Norberto » 2016.02.21. 15:41 írta:Sziasztok!
Kicsit nyominak tűnik a telefon így, de a mókásságon felül idegesítőnek gondolnám, hogy 2016-ban, a fejlesztések úgy zajlanak a gyártóknál, hogy nemhogy csakis előre mennek, de minden kiadott készüléknél visszalépnek 50 lépést aztán megint megteszik azt az 50 lépést előre, hogy aztán onnan menjenek ismét tovább. Akkor miért építenek be egy tök alap funkcionalitást valahova máshova, hogy utána azt kipazarolják egy új eszközből vagy kifelejtik?
Nem kicsit kiakasztó számomra, hogy egy sok-sok tízezres készüléken nem lehet saját csengőhangot beállítani pl. SD-kártyáról, amit az előd, ami csak kb. fele ennyit ér, pöpecül és stabilan tudta. Ehelyett csak a gagyi kínai semmitmondó jelecskék és kriksz-krakszok közül, a kínaiak online tárából lehet csengőhangot választani... ez aztán az előrehaladás! Jó látni, hogy a világ Kínán kívüli részére is kiemelkedő hangsúlyt fektet a gyártó..........
Szia!
Én is hasonló problémával küzdök, annyi különbséggel, hogy nem rendelkezem még annyi számítástechnikai ismerettel sem mint a többi tag, és nagyon kezdő versenyző vagyok még a Redmi3 terén. A héten kaptam kézhez ezt a jó kis telefont, előtte Samsungom volt. Eddig nagyon jó telefonnak tapasztaltam a Redmit, viszont nem tudom sehogysem beállítani én sem az adott személyekhez külön-külön csengőhangot, ami megkülönböztetné őket. Amit itt a többiek írtak erről, az nekem nagyon kínai