Xiaomi MiNote Pro, kérdések, válaszok

kovbandi
Beta tesztelő
Beta tesztelő
11
Telefonom: Xiaomi Mi5

Medálok

Re: Xiaomi MiNote Pro, kérdések, válaszok

Hozzászólás Szerző: kovbandi »

Lehet hogy Eu raktárból vetted, de nem a gyártótól, viszonteladótól. Ez a brand hivatalosan pár országban van jelen, kalap kabát ennyi. Ott van rendes garancia. Ennek a telefonnak annyi keresnivalója van itt, mint a Great Wall autómárkának. És annyi garancia is van rá.
A másik: tetszik tetszik, nem nem, de ez a brand a power usereknek való. Ha kicsit is utánanézel, rájössz. Heti frissités, napi beta frissites, stb. Innen le lehet szűrni, főleg ha olvasgatsz is. Szval ha olyan fontos ember valaki, ilyet ne nazyon vegyen. En speciel egy útolsó senkiházi vagyok, nem utazgatok, nem érzem magam olyan hú de fontos embernek mint Te, szval Nekem teljesen megfelelő. És szeretem anyácskát is felhívni, mert lehet hogy este megint téma lesz a dolog, de hihetetlen, de szeretem anyácskát és szeretem hallani a hangját. Naponta tönbször beszélünk, nocsak. Ezt hivják párkapcsolatnak. És erre megintcsak jó a telefon, mert mint irtam, power usereknek tökéletesen működik érdekes módon, lasd pl. Milestone :) Ha meg nem megberhelem. Ma raktam újra az enyémet speciel.
Szval akinek tehetsége, kedve vagy ideje nincs ezekre, az ne ilyet vegyen, de józan paraszti ésszel és némi googleval erre rájöhet akárki, és nem verné itt senki a nyálát......

Tapatalk-kal küldve az én Redmi Note 2-el
[center]Xiaomi felhasználók kötelező olvasmányai:
Tudásbázis
Gyakran Ismételt Kérdések

Xiaomi MI5[/center]
paszerbovics
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi MiNote Pro

Hozzászólás Szerző: paszerbovics »

Hali! Ma jelentkezett egy olyan problémám, hogy a hátlapi kamera nem működik. Folyamatosan azt irja hogy nem tud csatlakozni. Előlapi jó! Egyik óráról a másikra történt a dolog. A telefon végig érintetlen volt. Próbáltam rom újrarakást, factory resetet de semmi se volt jó. Valaki valami ötlet? Hasonló probléma?
Milestone2
Morgó Medve - Óvóbácsi
Morgó Medve - Óvóbácsi
11
Telefonom: Xiaomi Mi 11
 megköszönte: 1 alkalommal
 megköszönték: 25 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: Milestone2 »

Szomorú látni, hallani, érezni hogy halódik ez az egész...
Mostohaanyánk Xiaomi (én csak Xamu -nak hívom) kamu okora hivatkozva szép lassan bezár minden lehetõséget amitõl más volt, amitõl jó volt a készülék.
Tudomásul kell venni: ez egy ázsiának szánt brand, aki van olyan hülye (én) hogy ebbe szerelmesedik bele, el kell fogadja ázsia "szabályait"...ott legtöbb helyen a szigorhoz, (el)zártsághoz vannak szokva. Nekik "fel sem tünik" amit a gyártó most csinál...
Szóval, amíg nincs európai hivatalos forgalmazás, aki vállalja a kockázatokat, csak az vágjon bele a Xiaomi életbe.
Aki viszont belevág, az ne nyafogjon...

MI NOTE LTE MIUI 7.2.4.0 STABLE
paszerbovics
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi MiNote Pro

Hozzászólás Szerző: paszerbovics »

Nem tudom ez miben segit majd abban amit leirtam , de ok ..
Milestone2
Morgó Medve - Óvóbácsi
Morgó Medve - Óvóbácsi
11

Medálok

Nem neked szólt. Még az elõtted leírtaknak.
Ha nem írtad volna a FR-t, újratelepítést szoftverre gyanakodnék. Még egy másik kamera alkalmazást kipróbálnék. Ha azzal is kaka, akkor HW. Digojr mestert ajánlanám figyelmedbe innen a Xiaomi szerviz topicból.
viewtopic.php?p=13187#p13187 Lehet elmozdult, lehet tönkrement.

