Redmi Note 3 Pro "Qualcomm"
-
kzsolt4444
- MIUI érdeklődő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3
- Kapcsolat:
Re: Redmi Note 3 Pro
Sziasztok!
Lenne néhány kérdésem.
Megjött a note 3 PRO (2GB/16GB) telóm, és habár angol nyelv az van rajta, érzem, hogy ez egy kinaiaknak szánt rom (5.1.1 LMY47V ||| MIUI 7.1 STABLE 7.1.9.0 LHOCNCL).
Első kérdés:
Semmilyen google szolgáltatás nem volt, igy olvastam, hogy a GAPS-ot kell felraknom, illetve abból majd kiválasztani a google playt, és felrakni általa.
Meg is történt, még ki is irta, hogy a PLAY áruház felrakásához további azt hiszem 3 alkalmazás kell neki, melyet engedélyeztem is. Telepités sikeres minden szükséges mellék appal együtt, majd amikor rámegyek a google play áruház ikonjára, egy negyed másodpercig felugrik egy fehér kép, ami be is záródik. Semmilyen futó alkalmazást nem látni a feladatkezelőben. Ez miért van, hogy oldjam meg h legyen google play-em?
Második kérdés:
Mi az az unlock pontosan, mármint mit érek én el azzal, mire lesz jó? A lerásban a hogyanja van leirva, nem az hogy mire is jó röviden.
Harmadik:
Azt értem, hogy magyar ROM nincs, és feltételezem vagy egy hónapig nem is lesz, de már használható ROM létezéséről nem tudtok véletlenül, melyet felrakhatnék?
Köszönöm a válaszokat!
Lenne néhány kérdésem.
Megjött a note 3 PRO (2GB/16GB) telóm, és habár angol nyelv az van rajta, érzem, hogy ez egy kinaiaknak szánt rom (5.1.1 LMY47V ||| MIUI 7.1 STABLE 7.1.9.0 LHOCNCL).
Első kérdés:
Semmilyen google szolgáltatás nem volt, igy olvastam, hogy a GAPS-ot kell felraknom, illetve abból majd kiválasztani a google playt, és felrakni általa.
Meg is történt, még ki is irta, hogy a PLAY áruház felrakásához további azt hiszem 3 alkalmazás kell neki, melyet engedélyeztem is. Telepités sikeres minden szükséges mellék appal együtt, majd amikor rámegyek a google play áruház ikonjára, egy negyed másodpercig felugrik egy fehér kép, ami be is záródik. Semmilyen futó alkalmazást nem látni a feladatkezelőben. Ez miért van, hogy oldjam meg h legyen google play-em?
Második kérdés:
Mi az az unlock pontosan, mármint mit érek én el azzal, mire lesz jó? A lerásban a hogyanja van leirva, nem az hogy mire is jó röviden.
Harmadik:
Azt értem, hogy magyar ROM nincs, és feltételezem vagy egy hónapig nem is lesz, de már használható ROM létezéséről nem tudtok véletlenül, melyet felrakhatnék?
Köszönöm a válaszokat!
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Minden kérdésedre van válasz az angol fórumon: http://en.miui.com/type-90-691.html
Kevés van erre fele ebből a telefonból, így még érdemben senki nem tud hozzászólni. El kell olvasni az angol fórumon az okosságokat, esetleg ha valaki szenvedélyesen segítőkész, akkor lefordítja ide egy szép új posztba.
Kevés van erre fele ebből a telefonból, így még érdemben senki nem tud hozzászólni. El kell olvasni az angol fórumon az okosságokat, esetleg ha valaki szenvedélyesen segítőkész, akkor lefordítja ide egy szép új posztba.
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
kzsolt4444
- MIUI érdeklődő

- 11
- Kapcsolat:
Értem, köszönöm a választ.
Viszont szándékosan a Redmi 3 fórumot linkelted? Visszamentem a készülékekhez, és redmi note 3 pro-t nem is látok.
Viszont szándékosan a Redmi 3 fórumot linkelted? Visszamentem a készülékekhez, és redmi note 3 pro-t nem is látok.
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
-
norbb
- MIUI látogató

- 10
Indítsd ujra a telot Illetve telepítsd a Google mailt is. Nekem ez volt a megoldás. Utána rendesen működőt I'll működik az áruház. Még nincs hozzá rom csak a gyári.
-
kzsolt4444
- MIUI érdeklődő

