Redmi 3 Pro
-
capolihu
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi 3
Re: Redmi 3 Pro
Akkor csak másik Dial-er installja javasolt? bár a Yellow benne marad app-ként, de a dialer-ben nem lesz ott a háttérben..
-
gorgeymarton
- MIUI látogató

- 10
Kedves Mindenki,
Lehet már előttem páran figyeltek már meg ilyen problémát de választ én nem igazán találtam erre.
1. probléma: Az itthoni Wi-Fi kapcsolatomon keresztül nem tudom elérni a google play store alkalmazást. Amint átkapcsolok a mobil internetre azonnal működik. És a munkahelyi Wi-Fi-n keresztül is eltudom érni. Vajon a routerem tiltja a play store-t?
2. probléma: Az alkalmazásokat a play store-ból csak akkor tudom telepíteni ha nincs benn a második SIM kártya (ami miatt egyébként vásároltam ezt a telefont). És elképzelésem mi lehet a gondja. Letölteni letölti az appokat, de telepítés fázisban nem történik semmi. Amint kiveszem a második nano SIM kártyát, azonnal tovább engedi a letöltést.
Előre is köszönöm a segítséget mindenkinek.
Üdv Marci
Lehet már előttem páran figyeltek már meg ilyen problémát de választ én nem igazán találtam erre.
1. probléma: Az itthoni Wi-Fi kapcsolatomon keresztül nem tudom elérni a google play store alkalmazást. Amint átkapcsolok a mobil internetre azonnal működik. És a munkahelyi Wi-Fi-n keresztül is eltudom érni. Vajon a routerem tiltja a play store-t?
2. probléma: Az alkalmazásokat a play store-ból csak akkor tudom telepíteni ha nincs benn a második SIM kártya (ami miatt egyébként vásároltam ezt a telefont). És elképzelésem mi lehet a gondja. Letölteni letölti az appokat, de telepítés fázisban nem történik semmi. Amint kiveszem a második nano SIM kártyát, azonnal tovább engedi a letöltést.
Előre is köszönöm a segítséget mindenkinek.
Üdv Marci
- Toportyan
- MIUI őrült

- 11
- Telefonom: Redmi Note 11 NFC
- Kapcsolat:
-
Medálok
Királycsoki21 írta:Megoldottam, aliexpressről volt, lehet, hogy volt még 0 utána, egyébként 2 órával vissza kellett állítani az órát és úgy telepített, csak voltak egyéb gondjaim is így aztán raktam más romot.Toportyan » Ma, 09:56 írta:Csoki: Nincs még egy nulla a MIUI verzió végén? A Spemallos ROM nincs túl jóban a gplay-jel nálam sem. (7.2.7.0.0)
Mindenképp tegyél fel egy normális fastboot romot, utána gapps install, és minden menni fog (elvileg)
És Köszönöm a segítséget, nem volt nagy cucc, csak kicsit para volt elsőre. egyébként próbáltam a magyar romot, de abba nem sikerült aktiválni a simet, meg ott nincs ujjlenyomat menüpont.
Legközelebb célszerű a konkrét problémát leírni, és ahhoz segítséget kérni, de ez a rom telepítés már milliószor le lett írva (azért kavarodtam bele én is)
Egyébként sikeres volt nálam a rom telepítés, gapps install megvolt a google play nem működik, pedig már mindent kipróbáltam
Hamarosan kap egy china dev romot, utána megpróbálok a Redmi 1s-ről átköltözni, simet aktiválni, mi fiókkal szinkronizálni
Tapatalkkal küldve az én HM 1S eszközömről
Redmi 1s (elhalálozott) MIUI8 6.9.15. MIUIHU / Redmi 3 Pro MIUI9 8.3.22. MIUIHU
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
-
pittike
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 5 Pro
sziasztok!
esetleg tudna nekem valaki valamilyen tippet adni a következő problémára?
battery & performance-->manage apps battery usage--->power saving modes--off-ra van állítva.
gmail mlgsem szinkronizál, pedig be van állítva, whatsapp üzenetek is csak akkor jönnek meg, ha megnyitom.
hogyan kellene valamilyen beállítást csinálni, hogy legalább a whatsapp folyamatosan menjen a háttérben, aztán ha jön üzenet, akkor rögtön lássam? lakatolva le van az app, de mintha semmit sem érne. van, hogy az időjárás widget is perceket késik az órához képest, gondolom leállítja a rom. pedig 3 giga ramba ennyi igazán elférhetne.
köszönöm!
esetleg tudna nekem valaki valamilyen tippet adni a következő problémára?
battery & performance-->manage apps battery usage--->power saving modes--off-ra van állítva.
gmail mlgsem szinkronizál, pedig be van állítva, whatsapp üzenetek is csak akkor jönnek meg, ha megnyitom.
hogyan kellene valamilyen beállítást csinálni, hogy legalább a whatsapp folyamatosan menjen a háttérben, aztán ha jön üzenet, akkor rögtön lássam? lakatolva le van az app, de mintha semmit sem érne. van, hogy az időjárás widget is perceket késik az órához képest, gondolom leállítja a rom. pedig 3 giga ramba ennyi igazán elférhetne.
köszönöm!
- kovbandi
- Beta tesztelő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi5
-
Medálok
GYIK -ban le van írva, igaz Viber es Messengerre, mit hogyan kell beallitani, hogy megjojjenek az uzenetek. Alairasomban ott a link a GYIK -hez.
Tapatalkkal küldve az én MI 5 eszközömről
Tapatalkkal küldve az én MI 5 eszközömről
[center]Xiaomi felhasználók kötelező olvasmányai:
Tudásbázis
Gyakran Ismételt Kérdések
Xiaomi MI5[/center]
Tudásbázis
Gyakran Ismételt Kérdések
Xiaomi MI5[/center]
-
pittike
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 5 Pro
-
capolihu
- MIUI látogató

- 10
Mindenki a gyári dialer-t használja? és SMS app?capolihu » Tegnap, 17:04 írta:Akkor csak másik Dial-er installja javasolt? bár a Yellow benne marad app-ként, de a dialer-ben nem lesz ott a háttérben..
Xperia keyboard-ot hogy tudok letölteni?
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Persze. Miért kellene másik? 
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
- teo8028
- MIUI imádó

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi 9T
capolihu
- MIUI látogató

- 10
Pár hozzászólással feljebb írtam..rajen » 6 perccel ezelőtt írta:Persze. Miért kellene másik?