Redmi 3 Pro
- Toportyan
- MIUI őrült

- 11
- Telefonom: Redmi Note 11 NFC
- Kapcsolat:
-
Medálok
Re: Redmi 3 Pro
Én nem értem már, hogy mi van, elvileg a kínai rom visszazárja, de nekem nem zárta vissza.
Nyitott BL-lel boltból nem kapod meg.
Viszont, ami biztos, hogy ez zárva van. Marad a download mód, ugyanaz kb, mint a fastboot.
Vagy, ha van nyitási engedélyed, akkor csak újra kell nyitni
Tapatalkkal küldve az én Redmi 3 eszközömről
Nyitott BL-lel boltból nem kapod meg.
Viszont, ami biztos, hogy ez zárva van. Marad a download mód, ugyanaz kb, mint a fastboot.
Vagy, ha van nyitási engedélyed, akkor csak újra kell nyitni
Redmi 1s (elhalálozott) MIUI8 6.9.15. MIUIHU / Redmi 3 Pro MIUI9 8.3.22. MIUIHU
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
-
mcwolf
- MIUI látogató

- 12
- Telefonom: Xiaomi Redmi 1S
Megkértem a nyitási engedélyt, akkor majd azzal megcsinálom.
Egyébként ez a download mód hogy működik?
Erről nem találtam semmi konkrétat a Tudásbázisban.
Az Updater-nél azt írja ki ,hogy nincs elérhető ROM. De ha rákattintok,hogy szedje le a legfrissebb ROM-ot akkor leszed valamit (most tölti lefelé). Akkor ha nincs legfrissebb ROM akkor mit tölt le?
Próbáltam a MiPCSuite-tel is ,ott az update-nél azt írja ki,hogy a készülék nem támogatott.
Egyébként ez a download mód hogy működik?
Erről nem találtam semmi konkrétat a Tudásbázisban.
Az Updater-nél azt írja ki ,hogy nincs elérhető ROM. De ha rákattintok,hogy szedje le a legfrissebb ROM-ot akkor leszed valamit (most tölti lefelé). Akkor ha nincs legfrissebb ROM akkor mit tölt le?
Próbáltam a MiPCSuite-tel is ,ott az update-nél azt írja ki,hogy a készülék nem támogatott.
- Toportyan
- MIUI őrült

- 11
- Kapcsolat:
-
Medálok
Milyen, én romod van most?
Így nehéz megmondani, hogy mit szed lefelé
Így nehéz megmondani, hogy mit szed lefelé
-
mcwolf
- MIUI látogató

- 12
- Telefonom: Xiaomi Redmi 1S
http://en.miui.com/extra.php?mod=articl ... &mobile=no
Innen szedtem le a Redmi 3 Latest China Stable Version Fastboot File Download ROM-ot.Azt telepítettem fel, és úgy tűnik hogy a frissítő is ugyanezt töltötte le még egyszer, legalábbis gondolom, mert a verziószám nem változott.
MIUI verzió: MIUI 7.3 Stable
7.3.2.0 (LHPCNDD)
Innen szedtem le a Redmi 3 Latest China Stable Version Fastboot File Download ROM-ot.Azt telepítettem fel, és úgy tűnik hogy a frissítő is ugyanezt töltötte le még egyszer, legalábbis gondolom, mert a verziószám nem változott.
MIUI verzió: MIUI 7.3 Stable
7.3.2.0 (LHPCNDD)
-
rolmillion
- MIUI rajongó

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi5
-
Medálok
Ne fastbootba, hanem Download módban flashald. Hang fel+be gomb, és ott download mód.
-
Bagoly29
- MIUI imádó

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi 3
Sziasztok. A nagyoktól kérdezném hogy van olyan oldal ahol megtalálható az összes ROM felsorolással milyen készülékre jó, mivel lehet feltenni? Olyan oldal ahonnan lelehet tölteni a ROM-ot hozzászólások nélkül. Ahol nem kell keresgetni hanem szabadon lehet válogatni ki melyiket akarja letölteni, esetleg pár kép link is lenne megnézni hogy is néz ki feltelepítve. Esetleg 1-5-ig jelölve hogy melyik milyen gyors. Röviden van valahol ROM adatbázis?
Vagy ez túl szép lenne? Ill mennyire lenne nagy feladat ilyet készíteni?
- Toportyan
- MIUI őrült

