Kérdések, válaszok, megoldások

Vanda1212
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi Mi4c

Re: Kérdések, válaszok, megoldások

Hozzászólás Szerző: Vanda1212 »

Milestone2 » Ma, 10:12 írta:NEM HINNÉM HOGY JÓ MEGOLDÁS!!!
Tudtommal Mi4c gyári kínai fejlesztői ROM Librán ZÁRJA A BOOTLOADERT!
Inkább PC-ről telepíts TWRP-t! Leírás
Elkezdtem telepíteni a recoveryt a leírás alapján. A recovery.bat ki is írta a két gomb megnyomása után, hogy sikeresen telepítettem a recoveryt, de nem akart elindulni, csak a nyuszi meg a robot volt. Próbáltam update menüből restart to recover-t de fekete hátté meg telefon rajza jött be és nem indult el semmi, hangerős és bekapcs gombbal sem jött be. Ötlet?
Milestone2
Morgó Medve - Óvóbácsi
Morgó Medve - Óvóbácsi
11
Telefonom: Xiaomi Mi 11
 megköszönte: 1 alkalommal
 megköszönték: 25 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: Milestone2 »

Ez a lehetõ legrosszabb hír a számodra. Zárt a bootloadered! Ha recovery helyett a telefon kép jön be és a figyelmeztetés hogy dugd pc-re a bl nyitáshoz...

Visszaolvastam. Ezt írtad: "...Feltettunk rá egy developer romot, ezt engedte az updates /package menüből. 6.1.28 ha jól tudom..." No, ekkor zártátok be a Bootloaderedet!

Én késõbb hiába írtam hogy ne telepíts gyári developer ROM-ot, addigra már rég megtetted...

Tudtommal egy lehetõséged maradt. Letöltöd: http://www.mediafire.com/download/dmsm6 ... nglish.zip Telepíted, belépsz MiAccountoddal, igényelsz nyitókódot, s ha Istened szeret téged egyszer csak kapsz kódot, s ha Istened még jobban szeret ki is fogod tudni nyitni vele, és akkor kezdheted a TWRP, meg a magyar ROM telepítését...

XiaoMiNote - MIUI 6.2.4 China βeta
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Milestone2 2016.02.05. 21:07-kor.
rajen
Adminisztrátor
Adminisztrátor
12
Telefonom: Xiaomi 13
 megköszönte: 21 alkalommal
 megköszönték: 62 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: rajen »

Be van zárva a bootloader... :(
MIUI Magyarország Igazgató Úr =)) SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
Vanda1212
MIUI látogató
MIUI látogató
10

Hozzászólás Szerző: Vanda1212 »

Milestone2 » 12 perccel ezelőtt írta:Ez a lehetõ legrosszabb hír a számodra. Zárt a bootloadered! Ha recovery helyett a telefon kép jön be és a figyelmeztetés hogy dugd pc-re a bl nyitáshoz...

Visszaolvastam. Ezt írtad: "...Feltettunk rá egy developer romot, ezt engedte az updates /package menüből. 6.1.28 ha jól tudom..." No, ekkor zártátok be a Bootloaderedet!

Én késõbb hiába írtam hogy ne telepíts gyári developer ROM-ot, addigra már rég megtetted...

Akkor innen már nincs visszaút? Factory reset?
Milestone2
Morgó Medve - Óvóbácsi
Morgó Medve - Óvóbácsi
11

Medálok

Foltattam az elõbbi hozzászólást. Olvasd. Sajnos az FR nem nyitja vissza a BL-t...!

kovbandi
Beta tesztelő
Beta tesztelő
11
Telefonom: Xiaomi Mi5

Medálok

Hozzászólás Szerző: kovbandi »

Viszont manapsag sokan tapasztaljak, miert erdemes ezt a forumot kovetni is, nem csak belepni, ha kerdes van. Es en ennek örülök.

Tapatalk-kal küldve az én Redmi Note 2-el
[center]Xiaomi felhasználók kötelező olvasmányai:
Tudásbázis
Gyakran Ismételt Kérdések

Xiaomi MI5[/center]
Petyb00
MIUI látogató
MIUI látogató
10

Hozzászólás Szerző: Petyb00 »

Sziasztok!

