Csak fagyasztani kell, az is elég !!!
Amúgy egy frissítés alkalmával az összes addig törölt cucc vissza lesz pakolva !
( én így jártam ) kezdhettem újra !!
De ha csak tiltod, frissítés után is tiltva van majd !!!
Tehát belépsz az alkalmazásba, ő alapból a törlést adja be neked, de ha hosszan rajta tartod az ujjad kiválasztott alkalmazáson feljön egy menü !!!
Na ott kell a Freeze/Disable funkciót kiválasztani, s már le is van tiltva !!!




azt esetleg tudjátok hogy a wifihotspot miért kapcsol magától ha kilövöm a midropot?