Mi Fit 2.2.4

Lezárt
kovbandi
Beta tesztelő
Beta tesztelő
11
Telefonom: Xiaomi Mi5

Medálok

Re: Mi Fit 1.8.711

Hozzászólás Szerző: kovbandi »

Nekem se jo am! Es speciel mindig ugy telepitem az uj verziot.

Tapatalk-kal küldve az én Redmi Note 2-el
[center]Xiaomi felhasználók kötelező olvasmányai:
Tudásbázis
Gyakran Ismételt Kérdések

Xiaomi MI5[/center]
Criminal017
Medálgyáros
Medálgyáros
11
Telefonom: Xiaomi Mi Max
Medálok

Hozzászólás Szerző: Criminal017 »

Ma felhozott egy ilyen lapot, van benne egy fordítatlan sor, meg furcsán írja azt a sort, hogy "futottam le. lépés Ez egy..." :)
Xiaomi Mi Max 4/128
weinmaker
MIUI látogató
MIUI látogató
11
Telefonom: ZTE Nubia S5 Mini

Hozzászólás Szerző: weinmaker »

Sziasztok!
Megvettem az új verziót a Mi Band S1-et. Ennél a magyar appnál meg lehet oldani valahogy a folyamatos pulzusmérést, hogy a sportprogramokkal is használni lehessen?
trebron
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
10
Telefonom: Redmi Note 7
Medálok

Hozzászólás Szerző: trebron »

Sziasztok!

Tegnap érkezett meg a kütyüm és van egy óriási problémám vele. A telefonomXiaomi Redmi Note 2 és a karkötő nem igazán akar kapcsolódni hozzá.
A megérkezés után azonnal feltettem a töltőjére, és már az sem igazán tetszett, amit tapasztaltam. Leírás szerint ha egy LED ég akkor a töltés folyamatban van, ha három LED ég akkor a töltés befejeződött. Hát nálam először egy LED kezd el villogni zölden, aztán később 1 db LED ég folyamatosan egy pedig villog, majd ismét csak 1 db LED villog, de volt már olyan is, hogy 2 db LED világított folyamatosan és 1 db LED villogott. A telefon és az eszköz párosítása két alkalommal sikerült, jelenleg is mutatja a Beállítások->Bluetooth menüpont alatt, hogy párosított eszközök: MI (FBEF)
A legnagyobb problémám az, hogy a két eszközt csak akkor tudom összeköttetésbe hozni, amikor a szenzor a töltőre van dugva. Ha leveszem a töltőről, akkor a MiFit alkalmazás nem ismeri fel a szenzort!!!
MiBand firmware: 1.0.9.65
Mi Fit 1.4.113+Értesítések aplikáció van telepítve.
Mi lehet a probléma??
Mennyi idő alatt kellene neki feltöltődnie??? Nagyon gyanús, hogy szinte már egy napja fent van és még mindig nem töltött volna fel?
nl32
MIUI rajongó
MIUI rajongó
11
Telefonom: Xiaomi Redmi 6 Pro

Hozzászólás Szerző: nl32 »

Tölteni így tölt ahogy írtad. Töltési idő függ attól, hogy fali töltővel vagy számítógép USB-n töltöd. Utóbbi sokkal tovább fog tartani. Telefon volt újra indítva? Ha nem csatlakozik lépj ki az alkalmazásból és zárd is be. Ne fusson a háttérben. Utánna ismét nyisd meg. Így csatlakoznia kellene.
dvs
MIUI rajongó
MIUI rajongó
10
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 4G

Hozzászólás Szerző: dvs »

trebron » Ma, 15:01 írta:Sziasztok!