MiNote szériában még nem olvastam ilyen hibát, újabb készülékeknél gyakori...
krichiee93
MIUI látogató
MIUI látogató
11
Telefonom: Egyéb

Hozzászólás Szerző: krichiee93 »

Sziasztok.
Nem régen vettem egy Xiaomi Mi Note Pro telefont amit bátyámnak oda ajándékoztam, viszont valami elképesztően kaksi Rom van rajta. A telefon kb 1,5-2 nap alatt lemerült úgy, hogy nem volt használva. Az én telefonom ami szintén Note Pro csak más Rommal 5 napot bírt ki úgy, hogy nem volt hozzá nyúlva.
A lényeg az, hogy leszeretném cserélni bátyám telefonjáról a Rom-ot, ha lehetséges olyanra ami Magyar menüs (most is rendelkezik magyar nyelvvel, de nem az igazi). Ebből következtetem, hogy nem zárt a BL még a telón.
Valaki tudna ajánlani valamit? lehetőleg úgy, hogy ne zároljam a telót?
Köszi.
Milestone2
Morgó Medve - Óvóbácsi
Morgó Medve - Óvóbácsi
11

Medálok

Van a Biztonság alkalmazásodba az Engedélyek almenüben Root jogok sor?

Xiao Mi Note ~ MIUI 6.3.17 China βeta Team
krichiee93
MIUI látogató
MIUI látogató
11

Szia. Az engedelyek menuben csak auto start es tovabbi engedelyek vannak azon belul sem talaltam root joggal kapcsolatos dolgot.
Milestone2
Morgó Medve - Óvóbácsi
Morgó Medve - Óvóbácsi
11

Medálok

Akkor nem developer ROM van a készülékeden, hanem stable... abban meg nincs root... kívülrõl kell rootolnod.

...és van kedved egy kis teszthez, amíg még MiRecovery van rajta. (Olyan teszt, ami hibát nem okozhat, legfeljebb nem fut le.)

Töltsd le azt a hármat
TWRP
MinimalADBandFASTBOOT
MiPCSuite

MinimalADB....exe telepíted a számítógépedre, ahová ő akar telepedni a C-re.
A TWRP_Leo.zip ből ki kell szedni az img fájlt és bemásolni a könyvtárba (ADB and Fastboot mappa), ahová az exe telepedett. Célszerű átnevezni, hogy kevesebbet kelljen írni, mondjuk leo.img-re vagy rec.img-re
ADB and Fastboot mappa megnyit.
MAF32 elindít (Rendszergazda joggal)
Megnyílik egy fekete "doboz" DOS-parancssor. És kéri a parancsot.
Telefont kikapcsolod. Majd újraindítod fastboot módban.
Hátsó alaplapi USB-re dugd fel a telefont, így Fastboot módban. (Elméletben itt gondolkozhat illetve drivert telepíthet a Windows)
Teszt: írd be a fastboot devices paracsot, nyomj entert.
Ha hibaüzenet, nincs megfelelő driver, akkkor telepítsd a MiPCSuite-t az felrakja a drivereket (ha PC Suite telepítése után se látja Fastboot módban a PC, akkor vége a tesztnek.)
Ha siker kiír egy device-t, hiszen megtalálta.
Ha sikeres volt, akkor a következő parancs: fastboot boot rec.img (itt nyilván azt a nevet kell írni amire átnevezted, he rec akkor rec, ha leo akkor leo)
Ekkor a készüléknek újra kell indulnia TWRP recovery-ben. (Ha nem indul, akkor szintén vége a tesztnek)
Ha újraindult, siker! Ekkor a twrp-n belül a REBOOT menüre kattintasz, azon belül a REBOOT SYSTEM. Újraindul a rendszered. Vagy csinálsz amit akarsz, mentést, bármit...itt tudsz kívülről SuperSU.zip-et telepíteni, hogy a Stable MIUI alatt is legyen root jogod.

Ellenőrzésképpen ha akarsz kimész recoverybe és ellenőrzöd, hogy megmaradt a MiRecovery.

Az én MiNote készülékemen tökéletesen működik. Nem kell háborgatnom a gyári MiRecovery-t, de tudod használni a TWRP-t is.

Xiao Mi Note ~ MIUI 6.3.17 China βeta Team
krichiee93
MIUI látogató
MIUI látogató
11

boot.jpg
Idáig jutottam aztán kaptam egy hiba parancsot, hogy fel kellene oldani az eszközt, hogy tudjam használni ezt a parancsot.
Valami megoldás esetleg, hogyan tudnék rá varázsolni magyar nyelvet?
Válasz küldése

Vissza: “Xiaomi Mi Note | Note Pro”