Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Rákerestem, de nem találtam. Annyit igen, hogy milyen alkalmazások indulhassanak a rendszer indulásakor. De ezt a tartsa a memóriában menüpontot nem találtam. Ha leírnád hol találom, azt megköszönném.
Az indítópultban már beállítottam az alkalmazásokat. Az akkuhasználat kezelése is ki van kapcsolva. De a futó programokat nem tudom hogyan kell lakatolni
Üdv mindenkinek, segítséget kérnék még 1x, mert nem sikerült megoldanom:
MI3-on fent van MIUIHU 6.5.12. Már sokfajta verziót próbáltam telepíteni helyette, de ettől a verziótól nem sikerült megszabadulnom. Pedig szeretnék, mert sok progi nem műxik rajta vagy sehogy, vagy rendesen. Legújabban a 6.5.26-al próbálkoztam, de a telefon mindig kiírja, hogy nem talált update.zip fájlt. A telepítési segédlet alapján kipróbáltam minden frissítési verziót - wipe-léssel együtt, kivéve a CWM recoveryset. Egyikkel sem sikerült, mindig ugyanaz a hibaüzenet. Rendesen átneveztem a fájlt update.zip-re. Megcsináltam lépésről-lépésre, amit leírtak, hogy kell, de nem tudok frissíteni.
Mi lehet a baj? Valakitől valami tapasztalat v. 1 jó ötlet??
Nem 4.4 van neki hanem sokkal újabb.
ranter próbáltad TWRP-vel is? Csak azzal mennek fel az újabb ROMok. TWRP-ben Install, majd kiválasztod a megfelelő zipet, elhúzod a csúszkát és már menni is fog. Eltarthat vagy 10-15 percig, közben fehérrel kiírhat valami hibaüzenetet is, ne ijedj meg.
Összesen
Hozzászólások száma: 182629
Témák száma: 12623
Összes bejelentés: 0
Összes ragacs: 61
Összes melléklet: 0
Napi témák: 3
Napi bejegyzések: 39
Felhasználók naponta: 14
Felhasználónkénti témák: 0
Felhasználónkénti bejegyzések: 3
Hozzászólások témánként: 14