az alábbi oldalról szoktam rendelni, EU-s raktár (nincs vám és áfa):
Xiaomi Headsetek
-
Bagoly29
- MIUI imádó

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi 3
Sikerült rávarázsolni update-el miui8 fejlesztői változatot de ez még rosszabb mint a többi mert keresi a simkártyát de mivel imei nélkül nincs sim így nem találja a simet, ergo nem enged tovább lépni, magyarán nem tudok semmit csinálni a rendszerben. Nincs valakinek valami okossága imei szám visszaírásra? tudom a törvényi tényállását hogy nem szabad piszkálni na de így csak egy téglám van.

-
oscarwilde
- MIUI látogató

- 10
Sziasztok!
Ma érkezett meg a Redmi 3 Pro-m (az EUStock-ról). Sajnos a SIM2-t nem látja (ha memóriakártyát teszek bele, azt látja). Az lenne a kérdésem, hogy meg lehet-e állapítani, hogy szoftveres vagy hardveres a hiba. Jelenleg stabil MIUI7.2 van rajta.
Ma érkezett meg a Redmi 3 Pro-m (az EUStock-ról). Sajnos a SIM2-t nem látja (ha memóriakártyát teszek bele, azt látja). Az lenne a kérdésem, hogy meg lehet-e állapítani, hogy szoftveres vagy hardveres a hiba. Jelenleg stabil MIUI7.2 van rajta.
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
MiFlash segítségével FLASH_ALL tedd fel a kínai gyári fastboot romot, az elméletileg visszarakja a helyes modemet. Figyelj nagyon a romra, nehogy rosszat tegyél fel!Bagoly29 » Ma, 11:56 írta:Sikerült rávarázsolni update-el miui8 fejlesztői változatot de ez még rosszabb mint a többi mert keresi a simkártyát de mivel imei nélkül nincs sim így nem találja a simet, ergo nem enged tovább lépni, magyarán nem tudok semmit csinálni a rendszerben. Nincs valakinek valami okossága imei szám visszaírásra? tudom a törvényi tényállását hogy nem szabad piszkálni na de így csak egy téglám van.![]()
![]()
![]()
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
Bagoly29
- MIUI imádó

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi 3
Arra gondolsz ami ennek a topiknak a legelején van? mert az a link már nem jó. Hidd el én próbálkozom, de megint csak ott tart a dolog hogy (A parancs végrehajtásához nincs elég tárolóhely.(0x80070008: MAx buffer sector is 32) hibával megáll.
- xabolcs
- Beta tesztelő

- 10
-
Medálok
Nem arra gondolt, hanem a gyari fastboot romra: Redmi 3 Latest China Developer Version Fastboot File Download
Ebbol az ujraelesztos topikbol csak a drivereket szedd le, a rom nem kell, de az is jo lehet.
Es ahogy mar a tobbiek irtak, a flash all opcio kell!
Ebbol az ujraelesztos topikbol csak a drivereket szedd le, a rom nem kell, de az is jo lehet.
Es ahogy mar a tobbiek irtak, a flash all opcio kell!