- 11
- Kapcsolat:
-
Medálok
Hát a kérdést nem nagyon értem, legalábbis az értelmét nem.
Van, pl a letoltesnel látod, hogy melyik telefonhoz mi való, ahogy a régebbi romok is ott vannak.
Az adatbázishoz annyit tudok hozzáfűzni, hogy ne tartsd vissza magad
Van, pl a letoltesnel látod, hogy melyik telefonhoz mi való, ahogy a régebbi romok is ott vannak.
Az adatbázishoz annyit tudok hozzáfűzni, hogy ne tartsd vissza magad
-
GasparKaroly
- MIUI látogató

- 10
Sziasztok!
Őszinte véleményt szeretnék kérni tőletek! Nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy mi a véleményetek a Redmi Pro 3-as telóról? Jókat olvastam róla tesztekben, de élő emberrel még nem találkoztam, aki használta volna.
Nekem fontos lenne az, hogy jól meg tudjam oldani az MS Outlook-kal való szinkronizálást (eddig Windows Phone-om volt). Tudtok-e ebben tanácsot adni?
Érdekelne az is, hogy milyen ennek a telónak a magyarországi támogatottsága? (Elég keveset találtam ezzel kapcsolatban.) Szóval köszönök minden véleményt és tanácsot!
Őszinte véleményt szeretnék kérni tőletek! Nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy mi a véleményetek a Redmi Pro 3-as telóról? Jókat olvastam róla tesztekben, de élő emberrel még nem találkoztam, aki használta volna.
Nekem fontos lenne az, hogy jól meg tudjam oldani az MS Outlook-kal való szinkronizálást (eddig Windows Phone-om volt). Tudtok-e ebben tanácsot adni?
Érdekelne az is, hogy milyen ennek a telónak a magyarországi támogatottsága? (Elég keveset találtam ezzel kapcsolatban.) Szóval köszönök minden véleményt és tanácsot!
-
rolmillion
- MIUI rajongó

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi5
-
Medálok
Fórumon nagy a támogatása, sok a segítség, ROM frissül hozzá, de csak angol van egyenlőre. Akksiidő szuper 2-3 nap is lehet, gyors, jó az anyagminősége. Magyar szervíz szerintem nem nagyon van. Nem árt érteni kicsit a rom flashaléshez, amihez sok segítség van akár itt is a fórumon.
Eddig nekem sok kínai telefonom volt, de ilyen támogatása, és jó szoftverezettsége egyiknek sem volt. Mindegyik hardverben erős volt, de mivel ennek a romja, szoftvere jól le van tesztelve, jó az akksiideje, jó a sebessége, gördülékeny.
Eddig nekem sok kínai telefonom volt, de ilyen támogatása, és jó szoftverezettsége egyiknek sem volt. Mindegyik hardverben erős volt, de mivel ennek a romja, szoftvere jól le van tesztelve, jó az akksiideje, jó a sebessége, gördülékeny.
-
szvini
- MIUI látogató

- 10
Sziasztok!
Két kérdésem lenne.
1) Bizonyos alkalmazások popup ablakában a háttér olyan sötét, hogy nem lehet rajta elolvasni a szöveget telefonon. Nem tudjátok, hogy lehet ezt orvosolni?
Itt egy két kép, mire is gondolok:
2) A quick settings részt (ahol a wifi-t, gps-t stb-t lehet bekapcsolni), hogyan lehet testre szabni? Van egy rakás ikon, amire nincs szükségem, ezért ezeket szeretném levenni.
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv
Két kérdésem lenne.
1) Bizonyos alkalmazások popup ablakában a háttér olyan sötét, hogy nem lehet rajta elolvasni a szöveget telefonon. Nem tudjátok, hogy lehet ezt orvosolni?
Itt egy két kép, mire is gondolok:
2) A quick settings részt (ahol a wifi-t, gps-t stb-t lehet bekapcsolni), hogyan lehet testre szabni? Van egy rakás ikon, amire nincs szükségem, ezért ezeket szeretném levenni.
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv