Kérdések, válaszok, megoldások

shadow4
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
11
Telefonom: Xiaomi Mi Note 10
Re: Kérdések, válaszok, megoldások

Hozzászólás Szerző: shadow4 »

Sziasztok!
Redmi 3 leírás szerint 128 GB-ig bővíthető.Rendeltem bele egy 64 GB Sandisk ultra SDXC kártyát. Amikor belerakom az az üzenet fogad, hogy a kártya üres (pedig tettem rá adatot) vagy nem támogatott!
Felajánlja hogy formázzam, de nincs változás. PC-n is formáztam akkor ugyanez a helyzet!
Jelenleg Sandisk Extreme Plus 32 GB SDHC van benne.
Valaki használja 64 vagy 128 kártyával?? ha igen milyen típusú?!

Válaszokat előre is köszönöm!
HenkStockton
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi Redmi 3

Hozzászólás Szerző: HenkStockton »

ildikol » 24 perccel ezelőtt írta:Köszi, akksi százalék megvan, billentyűzet detto.
Van annak bármi hátránya, ha a jelenlegi szoftvert rajtahagyom? Lehet, h rossz a logikám, de ha jól értem, a még krikszkrakszos alkalmazásokból is tudok magyart v angolt letölteni, akkor meg mindegy, nem?

Még apróságok:
- hogyan tudok több kezdőképernyőt létrehozni? Lehet, h nem kezdőképernyőnek hívják, arra a képernyőre gondolok, amin az ikonok vannak és tudom lapozgatni tudom őket:) Na, abból nekem csak kettő van, kellene még. Mappát sem tudom, h kell létrehozni.
- widgeteket hol találom?
- a futó alkalmazásokat hogy tudom csekkolni? a régi telefonomon a home gombot nyomtam hosszan, és oldalra "kisimogattam", amit le akartam állítani
Kezdő képernyőn csiptetsz egyet mintha kifelé zoomolnal. Ott tudsz variálni mindent. Uj oldalt is,widgeteket is. Mappahoz egyszerűen huzd ra az egyik ikont a masikra,es beteszi mindkettőt mappaba. Futo alkalmazasok pedig a baloldali gomb a home mellett.
ildikol
MIUI látogató
MIUI látogató
10

Hozzászólás Szerző: ildikol »

HELP!!

Letöltöttem egy magyar billentyűzetet, örömömben letöröltem a pinjint. Még volt is vmi üzenet, amit figyelmen kívül hagytam, most nincs billentyűzet.. Segítség!! Vissza tudom állítani? Van vmi lomtár?
rajen
Adminisztrátor
Adminisztrátor
12
Telefonom: Xiaomi 13
 megköszönte: 21 alkalommal
 megköszönték: 62 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: rajen »

Nincs lomtár.
Beállítások - Rendszer - Nyelv és bevitel - Alapértelmezett
Itt állítsd be a letöltött billentyűt.
MIUI Magyarország Igazgató Úr =)) SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
Freakysusu
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
11
Telefonom: Xiaomi Mi 9 SE

Hozzászólás Szerző: Freakysusu »

Sziasztok! Úton van a Redmi 3 Pro-m kínából, a minideal-től vettem, de gyári rommal kértem... Az lenne a kérdésem, hogy Redmi 3 Pro-ra is felrakhatóak a sima Redmi 3-ra való romok, vagy meg kell várnom, míg a srácok ^:)^ :ymhug: ^:)^ itt az oldalon elkészítik specifikusan a Pro-ra való romot? Elvileg csak tárhelyben különbözik, meg annyiban hogy van rajta ujjlenyomat olvasó...

A válaszokat előre is köszönöm!
ildikol
MIUI látogató
MIUI látogató
10

Hozzászólás Szerző: ildikol »

Próbáltam, de nem működött. Viszont baromi érdekes, de reggelre helyreállt. Vagy kialudta magát, vagy a restart jót tett:)

Szóval van annak hátránya, ha a 77.1.1.0 MIUI stable-t rajtahagyom? Ill mi az előnye annak, ha nem?
xabolcs
Beta tesztelő
Beta tesztelő
10
Telefonom: Egyéb

Medálok

Re: Webshop-os ROM: elonyok, hatranyok

Hozzászólás Szerző: xabolcs »

Ezt neked kell eldonteni! :)
Peldaul ha szamit a magyar nyelv, akkor egyelore nem sok alternativa van.

Nalam pl. a root(-olhatosag) szamit, igy a stabil kinai rom-ok nem jonnek szoba.
Nalam a biztos befuto az MIUIHU rom lenne, de sajnos olyan meg nincs.

Lakd be, hasznald egy ideig! Majd meglatod, hogy mik a korlatai, mi nem tetszik benne.
Egy biztos hatranya van a kinai stabil/fejlesztoi es a xiaomi.eu-s rom-okhoz kepest: ez soha nem fog frissulni.
attkaman
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 2

Hozzászólás Szerző: attkaman »

sziasztok

Aliexpress-ről rendeltem redmi 3-at FDD-LTE (2015810 verziót) de úgy néz ki rosszat küldtek TD-LTE (2015811 verziót)
UPC mobilnet Sim kártyát használnék (redmi note 2 prime-al tökéletesen működött), de sajnos ezzel nem tudom működésbe hozni a mobilinternetet semmilyen beállítással...
valahol olvastam külföldi forumon, hogy a2015810(FDD-LTE) teljesen ugyanaz mint amit nekem küldtek csak a szoftver (ROM) más, valaki esetleg találkozott ilyennel elképzelhető hogy rom cserével működik ?

köszönöm
trebrona
MIUI őrült
MIUI őrült
12
Telefonom: Xiaomi Mi A1

Medálok

Hozzászólás Szerző: trebrona »

Most milyen rom van rajta? Egyébként valóban, 4pda.ru-n azt írják szoftveresen van tiltva, rá kell tenni a hivatalos romot, utána működni fog.
iPhone 12 Pro
attkaman
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 2

Hozzászólás Szerző: attkaman »

Köszönöm a választ, gyári 7.1.1.0.0 stable rom van rajta... sikerült beletettem a 2. Sim-et (tkom) azóta müxik a upc net... Nem értem az összefüggést de működik, és ez a lényeg
Válasz küldése

Vissza: “Redmi 3”