Redmi Note 3 Pro "Qualcomm"
- tiszag81
- MIUI rajongó

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi 11
- megköszönte: 2 alkalommal
Medálok
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Re: Redmi Note 3 Pro
Olvass vissza és megérted...
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
Nafika
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Egyéb
Eddig még semmi hiba nem derült ki, használom az ujjlenyomat-olvasót is, tökéletes. jelzem ha belefutok valamibe.
- ricsi0307
- MIUI látogató

- 12
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3
Srácok van már valami infó a dev romról? Piszkosul kéne már a root de úgy látom hiába várom.
-
Criminal017
- Medálgyáros

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi Max
Medálok
Semmi infó, egyelőre nincs dev ROM. Viszont frissült a Mi Unlock és most már csak kínai developer rommal lehet nyitni. A hétvégén megint hozzá kell nyúlnom az összefoglalóhoz, eseménydús volt ez a hét.
Xiaomi Mi Max 4/128
-
kzsolt4444
- MIUI érdeklődő

- 11
- Kapcsolat:
Szeretnék megosztani veletek valamit, amit a külföldi fórumon találtam, de kérdéseim vannak vele, melyet az okosabbak remélem megválaszolnak nekem.
A link: [linkgomb=Külföldimiuifórum]http://forum.miui.co.in/forum/mi-device ... click-twrp[/linkgomb]
A linken van egy a PRO verzióhoz (kenzo) szánt TWRP, és ha jól vettem ki, akkor ennek feltelepítése baromi egyszerű, egy klikkes bat fájlba van megvalósítva, de előtte kötelező a "bootloadert unlockolni" Az utolsó dolgot soha nem értettem. Mi az ("bootloadert unlock"), hogy kell elképzelni. Nem tudok recovery módba menni? Vagy beletudok, de egy update.zip installálásánál megállna, vagy mi ez az egész? A feloldásáról olvastam már sokat, de sehol nem írják le pontosan, hogy mi is maga a dolog, én pedig megérteni szeretném.
A link: [linkgomb=Külföldimiuifórum]http://forum.miui.co.in/forum/mi-device ... click-twrp[/linkgomb]
A linken van egy a PRO verzióhoz (kenzo) szánt TWRP, és ha jól vettem ki, akkor ennek feltelepítése baromi egyszerű, egy klikkes bat fájlba van megvalósítva, de előtte kötelező a "bootloadert unlockolni" Az utolsó dolgot soha nem értettem. Mi az ("bootloadert unlock"), hogy kell elképzelni. Nem tudok recovery módba menni? Vagy beletudok, de egy update.zip installálásánál megállna, vagy mi ez az egész? A feloldásáról olvastam már sokat, de sehol nem írják le pontosan, hogy mi is maga a dolog, én pedig megérteni szeretném.
- mumin007
- Beta tesztelő

- 11
- Telefonom: Redmi Note 13 Pro 5G
- megköszönte: 1 alkalommal
Medálok
Ha a gugliba rákeresel a bootloader kifejezésre, magyar nyelvű magyarázatokat is találsz.
Redmi Note 13 PRO 5G (garnet) - xiaomi.eu HOS1.0.8.0.UNRCNXM A14
-
kzsolt4444
- MIUI érdeklődő

- 11
- Kapcsolat:
Rendben, így teszek majd!
Viszont egy korábban feltett nagyon fura kérdésemre, a VR szemüvegről, és a telefonom szaggatásról fejleményem van, melyről videókat csináltam, sorrendbe nézzétek meg, rövidek, és a videó leírásában minden info megvan, akinek új lenne a kérdésem:
Kívülről:
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Belülről
Viszont egy korábban feltett nagyon fura kérdésemre, a VR szemüvegről, és a telefonom szaggatásról fejleményem van, melyről videókat csináltam, sorrendbe nézzétek meg, rövidek, és a videó leírásában minden info megvan, akinek új lenne a kérdésem:
Kívülről:
Belülről
-
Criminal017
- Medálgyáros

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi Max
Medálok
Gondolom úgy már próbáltad, hogy a fényérzékelőt kikapcsoltad. 
Xiaomi Mi Max 4/128
-
JohnyC
- MIUI érdeklődő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi4
Sziasztok!
A holnapi nap folyamán szeretném rendelni egy Redmi Note 3 pro telefont a spemall.com rol. Ha az altaluk telepitett multi rommal rendelem akkor a kesobbiekben ha jön ki rá magyar rom nehezebb lesz rá azt felrakni? Valakinek esetleg van valami tapasztalata ezzel az oldallal? Én eddig csak pozitiv dolgokat hallottam róla.
Szép estét!
A holnapi nap folyamán szeretném rendelni egy Redmi Note 3 pro telefont a spemall.com rol. Ha az altaluk telepitett multi rommal rendelem akkor a kesobbiekben ha jön ki rá magyar rom nehezebb lesz rá azt felrakni? Valakinek esetleg van valami tapasztalata ezzel az oldallal? Én eddig csak pozitiv dolgokat hallottam róla.
Szép estét!