Segítség!
-
szabage
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 2
Re: Segítség!
SZiasztok!
Egy kis update: a band lemerült, feltöltöttem és minden megy rendesen.... no comment
Egy kis update: a band lemerült, feltöltöttem és minden megy rendesen.... no comment
- Feri84
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi4c
Sziasztok!
Adott egy Xiaomi Mi4C telefon MIUIHU 6.1.7 Fejlesztői rommal.
Vettem egy Mi Bandet de sajnos sehogy se tudom mőködésre bírni. Xiaomi fiókot csináltam, sikerült is aktiválni de mikor a Mi Fitben belépnék ezt a hibaüzenetet kapom (csak magyarul):

Utána nem is enged semmit beírni se úgy hogy telefonszámmal se úgy hogy emaillel akarnék belépni.
Esetleg erre ötlet, megoldás? Romot kellene cserélnem?
Adott egy Xiaomi Mi4C telefon MIUIHU 6.1.7 Fejlesztői rommal.
Vettem egy Mi Bandet de sajnos sehogy se tudom mőködésre bírni. Xiaomi fiókot csináltam, sikerült is aktiválni de mikor a Mi Fitben belépnék ezt a hibaüzenetet kapom (csak magyarul):
Utána nem is enged semmit beírni se úgy hogy telefonszámmal se úgy hogy emaillel akarnék belépni.
Esetleg erre ötlet, megoldás? Romot kellene cserélnem?
Biking in Alps = Smile on your face
- kovbandi
- Beta tesztelő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi5
-
Medálok
Telefonban a Mi fiókot hozzáadtad? Tehát a telefonhoz...
Tapatalk-kal küldve az én Redmi Note 2-el
Tapatalk-kal küldve az én Redmi Note 2-el
[center]Xiaomi felhasználók kötelező olvasmányai:
Tudásbázis
Gyakran Ismételt Kérdések
Xiaomi MI5[/center]
Tudásbázis
Gyakran Ismételt Kérdések
Xiaomi MI5[/center]
- Feri84
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi4c
A beállításoknál ahol a fiókok között ott a Mi fiók is ugyanezt a hibát dobja ki ha be akarok jelentkezni.
Biking in Alps = Smile on your face
-
miki95
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Samsung S5
Van egy Mi Band 1s-em. Eddig jól működött, de a mai nap nem akar működni a mi band notify & fitness alkalmazással. Megtalálta a mi bandet és párosítja is, de úgy veszi mintha a Színes ledes mi band lenne mert be lehet állítani a ledek színeit, és a pulzus mérés se működik mert azt írj ki hogy "this feature is available only Mi Band 1S version". Lépést se számolja. A gyári Mi Fit alkalmazással rendesen működik a Miband.
Mi lehet a gond, hogy az app nem Mi band 1S-nek ismeri a fel a karkötőt?
Mi lehet a gond, hogy az app nem Mi band 1S-nek ismeri a fel a karkötőt?
-
TrabiTM
- MIUI érdeklődő

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi 4X
Sziasztok!
2 hete használok MI Band-et, sajnos 2-est, mert utólag olvastam csak, hogy az 1S tud pulzust is mérni, a 2-es nem, de nem is ez a gondom, majd alkalomadtán lecserélem.
A kérdés az lenne, hogy néha éjszaka alvás közben, mikor mozgok felvillan 1-2 led rajta 3-szor egymás után, rezegni nem rezeg, csak villog. Ébresztés nincs bekapcsolva, és a telefon is ki van kapcsolva ilyenkor, tehát nem az jelez valamit. Ilyenkor mit szeretne a tudtomra adni?
Valószínűleg a mozgás miatt csinálja, és az is lehet, hogy nappal is csinál ilyet, csak akkor nem látszik.
Nincs valami lista erről, hogy milyen jelzései vannak a készüléknek?
2 hete használok MI Band-et, sajnos 2-est, mert utólag olvastam csak, hogy az 1S tud pulzust is mérni, a 2-es nem, de nem is ez a gondom, majd alkalomadtán lecserélem.
A kérdés az lenne, hogy néha éjszaka alvás közben, mikor mozgok felvillan 1-2 led rajta 3-szor egymás után, rezegni nem rezeg, csak villog. Ébresztés nincs bekapcsolva, és a telefon is ki van kapcsolva ilyenkor, tehát nem az jelez valamit. Ilyenkor mit szeretne a tudtomra adni?
Valószínűleg a mozgás miatt csinálja, és az is lehet, hogy nappal is csinál ilyet, csak akkor nem látszik.
Nincs valami lista erről, hogy milyen jelzései vannak a készüléknek?
-
Karabacak
- MIUI Tag

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi4
Ha úgy elemeled fel a kezed mint mikor megnézed az időt az órádon akkor megmutatja mennyit léptél az elvárásodhoz képest 
-
TrabiTM
- MIUI érdeklődő

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi 4X
- za8305
- MIUI érdeklődő

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi 5 Plus
-
Medálok
Állítólag Kovbandi a miband topicban leírta, hogy oldotta meg a hívásjelzés és Bt kapcsolat problémáját. Valaki olvasta? Vagy csak én nem találom?
- za8305
- MIUI érdeklődő

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi 5 Plus
-
Medálok
Már megvan!! Köszi Kovbandi!! Tényleg stabilabbnak tűnik, feloldás is sokkal gyorsabb így, köszi!!!