- 11
- Kapcsolat:
Igen, közben már ugye idővel magamtól is rájöttem, hogy a restart segít.
Mondok nektek viszont egy érdekességet.
KB két hete vettem egy VRBox 2.0 -át, mert nagyon vonz ez a virtual reality.
Előtte ugye redmi note 2 prime-m volt, melyel mondhatni gond nélkül működött, vagy 5 alkalmazással próbáltam.
Megjött ugye a note 3 pro-m, és feltettem ugyan azokat az appokat, program elindul, mely ketté osztja ugye a képet, elkezdem mozgatni a telefont, látom ,hogy gond nélkül, folyamatos, stabil FPS-el viszi. ( gondoltam persze, hiszen erősebb GPU dolgozik benne, elvárt hogy még jobb is legyen)
Erre mi történik, amely végképp kiverte a biztosítékot nálam? Abban a pillanatban, amikor a lencsék elé helyezem a mobiltelefont, mintha diavetítést nézek.
Leírom szakmaibban. Tételezzük fel, hogy a telefon 100FPS-el futtatja a például [linkgomb=katt ide]https://play.google.com/store/apps/deta ... oard&hl=hu[/linkgomb] . Amint a lencsék elé helyezem ( szemüvegbe dugom a telefont), olyan mintha lemenne 10 FPS re az adott alkalmazás, ami fut.
Milyen fajta természeti jelenség ez? Ilyennel soha nem találkoztam még.
Mondok nektek viszont egy érdekességet.
KB két hete vettem egy VRBox 2.0 -át, mert nagyon vonz ez a virtual reality.
Előtte ugye redmi note 2 prime-m volt, melyel mondhatni gond nélkül működött, vagy 5 alkalmazással próbáltam.
Megjött ugye a note 3 pro-m, és feltettem ugyan azokat az appokat, program elindul, mely ketté osztja ugye a képet, elkezdem mozgatni a telefont, látom ,hogy gond nélkül, folyamatos, stabil FPS-el viszi. ( gondoltam persze, hiszen erősebb GPU dolgozik benne, elvárt hogy még jobb is legyen)
Erre mi történik, amely végképp kiverte a biztosítékot nálam? Abban a pillanatban, amikor a lencsék elé helyezem a mobiltelefont, mintha diavetítést nézek.
Leírom szakmaibban. Tételezzük fel, hogy a telefon 100FPS-el futtatja a például [linkgomb=katt ide]https://play.google.com/store/apps/deta ... oard&hl=hu[/linkgomb] . Amint a lencsék elé helyezem ( szemüvegbe dugom a telefont), olyan mintha lemenne 10 FPS re az adott alkalmazás, ami fut.
Milyen fajta természeti jelenség ez? Ilyennel soha nem találkoztam még.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára hriska 2016.03.06. 22:10-kor.
Ok: Javítottam a linkedet!Van segédlet a linkeléshez. :-)
Ok: Javítottam a linkedet!Van segédlet a linkeléshez. :-)
-
norbb
- MIUI látogató

- 10
Múlt hét szerda óta használom a telefont, nagyon elégedett vagyok vele. Egy dolog zavar nem minden értesítés jelenik meg ill nem jelzez a telefon. Bevan állítva az applikácioban, a settings-appban ill ahol engedte ott az úszó értesítés is. Ami tökéletesen jelez az fb messenger ami nem jelez yt, magyar posta app, alliexpres app, Outlook email kliens, Google mail se jelzett. Azt vettem észre, ha GPS Bevan kapcsolva akkor néha jeleznek, de akkor se mindig. Erre vmi ötlet? Másik kérdés a gyári böngészőbe belehet valahogy rakni a Google kereső motort? Azt betudom valahol állítani, ha egy weboldal feldobja hogy van app akkor a link a Google áruházba vigyen a mi áruház helyett?
-
Nafika
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Egyéb
Sziasztok!
Megérkezett a telefon Note 3 Pro 3/32, van benne Magyar nyelv, van rajta Play. Ezek szerint csak sikerült valamit összeollózniuk.
Android verzió 5.1.1.LMY47V
MIUI Global 7.1 stabil 7.1.9.0.0 LHOCNCL
CPU Hexa-core max 1,8Ghz
Megérkezett a telefon Note 3 Pro 3/32, van benne Magyar nyelv, van rajta Play. Ezek szerint csak sikerült valamit összeollózniuk.
Android verzió 5.1.1.LMY47V
MIUI Global 7.1 stabil 7.1.9.0.0 LHOCNCL
CPU Hexa-core max 1,8Ghz
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nafika 2016.03.09. 11:05-kor.
-
Criminal017
- Medálgyáros

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi Max
Medálok
A global ROM-ban mindig is volt magyar nyelv, még a miui v5-ből "lopták" át.
Xiaomi Mi Max 4/128
- mumin007
- Beta tesztelő

- 11
- Telefonom: Redmi Note 13 Pro 5G
- megköszönte: 1 alkalommal
Medálok
Igen, úgy néz ki mókolt ROM, lopott magyar nyelvi töredékkel... 
Redmi Note 13 PRO 5G (garnet) - xiaomi.eu HOS1.0.8.0.UNRCNXM A14