Bakker, ez csak most tűnt fel. Meglátszik, hogy eddig sem sűrűn használtam.
Viszont ez a betűkészlet nagyon király!

Ugyanez a hiba nálam is. Teljesen tiszta telepítés után, névjegyzékben egy személyre kattintva elszáll. Tehát szerkeszteni sem tudom a kontaktokat. Sim (még) nincs a készülékben, szóval ez nem lehet baj. 6.5.5-nél még jó volt, 6.5.12-nél csinálja.fkeszeg » 2016.05.15. 14:11 írta:Nálam csak hívás fogadásra lehet használni a telefont, névjegyzék hibával leáll ha egy számot tárcsáznék. Legyalultam a telefont, teljesen újra húztam ( először kínai romot tettem fel Miflash használatával, majd a legjobb Twrp recovery, és az új magyar romot)
Ezekkel együtt sem jó. Mi lehet a megoldás?

Én most 4 óra 57 perc sot-nál járok, és még 24% van az akksiban. Szinte végig wifi on, netezés, fényképezés, játék. Mondjuk sim nelkül, de ez sokkal jobb mint az előző heti rommal. Az 5 óra nálam így bőven a kanyarban vanteo8028 » 2016.05.17. 21:53 írta:What about akkumulátor? Egy fokkal jobb, mint a 6.5.5, de a korábbi 5 óra sot a kanyarban nincs. Ha jól emlékszem, a 6.4.14 volt a legjobb, ugye?
Sent from my Mi-4c

Köszi, akkor hátha a köv frissítés megoldja. Csak az meg ne csessze el az akkut, most bitang jól bírja az előzőekhez képest.rajen » Ma, 17:38 írta:Sajna nem jöttünk rá mi okozhatja, csak tiszta telepítéskor van ez. Valami kimaradt belőle, amit az előző benne hagyott, sima rátelepítéssel nincs ilyen probléma.