Kérdések, válaszok, megoldások

rolmillion
MIUI rajongó
MIUI rajongó
10
Telefonom: Xiaomi Mi5

Medálok

Re: Kérdések, válaszok, megoldások

Hozzászólás Szerző: rolmillion »

Nagyon szépen köszönöm az átfogó választ. Még egy gondolat. Ha a kinyitást megkapom, felhasználom, utána ha gyárival lezáródik, azt a nyitási engedélyt felhasználhatom többször is, vagy egy engedélyt csak egy nyitásra használhatók?

A Global Rom is gyári kínai lesz, ha lesz, ami zárja a bootloadert?

Én várom a MIUI8-at, gondolom annak a fordítása sokára lesz. Egy darabig Fejlesztői vagy Stabil gyári romot használok majd pont ezért....
xabolcs
Beta tesztelő
Beta tesztelő
10
Telefonom: Egyéb

Medálok

Re: kinai, global, stabil, fejlesztoi

Hozzászólás Szerző: xabolcs »

Majd valamikor az ujranyitast kiprobalom neked. ;)

A gyari romoknal a kinai vagy a global jeloles a celpiacot jeloli:
  • a kinai a belso kinai piacra szant szoftverezettseget jelol, tele tyuklabas alkalmazassal, Google nelkul, nehany kinai es angol nyelvvel
  • a global a nemzetkozi piacra szant szoftverezettseget jelol, minimalis kinai alkalmazassal, Google-val, sok-sok nyelvvel. Bar ezt en csak gondolom, sose volt global rom a kezemben.
A gyari romoknal a stabil es a fejlesztoi jeloles a frissitesi gyakorisagot, stabilitast jeloli.
Ahogy mar irtam, a stabil valoszinuleg lezarja a bootloadert, a fejlesztoi rom MiFlash-es telepitesekor valaszthatsz, hogy lezarod-e.
Jettero
MIUI imádó
MIUI imádó
10
Telefonom: POCOPHONE F1

Medálok

Hozzászólás Szerző: Jettero »

Dorogim » Tegnap, 20:46 írta:Nem olyan rég sikerült beszereznem a Redmi 3-as telefonom, viszont amikor próbálom létrehozni a Mi fiókom hosszú gondolkodás után azt írja, hogy "nem állítható be a fiók, nem sikerült a bejelentkezés". Tudnátok ebben segíteni?
Nem két napja kellett a párom telefonján ezt kezelnem - neki nem ment. Én beírtam alul az email címet is, arra simán elvégezte a regisztrációt.
- Redmi router AC2100, MiWiFi stable version 2.0.23 - kínai;
- Mi WiFi Router 4, MiWiFi 2.26.175 | Stable - kínai (extenderként);
- POCOPHONE F1, MIUI by mi-globe.com 12.0.1 | Stabil.
mumin007
Beta tesztelő
Beta tesztelő
11
Telefonom: Redmi Note 13 Pro 5G
 megköszönte: 1 alkalommal
Medálok

Hozzászólás Szerző: mumin007 »

E-mail címet is érdemes hozzá adni, mert ha elfelejtjük a jelszót, kérhetünk rá ideiglenest. Ha SIM kártyát cserélünk, vagy csinálunk egy Factory Resetet akkor addig el sem indulnak az újabb rendszerek, míg meg nem adjuk a MI fiókunk jelszavát.
Redmi Note 13 PRO 5G (garnet) - xiaomi.eu HOS1.0.8.0.UNRCNXM A14
rolmillion
MIUI rajongó
MIUI rajongó
10

Medálok

A legújabb stabil romom van fent. Fejlesztőit szeretném megnézni. Leírás alapján Fel hang+be gombbal recoverybe kell mennem. Fogad is egy képernyő, ahol test gombok, angol-kínai nyelv, recovery, fastboot és download gombok vannak. Megnyomom a recoveryt-de utána egy telefon fogad és az alján egy kábel, hogy az USB-t dugjam be. Összedugom a PC-vel de semmi tovább. Se wipe lehetőségek, semmi. A telefonom még zárva van, de a gyári fejlesztői gondolom mostmár, hogy nem webshopos romom van felmegy.
MiFlash-sel csak a fastboot romot tudom feltenni, mert ott valami image könyvtárat keres kicsomagolás után, de a fejlesztői zip-ben nincs image könyvtár. Azt gondolom ki se kell csomagolni, csak az update menüben betallózni a zip filet. De mivel rom típus váltásom lenne szeretnék wipeolni.
trebrona
MIUI őrült
MIUI őrült
12
Telefonom: Xiaomi Mi A1

Medálok

Hozzászólás Szerző: trebrona »

Telefonra letöltöd a fejlesztőit, majd updater alkalmazással felteszed.
1. updater elindít
2. jobb fent 3 pötty=>Choose update package
3. betallózod a romot=>Ok

Figyelmeztet, hogy minden nem mentett adatod elvész majd ezt is leokézod. Mivel minden adatot töröl automatikusan, nincs szükség manuális wipe-ra.

Szerk: fejlesztői romot innen töltöd le, nem fastboot!
iPhone 12 Pro
rolmillion
MIUI rajongó
MIUI rajongó
10

Medálok

Köszi, igen innen jött le. Tudásbázisban van írva a tiszta telepítés menete, sőt az angol fórumban, ahol a rom van van írva a MiRecoveryben való törlés. Azért akartam ott kezdeni, de valóban a telefonos updater is gyalul mindent. Wipe nélkül nem akartam az updaterbe menni, mivel mindenhol a recoverys wipe-val kezdődik a tiszta telepítés.
Viszont nekem miért nem megy recoverybe? Azt külön flashelni kell ha a bootloader nyitva lesz? Vagy a stabil romhoz nincs recovery?
trebrona
MIUI őrült
MIUI őrült
12
Telefonom: Xiaomi Mi A1

Medálok

Hozzászólás Szerző: trebrona »

Van recovery, de mivel zárt a bl, így az külön nem elérhető, sőt utána sem lesz az. Nyitottra majd tudsz TWRP-t flashelni, akkor már mehet a leírás szerinti tiszt@ telepítés.
iPhone 12 Pro
rolmillion
MIUI rajongó
MIUI rajongó
10

Medálok

Akkor egyre inkább a nyitás mellett vagyok. Köszi. Lassan a fejlesztői rom is fent lesz.
pittike
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 5 Pro

Hozzászólás Szerző: pittike »

tegnap kaptam nyitási lehetőséget a kínaiaktól, ki is nyitottam szépen kínai dev rom volt fenn.
szórakoztam, meg is lett az eredménye, elbaxtam nem kicsit, nagyon.
újranyitás ismét csak kínai dev rom miatt sikerült, spemall rom nem tetszett, nem nyitotta, hibát dobott.
kínai alatt elsőre ment az újranyitás.
Válasz küldése

Vissza: “Redmi 3”