Kérdések, válaszok, megoldások

rolmillion
MIUI rajongó
MIUI rajongó
10
Telefonom: Xiaomi Mi5

Medálok

Re: Kérdések, válaszok, megoldások

Hozzászólás Szerző: rolmillion »

Fastboottal nincs gond. De ha akkor végig bejelentkezek akkor a következő rom updaterrel való felrakásánál, hiába kérek wipeot emlékszik a felhasználó nevemre, mert csak jelszót kér, és a jelszót meg kell erősíteni sms-sel, vagy a telefonszámot kell megerősíteni az smssel. Itt nem tudokk skippelni, hogy majd később jelentkezek be, csak a fastboot wipeolás után lehet skippelni. És azt az sms-t nem látom. Most a fastboot rom teljes törlésénél nem léptem be (skippeltem végig) így gondolom a MIUI 8 updaterrel való és wipeolása után nem fog emlékezni semmire, mivel nincs felhasználónév belépés még.
rolmillion
MIUI rajongó
MIUI rajongó
10

Medálok

trebrona » kevesebb mint egy perce írta:
rolmillion » Ma, 13:35 írta: Próbáltaqm már fastboot rommal is, akkor minden wipe all volt. Utána a fastboot rom betöltésénél végigmegyek az account bejelentkezésénél (itt nem kér sms megerősítést). De ha ezt frissítem updateval MIUI 8-ra, hiába kérek wipeot akkor is sms megerősítést kér a bejelentkezésnél, amit szintén nem tudok olvasni. Rakjam fel egy teljesen új accounttal? De akkor később is minden alkalommal új account kell majd a telefonnak?
Valahogy csak el lehet olvasni az sms-t....
Nem értem igazán a problémád, ha már úgyis fastboot romot tettél fel, miért nem a 8-ast?
Fastboot 1256M
http://bigota.d.miui.com/6.6.17/ido_xhd ... 494d81.tgz

(-cal kezdtem a stabil MIUI 7 updaterelését, csak a bejelentkezésnél megállt a betöltés, mivel a jelszó elfogadása után kérte az sms-ben elküldött számsort, amit nem látok, így nem tudom megerősíteni a telefonszámomat, hogy érvényes. Hiába csipog hogy érkezett sms- nem ugrik fel semmi, nem tudom megnézni, így nem tudok tovább lépni a 8 -as betöltésével. Skip itt nincs. Teljes wipeolást meg csak a fastboot csinál nekem.
trebrona
MIUI őrült
MIUI őrült
12
Telefonom: Xiaomi Mi A1

Medálok

Hozzászólás Szerző: trebrona »

Akkor próbálok lassan írni. :)

Töltsd le a fastboot romot, amit linkeltem, tedd fel Miflash-sel és akkor egyből MIUI8 rendszer lesz a telefonodon.
iPhone 12 Pro
rajen
Adminisztrátor
Adminisztrátor
12
Telefonom: Xiaomi 13
 megköszönte: 21 alkalommal
 megköszönték: 62 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: rajen »

Az a telefon hozzá van rendelve a Mi fiókodhoz, teljesen mind egy, hogy milyen MIUI romot és hogy teszel fel, mindig kérni fog jelszót.
MIUI Magyarország Igazgató Úr =)) SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
rolmillion
MIUI rajongó
MIUI rajongó
10

Medálok

Szedem a 8-as fastbootot, de közben a sok próbálkozás miatt 24 órára kispadra lettem ültetve. Most ezt ki kell várni? A MI szerver azt hiszi lopott a telefon, és le lett tiltva a belépésem?
Viszont 7-nél lehet végig skippelni 8-nál pedig nem. De az sms-t akkor se látom, akkor meg minek küldi a Mi fiók?
Lehet maradok a 7-nél egyenlőre, forrjon ki a 8.
Toportyan
MIUI őrült
MIUI őrült
11
Telefonom: Redmi Note 11 NFC
Kapcsolat:

Medálok

Hozzászólás Szerző: Toportyan »

A kiinduláshoz vissza tudunk térni picit kérlek?
Nekem OTA-n jön le épp a frissítés, ha Updaterből felrakom, akkor gyalulja a telefont, és végig kell menni a kezdő beállításokon? Ha igen, akkor bele se kezdek itt a melóhelyen, mert mire leszedi a felhő backupot megőszülök.

@rolmillion gyanítom, hogy meg kell várni a 24 órát, de próba szerencse alapon azért próbáld meg utána. Ha nem megy, akkor pihi holnapig :)
Redmi 1s (elhalálozott) MIUI8 6.9.15. MIUIHU / Redmi 3 Pro MIUI9 8.3.22. MIUIHU
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
xabolcs
Beta tesztelő
Beta tesztelő
10
Telefonom: Egyéb

Medálok

Hozzászólás Szerző: xabolcs »

rolmillion » 36 perccel ezelőtt írta:Szedem a 8-as fastbootot, de közben a sok próbálkozás miatt 24 órára kispadra lettem ültetve. Most ezt ki kell várni? A MI szerver azt hiszi lopott a telefon, és le lett tiltva a belépésem?
Viszont 7-nél lehet végig skippelni 8-nál pedig nem. De az sms-t akkor se látom, akkor meg minek küldi a Mi fiók?
Lehet maradok a 7-nél egyenlőre, forrjon ki a 8.

Tedd at a SIM-et egy kolcson telefonba, amig megcsinalod a MIUI 8-as kezdeti beallitasait!
Off Topic
Es igen, azt hiszi, hogy lopott (Find device, ez a dolga). Es igen, elolvashatna programbol is. Ezert is beta.
rolmillion
MIUI rajongó
MIUI rajongó
10

Medálok

Na én most adtam fel. 24 órás büntim van a próbálkozások miatt. 7 fastboot felment, végigment a betöltési képernyőkön a korábbi mi accounttal. 8 fastboottal feltéve, sokkal tovább tölt (de ez lényegtelen), a sign in your mi accountnál a checking find device funkciót erőlteti, amit nem tud lekérdezni, és innen sehova tovább. Retry van akkor megint keresei a lopásgátlást, back van akkor pedig a fogadjam el a szerződési dolgokat oldalra ugrik. Se előre, hátra igen de oda meg minek? Mér nem megy fel a MIUI 8, vagyis felmegy de méééér szivat engem ezzel a mi accounttal? Vagy mostmár azért nem találja a find device statust mert le vagyok 24 órára tiltva? De akkor a 7 miért megy fel kiabálás nélkül?
Viszont fastboottal is csak erőlteti ezt a account verification oldalt - send verivication code to és a telefonszámom. És elvileg jön sms, amit be kellene írnom, DE NEM LÁÁÁTOMMMMMMM!!!!!!! Keressm a készülék hátulján hátha van egy titkos képernyő?? Megőrülök......
Toportyan
MIUI őrült
MIUI őrült
11
Telefonom: Redmi Note 11 NFC
Kapcsolat:

Medálok

Hozzászólás Szerző: Toportyan »

Csak tipp: Ha az i.mi. com-ra belépsz, ott nem lehet kikacsolni a find device-t, vagy feloldani, vagy bármi?
Redmi 1s (elhalálozott) MIUI8 6.9.15. MIUIHU / Redmi 3 Pro MIUI9 8.3.22. MIUIHU
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
trebrona
MIUI őrült
MIUI őrült
12
Telefonom: Xiaomi Mi A1

Medálok

Hozzászólás Szerző: trebrona »

Toportyan » 40 perccel ezelőtt írta: Nekem OTA-n jön le épp a frissítés, ha Updaterből felrakom, akkor gyalulja a telefont, és végig kell menni a kezdő beállításokon? Ha igen, akkor bele se kezdek itt a melóhelyen, mert mire leszedi a felhő backupot megőszülök.

Nem, nem fogja, kolléga stable-ről szeretett volna áttérni dev-re.
iPhone 12 Pro
Válasz küldése

Vissza: “Redmi 3”