Mi Fit 2.2.4
-
gemgeza
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi MiNote Pro
Re: Mi Fit 1.8.711
Hali, nekem olyan kérdésem lenne a Mi Fit programmal kapcsolatban, hogy van olyan frissítés/nyelvezet, amiben a Running résznél a csajszi nem Mandarin nyelven beszél? Félre ne értsétek van benne valami hm..., de jobb lenne, ha futás közben inkább érthetôen mondaná az infókat.
Köszi GG
Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk
Köszi GG
Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk
- trebron
- MIUI érdeklődő

- 10
- Telefonom: Redmi Note 7
Medálok
Sajnos korán ittam a medve bőrére!
Redmi Note 2-n a 6.2.18 ROM-on volt fenn a Mi Fit 1.4.113+Értesítések verzió. Minden működött, de miután ROM-ot frissítettem 6.3.24-re a Band nem hajlandó rezegni. A Band kereséskor a ledek felvillannak, de nem rezeg. Így nincs se ébresztés, se értesítésjelzés, se hívásjelzés. A rezgésen kívül minden működik. Lehet led színt választani, méri a lépésszámot, figyeli az alvást, de sajnos ezen kívül használhatatlan. Nem tudom mi lehet a baj. Próbáltam újra visszatelepíteni a 6.2.18-as ROM-ot, de sajnos nem jártam sikerrel úgy sem! Számtalam MiFit verziót kipróbáltam, de egyiknél sem rezeg a Band.
Jó lenne ha valaki tudna tanácsot adni, hogy milyen ROM-mal milyen MiFit-et használjak, mert az ébresztés funkciója NAGYON hiányzik!
Redmi Note 2-n a 6.2.18 ROM-on volt fenn a Mi Fit 1.4.113+Értesítések verzió. Minden működött, de miután ROM-ot frissítettem 6.3.24-re a Band nem hajlandó rezegni. A Band kereséskor a ledek felvillannak, de nem rezeg. Így nincs se ébresztés, se értesítésjelzés, se hívásjelzés. A rezgésen kívül minden működik. Lehet led színt választani, méri a lépésszámot, figyeli az alvást, de sajnos ezen kívül használhatatlan. Nem tudom mi lehet a baj. Próbáltam újra visszatelepíteni a 6.2.18-as ROM-ot, de sajnos nem jártam sikerrel úgy sem! Számtalam MiFit verziót kipróbáltam, de egyiknél sem rezeg a Band.
Jó lenne ha valaki tudna tanácsot adni, hogy milyen ROM-mal milyen MiFit-et használjak, mert az ébresztés funkciója NAGYON hiányzik!
-
doongoo
- MIUI Tag

- 12
- Telefonom: Egyéb
Ha minden más működik, akkor lehet, hogy a rezgőmotor adta meg magát benne (csereérett lesz)
- Bobolyszka75
- MIUI érdeklődő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi Mix 2s
Sziasztok,
Mi Fit 2.0.4-s magyarosítása mostanság tervben van? Most az angolt használom, és elég jól működik! Mondjuk kicsit fura az új felület...
Köszi!
Mi Fit 2.0.4-s magyarosítása mostanság tervben van? Most az angolt használom, és elég jól működik! Mondjuk kicsit fura az új felület...
Köszi!
- trebron
- MIUI érdeklődő

- 10
- Telefonom: Redmi Note 7
Medálok
Ha a Band keresésre koppintok és megütögetem a szenzort, akkor néha kettő rezgést csinál, de utána már azt sem. Egyszer már cserélték garanciában, most lehet, hogy még egyszer postázhatom a szervizbe? Lassan drágább lesz a szervizes postadíjam, mint maga a készülék!doongoo » Ma, 14:03 írta:Ha minden más működik, akkor lehet, hogy a rezgőmotor adta meg magát benne (csereérett lesz)
- vagyula
- Adminisztrátor

- 12
-
Medálok
- kovbandi
- Beta tesztelő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi5
-
Medálok
Alvasmonitorozas nalatok jol mukodik a 2-es Mifittel?
Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 2 eszközömről
[center]Xiaomi felhasználók kötelező olvasmányai:
Tudásbázis
Gyakran Ismételt Kérdések
Xiaomi MI5[/center]
Tudásbázis
Xiaomi MI5[/center]
- vagyula
- Adminisztrátor

- 12
-
Medálok
- kovbandi
- Beta tesztelő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi5
-
Medálok
Nekem a 2.0.1-es angolban nem akarta az igazsagot, mindig hamarabbra tette az ebredest, igy nem is ebreaztett, de akkor adok egy eselyt ennek a verzionak!
[center]Xiaomi felhasználók kötelező olvasmányai:
Tudásbázis
Xiaomi MI5[/center]
Tudásbázis
Xiaomi MI5[/center]
-
komlathi
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi8
Letöltve, köszönjük szépen! A felület nagyon tetszik, reméljük a működés is ennyire jó lesz! ;)