Redmi Note 3 Pro "Qualcomm"
- sanzy
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi Note 3
Kézhez kaptam tegnap. Gyönyörű darab, pontos illesztések, de nektek nem kell spojlerezni
Reggel bekapcsoltam, sim nélkül az akku 22%on volt délután kínpadra tettem sim be, wifi be, app-ok letöltése, beállítgatások, kb 2 óra alatt sikerült lemenni 21%-ra. Iszonyat gyors a miui7-el, és nagyon kézre esik minden. Ajánlott kategóriás telefon!
-
Criminal017
- Medálgyáros

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi Max
Medálok
-
balazs312
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Sony Xperia SP
Re: Redmi Note 3 Pro
Geekbuyingról mi a véleményetek? Van adware vagy hasonló a romjukban? Az ingyenes kiszállítás és a kedvező ár nagyon kecsegtető 
Illetve a telefonra csak nyitott bootloaderrel lehet custom romot telepíteni? És hogy azokból milyen a választék?
Nagyon gondolkozok ezen a telón
Illetve a telefonra csak nyitott bootloaderrel lehet custom romot telepíteni? És hogy azokból milyen a választék?
Nagyon gondolkozok ezen a telón
- kovbandi
- Beta tesztelő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi5
-
Medálok
Nem lehet kijelenteni egy webshoprol sem, hogy tuti mokolas nelkül jön, talán csak az ibuygourol. Custom rom használható nincs, de lehet rá romot rakni, multit.
Am nem tudom, de ugy vettem eszre, es remelem nem lesz gond ha kiirom az oldal nevet, hogy a hardverapron csak par ezressel több sok esetben a note 3, mint ha külföldről rendelnéd, es azert igy tuti nincs vam stb. Lehet ott is szetneznek, azok is vadi uj telok.
Tapatalk-kal küldve az én Redmi Note 2-el
Am nem tudom, de ugy vettem eszre, es remelem nem lesz gond ha kiirom az oldal nevet, hogy a hardverapron csak par ezressel több sok esetben a note 3, mint ha külföldről rendelnéd, es azert igy tuti nincs vam stb. Lehet ott is szetneznek, azok is vadi uj telok.
Tapatalk-kal küldve az én Redmi Note 2-el
[center]Xiaomi felhasználók kötelező olvasmányai:
Tudásbázis
Gyakran Ismételt Kérdések
Xiaomi MI5[/center]
Tudásbázis
Gyakran Ismételt Kérdések
Xiaomi MI5[/center]
-
balazs312
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Sony Xperia SP
Igen ez igaz, csak reménykedek abban hogy valaki rendelt már onnan és netán tud mondani valamit, köszi a tippet.
-
Criminal017
- Medálgyáros

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi Max
Medálok
Kovbandi, ez a Pro fórum. 
Még semmilyen ROM sincs, csak amivel jön.
Még semmilyen ROM sincs, csak amivel jön.
Xiaomi Mi Max 4/128
-
vargaiagora
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3
-
Medálok
Sziasztok! Tudjátok én vagyok az a 65 éves kocka, aki megköszöni ha segítenek, de már azt is ha segíteni akarnak neki.
A téma:
A RN3 telefonomon a MIUI7 by xiaomi.eu. 6.1.14 Fejlesztői verzió fut, és teszi a dolgát ahogy kell. A frissítés App viszont rendszeresen jelez, hogy új frissítés érkezett amit töltsek le és telepítsek a gépre. Korábban azt jelezte, hogy a .21 érkezett meg, tegnap már a .29 letöltését javasolta. Miután letölti a programot (702, illetve ez utóbbi 718 Mb. ) jelzi, hogy a telepítéshez újra kell indítani a gépet, amit automatikusan meg is tesz. Az újraindítás után viszont továbbra is a.14 marad fenn és teszi a dolgát rendületlenül. Ez nem baj, csak kíváncsi vagyok, hogy az újabb verziók miért nem települnek? Talán azért mert ez egy fejlesztői verzió, vagy valamit én nem teszek jól? Ami még érdekes, hogy a telefonon most már minden magyarul működik, de van rajta alapból egy "Biztonság" nevű app, amit ha megnyitok, az "Engedélyek gomb alatt, a "Root jogosultságok" sorban továbblépve minden kínaiul jelenik meg, Így ott nem tudok mit kezdeni. Lehet, hogy ott kellene valamit átállítani, hogy települjenek a frissítések?
Előre is kösz az információkat illetve a segítséget, és mindenkinek szép napot.
A téma:
A RN3 telefonomon a MIUI7 by xiaomi.eu. 6.1.14 Fejlesztői verzió fut, és teszi a dolgát ahogy kell. A frissítés App viszont rendszeresen jelez, hogy új frissítés érkezett amit töltsek le és telepítsek a gépre. Korábban azt jelezte, hogy a .21 érkezett meg, tegnap már a .29 letöltését javasolta. Miután letölti a programot (702, illetve ez utóbbi 718 Mb. ) jelzi, hogy a telepítéshez újra kell indítani a gépet, amit automatikusan meg is tesz. Az újraindítás után viszont továbbra is a.14 marad fenn és teszi a dolgát rendületlenül. Ez nem baj, csak kíváncsi vagyok, hogy az újabb verziók miért nem települnek? Talán azért mert ez egy fejlesztői verzió, vagy valamit én nem teszek jól? Ami még érdekes, hogy a telefonon most már minden magyarul működik, de van rajta alapból egy "Biztonság" nevű app, amit ha megnyitok, az "Engedélyek gomb alatt, a "Root jogosultságok" sorban továbblépve minden kínaiul jelenik meg, Így ott nem tudok mit kezdeni. Lehet, hogy ott kellene valamit átállítani, hogy települjenek a frissítések?
Előre is kösz az információkat illetve a segítséget, és mindenkinek szép napot.
- vagyula
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi MiNote Pro
-
Medálok
Azért mert zárt bootloadere van a telefonnak.A frissítést pedig nem tudja megcsinálni,mert ellenőrzi és érzékeli,hogy nem hivatalos rom van rajta.
Zárt bootloaderes, custom romot futtató teló otán nem nagyon fog frissülni.
Zárt bootloaderes, custom romot futtató teló otán nem nagyon fog frissülni.
- mumin007
- Beta tesztelő

- 11
- Telefonom: Redmi Note 13 Pro 5G
- megköszönte: 1 alkalommal
Medálok
Ami jelenleg nem is igen baj, mert a 6.1.14 utáni verziók nem tartalmaznak magyar nyelvet. Ha nálad ez jól működik, maradj rajta...legalább is egyelőre.
Redmi Note 13 PRO 5G (garnet) - xiaomi.eu HOS1.0.8.0.UNRCNXM A14
-
vargaiagora
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3
-
Medálok
Kösz az információkat. Akkor úgy teszek mint anno 30 éves koromban az asszonnyal.
(rajta maradok)