Redmi 3 Pro
-
Freakysusu
- MIUI érdeklődő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi 9 SE
Re: Redmi 3 Pro
Egyenlőre még csak a tákolt, vagy a webshopos romokban lelhető fel magyar nyelv, de az sem 100%-os... Ott is félig magyar, félig idegen nyelvű kombók vannak...
-
capolihu
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi 3
-
capolihu
- MIUI látogató

- 10
Még az is érdekelne, hogy a Dialer-ből hogy lehet a yellow pagest kiírtani? Midnenkinek benne van?
Azaz, ha beírom, hogy pl."11", akkor valami Directory kereseés kidob egy csomó kínai telefonszámot. na, ez nem tetszik
Azaz, ha beírom, hogy pl."11", akkor valami Directory kereseés kidob egy csomó kínai telefonszámot. na, ez nem tetszik
- Toportyan
- MIUI őrült

- 11
- Telefonom: Redmi Note 11 NFC
- Kapcsolat:
-
Medálok
Milyen telefon, milyen ROM?
Nálam semmilyen "sárgalapos" nincs
Nálam semmilyen "sárgalapos" nincs
Redmi 1s (elhalálozott) MIUI8 6.9.15. MIUIHU / Redmi 3 Pro MIUI9 8.3.22. MIUIHU
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
-
capolihu
- MIUI látogató

- 10
redmi3pro 7.3.2.0 (lhpcndd), de az előzőben is benne volt. Sajnos képet elég bonyi ide berakni
- Toportyan
- MIUI őrült

- 11
- Kapcsolat:
-
Medálok
Szerintem MiFlash segítségével tegyél fel egy Fastboot romot, hátha megöli a problémát.
Ma fogom felrakni a gyári romot (zárt BL, MiFlash), remélem nem lesz benne ilyesmi. H igen, akkor a kínaiak tehetnek róla, de ha nem, akkor neked is marad a flash megoldás. este jövök az eredményekkel.
Ma fogom felrakni a gyári romot (zárt BL, MiFlash), remélem nem lesz benne ilyesmi. H igen, akkor a kínaiak tehetnek róla, de ha nem, akkor neked is marad a flash megoldás. este jövök az eredményekkel.
-
csoki21
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Egyéb
Megoldottam, aliexpressről volt, lehet, hogy volt még 0 utána, egyébként 2 órával vissza kellett állítani az órát és úgy telepített, csak voltak egyéb gondjaim is így aztán raktam más romot.Toportyan » Ma, 09:56 írta:Csoki: Nincs még egy nulla a MIUI verzió végén? A Spemallos ROM nincs túl jóban a gplay-jel nálam sem. (7.2.7.0.0)
Mindenképp tegyél fel egy normális fastboot romot, utána gapps install, és minden menni fog (elvileg)
És Köszönöm a segítséget, nem volt nagy cucc, csak kicsit para volt elsőre. egyébként próbáltam a magyar romot, de abba nem sikerült aktiválni a simet, meg ott nincs ujjlenyomat menüpont.
-
capolihu
- MIUI látogató

- 10
Az official realeas dialer-jében és az installed app-ok között is benne van.Toportyan » 22 perccel ezelőtt írta:Szerintem MiFlash segítségével tegyél fel egy Fastboot romot, hátha megöli a problémát.
http://en.miui.com/forum.php?mod=viewth ... ow%2Bpages
- Toportyan
- MIUI őrült

- 11
- Kapcsolat:
-
Medálok
SuperSU-t próbáld ki root érdekében. Tapasztalatom nincs még róla
Tapatalkkal küldve az én HM 1S eszközömről
Tapatalkkal küldve az én HM 1S eszközömről
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Ha kiveszed, nem tudsz telefonálni. 2 hete küzdöttünk ezzel, pár telefont haza is vágtunk, aki tisztán telepített nem tudott telefonálni a Kapcsolatokból, sem hívásnaplóból.
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol