Hibák nehézségek kérdések
-
iloilo
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi3
Re: Permission manager hiba
No akkor megegyszer erthetobben.
Hangouts telepitve, tudok chatelni. Mikor a telon levo fotok kozul akarok egy kepet csatolni a hangouts egyik chat uzenetehez, hibat dob hogy keves az app jogosultsaga, engedelyezzem a kepekhez valo hozzaferest. Fel is dobja a hangouts beallitasait, de azok kozott nincs olyan hogy file vagy media tartalomhoz valo hozzaferes. Vagyis nem tudom engedelyezni.
Hangouts telepitve, tudok chatelni. Mikor a telon levo fotok kozul akarok egy kepet csatolni a hangouts egyik chat uzenetehez, hibat dob hogy keves az app jogosultsaga, engedelyezzem a kepekhez valo hozzaferest. Fel is dobja a hangouts beallitasait, de azok kozott nincs olyan hogy file vagy media tartalomhoz valo hozzaferes. Vagyis nem tudom engedelyezni.
- pilu1978
- MIUI rajongó

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi 4X
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Re: Hibák nehézségek kérdések
Csak hogy tudja is pontosan ez hol van ;) :
Biztonság alkalmazás - Engedélyek - Engedélykezelő - Hangouts
Biztonság alkalmazás - Engedélyek - Engedélykezelő - Hangouts
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
- pilu1978
- MIUI rajongó

- 10
- TomiOhl
- MIUI őrült

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi 9T Pro
-
Medálok
Szerintem, tudja, hol van, csak neki ezek az engedélyek hiányoznak a Security appból... Nálam is ez volt.
Alternatív megoldás: Playről a Marshmallow launchert telepíteni (Prime apptől), majd a kezdőképernyőn jobbra swipe, lesz ott egy Beállítások ikon, ami érdekes mód nem a MIUI beállításokat, hanem az AOSP-szerűt nyitja meg. Abban ki kell választani az alkalmazások pontot, majd Hangouts, engedélyek, és mindent lehet állítani.
Alternatív megoldás: Playről a Marshmallow launchert telepíteni (Prime apptől), majd a kezdőképernyőn jobbra swipe, lesz ott egy Beállítások ikon, ami érdekes mód nem a MIUI beállításokat, hanem az AOSP-szerűt nyitja meg. Abban ki kell választani az alkalmazások pontot, majd Hangouts, engedélyek, és mindent lehet állítani.
- pilu1978
- MIUI rajongó

