Kínai garanciánál Kínába kell küldened, EU garanciánál, meg spanyolba.mzsol » Tegnap, 17:49 írta:Spemall-nál 1év kínai vagy 2év EU garanciával érdemes megvenni a telót? Van infótok róla melyik mit takar?
Kérdések, válaszok, megoldások
-
Atomhuzat
- MIUI érdeklődő

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi 9
Re: Kérdések, válaszok, megoldások
-
kosoka
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi4
Sziasztok!
Van egy Mi4C-m,és mióta megvan halk a mikrofonja,van valami tippetek hogy lehetne hangosítani,vagy küldjem szervizbe?
Köszönöm
Van egy Mi4C-m,és mióta megvan halk a mikrofonja,van valami tippetek hogy lehetne hangosítani,vagy küldjem szervizbe?
Köszönöm
- Prt50
- MIUI érdeklődő

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi Mix 2
Az lenne a kérdésem,hogy a mi4c-re a Twrp a mi recoveryből is felrakható-e mint a Redmi 1S-re? Egy sima update ként.
- Milestone2
- Morgó Medve - Óvóbácsi

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi 11
- megköszönte: 1 alkalommal
- megköszönték: 25 alkalommal
-
Medálok
Nem szokott felmenni. És jó lenne tudnod, hogy nyitott vagy zárt a Bootloadered, mert a Librák sorra zárnak vissza. (Ha olyan ROM-ot telepítesz, telepítettél)
Viszont Snapdragonos készülékeken (ha nyitott a BOOTLOADER) szokott működni a "bebootolós" módszer, amiben az a jó, hogy a gyári MiRecovery-t békénhagyja, mégis tudod használni a TWRP-t.
...és van kedved egy kis teszthez, amíg még MiRecovery van rajta. (Olyan teszt, ami hibát nem okozhat, legfeljebb nem fut le.)
TWRP Mi4C-Libra
MinimalADBandFASTBOOT
MiPCSuite
Ez a három letölt.
MIPCSetup telepít a számítógépedre, ez felrak minden drivert (elméletben)
minimal_adb_fastboot_v1.3.1_setup.exe telepít ahová ő akar a számítógépedre telepedni C-re.
A Recovery.zip ből ki kell szedni az img fájlt és bemásolni a könyvtárba (ADB and Fastboot mappa), ahová az exe telepedett. Célszerű átnevezni, hogy kevesebbet kelljen írni, mondjuk libra.img-re vagy rec.img-re
ADB and Fastboot mappa megnyit.
MAF32 elindít (Rendszergazda joggal)
Megnyílik egy fekete "doboz" parancssor. És kéri a parancsot.
Telefont kikapcsolod. Majd újraindítod fastboot módban.
Hátsó alaplapi USB-re dugd fel a telefont, így Fastboot módban. (Elméletben itt gondolkozhat illetve drivert telepíthet a Windows)
Teszt: írd be a fastboot devices paracsot, nyomj entert.
Ha hibaüzenet, nincs megfelelő driver, akkkor telepítsd a MiPCSuite-t az felrakja a drivereket (ha PC Suite telepítése után se látja Fastboot módban a PC, akkor vége a tesztnek.)
Ha siker kiír egy device-t, hiszen megtalálta.
Ha sikeres volt, akkor a következő parancs: fastboot boot rec.img (itt nyilván azt a nevet kell írni amire átnevezted, ha libra.img akkor azt, ha rec.img akkor azt)
Ekkor a készüléknek újra kell indulnia TWRP recovery-ben. (Ha nem indul, akkor szintén vége a tesztnek)
Ha újraindult, siker!
Ekkor a twrp-n belül csinálsz amit akarsz, mentést, bármit...csak érts hozzá mit csinálsz...
Ellenőrzésképpen ha akarsz kimész recoverybe és ellenőrzöd, hogy megmaradt a MiRecovery.
Az én MiNote készülékemen tökéletesen működik. Nem kell háborgatnom a gyári MiRecovery-t, de tudom használni a TWRP-t is.
Viszont Snapdragonos készülékeken (ha nyitott a BOOTLOADER) szokott működni a "bebootolós" módszer, amiben az a jó, hogy a gyári MiRecovery-t békénhagyja, mégis tudod használni a TWRP-t.
...és van kedved egy kis teszthez, amíg még MiRecovery van rajta. (Olyan teszt, ami hibát nem okozhat, legfeljebb nem fut le.)
TWRP Mi4C-Libra
MinimalADBandFASTBOOT
MiPCSuite
Ez a három letölt.
MIPCSetup telepít a számítógépedre, ez felrak minden drivert (elméletben)
minimal_adb_fastboot_v1.3.1_setup.exe telepít ahová ő akar a számítógépedre telepedni C-re.
A Recovery.zip ből ki kell szedni az img fájlt és bemásolni a könyvtárba (ADB and Fastboot mappa), ahová az exe telepedett. Célszerű átnevezni, hogy kevesebbet kelljen írni, mondjuk libra.img-re vagy rec.img-re
ADB and Fastboot mappa megnyit.
MAF32 elindít (Rendszergazda joggal)
Megnyílik egy fekete "doboz" parancssor. És kéri a parancsot.
Telefont kikapcsolod. Majd újraindítod fastboot módban.
Hátsó alaplapi USB-re dugd fel a telefont, így Fastboot módban. (Elméletben itt gondolkozhat illetve drivert telepíthet a Windows)
Teszt: írd be a fastboot devices paracsot, nyomj entert.
Ha hibaüzenet, nincs megfelelő driver, akkkor telepítsd a MiPCSuite-t az felrakja a drivereket (ha PC Suite telepítése után se látja Fastboot módban a PC, akkor vége a tesztnek.)
Ha siker kiír egy device-t, hiszen megtalálta.
Ha sikeres volt, akkor a következő parancs: fastboot boot rec.img (itt nyilván azt a nevet kell írni amire átnevezted, ha libra.img akkor azt, ha rec.img akkor azt)
Ekkor a készüléknek újra kell indulnia TWRP recovery-ben. (Ha nem indul, akkor szintén vége a tesztnek)
Ha újraindult, siker!
Ekkor a twrp-n belül csinálsz amit akarsz, mentést, bármit...csak érts hozzá mit csinálsz...
Ellenőrzésképpen ha akarsz kimész recoverybe és ellenőrzöd, hogy megmaradt a MiRecovery.
Az én MiNote készülékemen tökéletesen működik. Nem kell háborgatnom a gyári MiRecovery-t, de tudom használni a TWRP-t is.
BL-nyitás: https://helloxiaomi.hu/xiaomi-hyperos-b ... s-lepesei/
TWRP módok: https://cutt.ly/UhmWWVo
Kínai MI PC Suite: https://cutt.ly/mhmODOf
Eladás-vétel előtt: https://cutt.ly/1hmWasf
Flesselés Linuxon: https://cutt.ly/ahAvBst
TWRP módok: https://cutt.ly/UhmWWVo
Kínai MI PC Suite: https://cutt.ly/mhmODOf
Eladás-vétel előtt: https://cutt.ly/1hmWasf
Flesselés Linuxon: https://cutt.ly/ahAvBst
-
maximus
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi4c
Sziasztok!
Vettem egy xiaomi mi4c készüléket és valami hiba miatt nem tudok a play áruházból letölteni. Pontosan azt írja hogy: Hiba történt az információk szerverről való lekérése során. [RPC:S-7:AEC-0]”
Próbáltam a google lépései segítségével orvosolni a hibát, de nem sikerült, kérlek segítsetek!
Vettem egy xiaomi mi4c készüléket és valami hiba miatt nem tudok a play áruházból letölteni. Pontosan azt írja hogy: Hiba történt az információk szerverről való lekérése során. [RPC:S-7:AEC-0]”
Próbáltam a google lépései segítségével orvosolni a hibát, de nem sikerült, kérlek segítsetek!
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Milyen rom van rajta? Pontosan, vagy a Telefonról a Beállításokban egy képet. (Kínai, multi, magyar, fejlesztői, stabil...)
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
maximus
- MIUI látogató

