Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
átcseréltem .... továbbra sem tudja kezelni a systeam particiót ....
olvastam, hogy van itt aki szervizeli telókat .... max megpróbálok vele egyeztetni
Köszönöm az eddigi segítségeteket ! ... de úgy látszik meghaladja a képességeimet a dolog
Müködik a rendszered amúgy? Akkor ne "b@szogasd", vedd fel a kapcsolatot Digojr-rel. Szerintem valami tök egyszerü banális lesz a megoldás. Milyen rendszert akartál volna most felrakni a TWRP telepítése után és hogyan?
nem ... jelenleg használhatatlan a készülék ...
csak a fastbbot üzemmód jön be rajta , meg a recovery ....
az alap mappa és fájl rendszer rajta van a telón de nem tudja betölteni belöle az OS-t
a TWARP után miui hu ROM-ot akartam volna rá feltenni amit innen az oldalról töltöttem le ...
de megpróbáltam a többit is ( színtém ezen az oldalon a telefonhoz ajánlott ROM-ot ) .. az eredmény ugyanaz ...
bele sem kezd a telepítésbe maiatt hogy nem tudja mount-olni a /system-et
Mivel használhatatlan... biztos megtenném még a következõt.
TWRP
Csatolás menüben MTP engedélyezés.
Internal memory-ról minden ami kell kimenteni PC-re.
Telepíteni kívánt ROM az SD kártyára.
TWRP.
Törlés/Wipe menü
Advanced Törlés/WIPE
Pipa a cache, a data, a system és a dalvik/art mellé.
Alul csúszka elhúz.
Törlés/Wipe menü
Adat formázása/Format data gomb
Yes beírása, Csúszka elhúzása.
Reboot menü
Reboot recovery
Mikor újraindult a Recovery,
Install/Telepítés menü
ROM telepítése az SD kártyáról.
Illetve ha nem megy akkor MiPCSuite telepítése a számítógépedre, és megnézni hogy Fastboot módban összedugva a PC-vel frissítést ajánl-e fel a MiPCSuite. Hátha rendberakja...
ezt az állapotot rögtön az után produkálta hogy legelső alkalommal feltettem rá a TWRP-t és még csak nem is csináltam vele semmit ... onnantól kezdve van
kipróbáltam amiket írtál , mindenre azt írja hogy sikertelen ....
minden funkciónak törlés / telepítés neki akar kezdeni de mindenre végül azt írja sikertelen mert nem tudja mount-olni a system-et
mintha a TWRP nem férne hozzá a területhez ...
nem tudom hogyan telepítsem úgy a recovery-t hogy újra megkérdezze az elején hogy teljes hozzáférést akarok ....
feltettem ezt a progit , elindítottam fastboot-ba a készüléket , felismerte ,
felajánlotta, hogy stabil vagy béta rendszert tolna bele , viszont bármelyiket választottam ,
rögtön az első az volt , hogy hibaüzenet ..... nem tudta megcsinálni
Összesen
Hozzászólások száma: 182629
Témák száma: 12623
Összes bejelentés: 0
Összes ragacs: 61
Összes melléklet: 0
Napi témák: 3
Napi bejegyzések: 39
Felhasználók naponta: 14
Felhasználónkénti témák: 0
Felhasználónkénti bejegyzések: 3