- 10
Értem én, hogy valószínűleg tudja hol van. Csak írta hogy régebb óta van ez a problémája, és úgy érzem(persze lehet, hogy rosszul), hogy nem erőltette meg magát a megoldás keresésével. Gondolok itt arra, hogy pl egy hasonló hibánál:
1. Full mentés twrp-vel
2. Wipe, és megnéz hogy maradt-e a probléma
3. Felrak egyel régebbi fejlesztőit, hogy ott volt-e hasonló
4. Felrak egy stabilt, megnéz...
Legalábbis ha valaki fejlesztői romot használ, ennyi találékonyság legyen már benne...
iloilo: ez most NEM személyesen neked/ellened szól, hanem egy a fórumon (sajnos) egyre gyakoribb jelenségnek (mindenki felrakja a fejlesztőit ilyen legújabb=legjobb elképzeléssel, de ha valami nem jó, már kérdez is, olvasás/keresés helyett).
1. Full mentés twrp-vel
2. Wipe, és megnéz hogy maradt-e a probléma
3. Felrak egyel régebbi fejlesztőit, hogy ott volt-e hasonló
4. Felrak egy stabilt, megnéz...
Legalábbis ha valaki fejlesztői romot használ, ennyi találékonyság legyen már benne...
iloilo: ez most NEM személyesen neked/ellened szól, hanem egy a fórumon (sajnos) egyre gyakoribb jelenségnek (mindenki felrakja a fejlesztőit ilyen legújabb=legjobb elképzeléssel, de ha valami nem jó, már kérdez is, olvasás/keresés helyett).
-
iloilo
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi3
Koszi TomiOhl, jol latod a helyzetet. 
Sajnos azonban ez a launcher sem segit, ugyanaz a beallitas ablak jon fel, ami a miuihu-ban.
Kozben javitanam magam, a hangouts megy, a whatsapp es a onedrive ami nem mukodik. A onedrive kulonosen faj, mert oda mentem fotoimat automatikusan.
Es ertem meg koszi az infot hogy a stabilban ez franko, de en nem azt hasznalom.
Eppen eroltetem magam. Kerdezek, probalok infot szerezni. Mivel egyreszt nincs admin guide ezekhez a cuccokhoz nem tudok mast olvasni mint a forumokat. Es mivel egyetlen kulfoldi forumon sem talaltam semmit, ugy tunik a miuihu-val kapcsolatos a hiba. Masreszt pedig miert a hosszabb utat valasztanam? Ha engem megkerdeznek nem megterhelo a tudasom megosztani. Harmadreszt ami neked termeszetes, az nekem miert lenne az? Ha szorfdeszkat akarsz venni miert kutatnad a netet hetekig, ha megkerdezel engem, fel ora beszelgetes utan megmondom a tutit. Pedig nincs boltom, csak jo sok informaciom.
Szoval ne vard el hogy jusson eszembe amit leirtal, csak ird le. Akkor a fenti kioktatas helyett eszeruen csak megkoszontem volna a valaszt.
Mindegy, elkeserit a hozzaallas, de azert koszi.
Sajnos azonban ez a launcher sem segit, ugyanaz a beallitas ablak jon fel, ami a miuihu-ban.
Kozben javitanam magam, a hangouts megy, a whatsapp es a onedrive ami nem mukodik. A onedrive kulonosen faj, mert oda mentem fotoimat automatikusan.
Es ertem meg koszi az infot hogy a stabilban ez franko, de en nem azt hasznalom.
Eppen eroltetem magam. Kerdezek, probalok infot szerezni. Mivel egyreszt nincs admin guide ezekhez a cuccokhoz nem tudok mast olvasni mint a forumokat. Es mivel egyetlen kulfoldi forumon sem talaltam semmit, ugy tunik a miuihu-val kapcsolatos a hiba. Masreszt pedig miert a hosszabb utat valasztanam? Ha engem megkerdeznek nem megterhelo a tudasom megosztani. Harmadreszt ami neked termeszetes, az nekem miert lenne az? Ha szorfdeszkat akarsz venni miert kutatnad a netet hetekig, ha megkerdezel engem, fel ora beszelgetes utan megmondom a tutit. Pedig nincs boltom, csak jo sok informaciom.
Szoval ne vard el hogy jusson eszembe amit leirtal, csak ird le. Akkor a fenti kioktatas helyett eszeruen csak megkoszontem volna a valaszt.
Mindegy, elkeserit a hozzaallas, de azert koszi.
- pilu1978
- MIUI rajongó

- 10
Nem veszem kioktatásnak amit írtál, de te is vedd figyelembe amit írtam: NEM személyesen neked szólt. Ha keresel/kutatsz az jó. Nem sokan teszik ezt. Egyébként a kérdés nem rossz, mert egyedi hibával találkoztál. Ettől függetlenül (főleg mivel a TomiOhl által javasolt alternatív megoldás sem járható), nem tudok egyéb megoldást írni, mint amit előzőleg. Csinálsz egy mentést, aztán egy törlést, és megnézed úgy. Ha szerencséd van, akkor jó lesz, és valamelyik app a hibás, ezt neked kell kikísérletezned, hogy melyik miatt nem működik ez az opció. Ha tiszta rendszeren se jó, akkor vissza egy régebbi fejlesztőire vagy stabilra. Az ilyen egyedi, nehezen reprodukálható hibáknál nem nagyon van más út.
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Ez tényleg egyedi hiba, nekem is van Mi3, eddig minden rendben ment rajta, ilyennel nem is találkoztam, sőt a csapatban van még és Mi4 is, amin ugyan ez a verzió fut. Nekünk nem produkálta ezt még, így a megoldás is csak találgatás...
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
- TomiOhl
- MIUI őrült

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi 9T Pro
-
Medálok
A launcherben a kezdőképernyőn? Tehát nem az alkalmazásfiókban?iloilo » 59 perccel ezelőtt írta:Koszi TomiOhl, jol latod a helyzetet.
Mindenesetre ez csak egy alternatív megoldás, a többiek írásai alapján egy tiszta telepítés megoldaná a dolgot.