- 10
- kovbandi
- Beta tesztelő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi5
-
Medálok
Hogy sikerult? Angol-kinai romot, amikor feltettem, pont emiatt a hiba miatt nem tudtam a Playből letölteni. Minden törlést, Play es Play szolgáltatások adattörlést, Google fiókból ki-be jelentkezést pedig megcsináltam 
Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 2 eszközömről
Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 2 eszközömről
[center]Xiaomi felhasználók kötelező olvasmányai:
Tudásbázis
Gyakran Ismételt Kérdések
Xiaomi MI5[/center]
Tudásbázis
Gyakran Ismételt Kérdések
Xiaomi MI5[/center]
-
maximus
- MIUI látogató

- 10
Visszaálítottam mindent gyári beállításra és utána valami ok miatt sikerült, bejelentkeztem a Google fiókba és ment.
- szimla65
- MIUI Tag

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi 11 Lite
Medálok
Sziasztok!
Egy még meg nem oldott problémám lenne.Már régebben kértem segítséget evvel kapcsolatban de nem kaptam.
A telefonkönyv alkalmazással van bajom.Nem eget rengető de kezd idegesíteni.A névjegyekhez beállított képek híváskor vagy hívás fogadáskor nem jelennek meg.Csak a név és a telefonszám.Mindig a képernyőzár háttérkép jelenik meg.Most feltettem az exDialer telefon appot,mert előbbi készülékeimen ezt használtam és mindig jó volt.Sajnos itt ez is ugyan úgy viselkedik mint a gyári telefon app.Próbálgattam állítgatni itt-ott ami eszembe jutott de idáig nem találtam megoldást.
Kérem aki tud segítsem.
MIUIHU 6.3.17 Fejlesztői
Egy még meg nem oldott problémám lenne.Már régebben kértem segítséget evvel kapcsolatban de nem kaptam.
A telefonkönyv alkalmazással van bajom.Nem eget rengető de kezd idegesíteni.A névjegyekhez beállított képek híváskor vagy hívás fogadáskor nem jelennek meg.Csak a név és a telefonszám.Mindig a képernyőzár háttérkép jelenik meg.Most feltettem az exDialer telefon appot,mert előbbi készülékeimen ezt használtam és mindig jó volt.Sajnos itt ez is ugyan úgy viselkedik mint a gyári telefon app.Próbálgattam állítgatni itt-ott ami eszembe jutott de idáig nem találtam megoldást.
Kérem aki tud segítsem.
MIUIHU 6.3.17 Fejlesztői