Lenne pár kérdésem, met nem nagyon leltem a válaszokat:

Hogy tudom ellenőrizni, hogy a bootloaderem nyitott vagy sem?
rootolni szeretném a telefont ezt csak TWRP telepítése után tudom megtenni?
TWRP-t szeretném feltenni, de már belaktam a rendszert, elvesznek az adataim?
Van valahol egy leírás a rootolás menetéről?
CYANOGENMOD tud OTA frissülni?
Milestone2
Morgó Medve - Óvóbácsi
Morgó Medve - Óvóbácsi
11

Medálok

Szívesen elküldenélek melegebb éghajlatra, hiszen másról sem szól ez a rovat, meg a többi, meg az összefoglaló, meg a tudásbázis, de ezeket természetesen nem olvastad el....

BL ellenörzés? Menj ki recovery-be és ha van recovery-d akkor nyitott, ha csak egy telefon stilizált képe, akkor zárt.
TWRP telepítés? Ma 10.12 perckor ebben a rovatban megadtam a választ.
Elvesznek-e adataim? Nem, Recovery cserénél nem vesznek el az adatok, a recovery nem egy partíción van a rendszerrel.
Root menete? Ha megmondod milyen ROM van most fent, megmondom a menetét
namba
Beta tesztelő
Beta tesztelő
11
Telefonom: Xiaomi Redmi 4 Prime

Medálok

Hozzászólás Szerző: namba »

Vanda1212 írta:Sziasztok! Van egy mi4c telefonom, ami alapból csak kínaiul meg angolul tud. Fel szeretném tenni rá a magyar romot, de nem megy a dolog. Feltettunk rá egy developer romot, ezt engedte az updates /package menüből. 6.1.28 ha jól tudom. Ezzel elvileg van root jogom, hogy a flashify működjön, de nem akarja. Supersu-t is próbáltam. Pedig már azt hittem sínen vagyunk, hiszen ezután jönne a flashify root access, majd a recovery, magyar rom... De nem tudok tovább lépni. Segítene valaki skypeon, vagy massengeren lépésről lépésre? Kezdem feladni. Köszönöm.
Szia! A kínai stabil romot próbáld meg updaterből felrakni, nekem a múltkor az még visszanyitotta a bootloadert. Akkor fastboot módban, de csakis abban tudsz TWRP - t rakni. Egy próbát megér nincs veszteni valód. Üdv

Tapatalk-kal küldve az én Mi-4c-el
Az összpontosítás a siker egyik kulcsa. Tisztában kell lennünk a képességeinkkel, hogy mihez értünk, és arra a területre kell fordítani az időnket és az energiánkat.
Petyb00
MIUI látogató
MIUI látogató
10

Hozzászólás Szerző: Petyb00 »

BL ellenörzés? Menj ki recovery-be és ha van recovery-d akkor nyitott, ha csak egy telefon stilizált képe, akkor zárt.
TWRP telepítés? Ma 10.12 perckor ebben a rovatban megadtam a választ.
Elvesznek-e adataim? Nem, Recovery cserénél nem vesznek el az adatok, a recovery nem egy partíción van a rendszerrel.
Root menete? Ha megmondod milyen ROM van most fent, megmondom a menetét
Annál azért jóval többet olvastam, minthogy csak úgy elküldj melegedni, csak biztosra akarok menni, mert a GYIKben én nem találtam sehol egy linket vagy bármit a rootolásra vonatkozóan, az összefoglalót tényleg nem olvastam, nem is találom.

A nyitott/ zárt ellenőrzése sajnos nekem nem ennyire triviális, hogy megyek ki recowerybe? Az lenne, a hangerő le majd power? Mit értess telefon stilizált képe alatt?

Az általad emlegetett TWRP telepítést már olvastam de a supersu telepítése nem ennyire triviális nekem, először is le kéne szednem a legfrissebb binárist ha jól értelmeztem ezt, de ami itt van linkelve az megint valami Kínai oldal... az XDA-n meg nem tudom mi az ami nekem kell, csak letöltöm a stable zip-et és az?

ROM:
miui 7.1 stable
xiaomi.eu_multi_libra_V7.1.6.0.LXKCNCK_v7-5.1
Válasz küldése

Vissza: “Xiaomi Mi4c”