Tegnap érkezett meg a kütyüm és van egy óriási problémám vele. A telefonomXiaomi Redmi Note 2 és a karkötő nem igazán akar kapcsolódni hozzá.
A megérkezés után azonnal feltettem a töltőjére, és már az sem igazán tetszett, amit tapasztaltam. Leírás szerint ha egy LED ég akkor a töltés folyamatban van, ha három LED ég akkor a töltés befejeződött. Hát nálam először egy LED kezd el villogni zölden, aztán később 1 db LED ég folyamatosan egy pedig villog, majd ismét csak 1 db LED villog, de volt már olyan is, hogy 2 db LED világított folyamatosan és 1 db LED villogott. A telefon és az eszköz párosítása két alkalommal sikerült, jelenleg is mutatja a Beállítások->Bluetooth menüpont alatt, hogy párosított eszközök: MI (FBEF)
A legnagyobb problémám az, hogy a két eszközt csak akkor tudom összeköttetésbe hozni, amikor a szenzor a töltőre van dugva. Ha leveszem a töltőről, akkor a MiFit alkalmazás nem ismeri fel a szenzort!!!
MiBand firmware: 1.0.9.65
Mi Fit 1.4.113+Értesítések aplikáció van telepítve.
Mi lehet a probléma??
Mennyi idő alatt kellene neki feltöltődnie??? Nagyon gyanús, hogy szinte már egy napja fent van és még mindig nem töltött volna fel?
A töltésnél ahogy telik úgy mennek villogásból folyamatosba, és mikor mind a 3 világít akkor tele van.
Ne USB -n töltsd hanem a telefon töltőjével.

A párosítás egy elég neuralgikus része a dolognak. Ezzel én is szívtam már.
Alap, hogy ne legyen más bluetooth eszköz a közelében (másik telefon, másik MiBand, stb.) Tartsd közel párosításkor a telefonhoz.
Néha az segített, hogy a telefonon bluetooth ki-majd visszakapcs.
Ja és próbálj frissebb MiFitet. (pld: 1.8.711)
DMG
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3

Hozzászólás Szerző: DMG »

Üdvözlet!

Nekem is ma jött meg. :) A párosítással szívtam kicsit én is, de ha megrázom, mikor azt írja az app, hogy érintsd meg akkor simán megy. :D
trebron
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
10
Telefonom: Redmi Note 7
Medálok

Hozzászólás Szerző: trebron »

Ma reggel 7 óra 40 perctől a töltőn volt (telefon töltőjén) a szenzor, de csak odáig jutott el, hogy 2 db LED égett 1 db LED pedig villogot, majd (úgy hogy nem volt piszkálva), 12 óra 30 felé egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy csak 1 db LED villog, mintha csak most kezdeném tölteni lemerült állapotból. Tulajdonképpen a szenzor párosítása megtörtént a telefonommal, több MiFit appot használva is, viszont a telefon és a szenzor közti tartós kapcsolat csak abban az esetben jött létre, ha a szenzor a töltőre volt csatlakoztatva. Mihelyst a töltőről levettem a kapcsolat megszakadt és vissza sem állt addig, amíg vissza nem tettem a töltőre. A töltőről levett szenzor semmiféle életjelet nem mutatott. Elvileg kellene neki kapcsolat nélkül is gyűjteni az adatokat, majd a kapcsolat létrejötte után szinkronizálnia kell, de az enyém semmi adatot nem rögzített és nem is szinkronizált semmit. Minden érték nullán ált.
Én úgy gondolom, hogy a szenzor hibás, ezért felvettem a kapcsolatot az Eustockkal emailben. Holnap postára fogom adni a szervízbe, mert csak akkor cserélik, ha ott megállapítjk a hibás mivoltát.
Nagyon csalódott vagyok, hogy nem tudom használatba venni a kütyüt. Remélem hamar megoldják a kellemetlenségemet és lesz egy működőképes karperecem!
tamasimis1
MIUI látogató
MIUI látogató
11
Telefonom: Egyéb

Re: Mi Fit 1.7.521

Hozzászólás Szerző: tamasimis1 »

twingos » 2015.12.28. 18:43 írta:Szia,

Arra esetleg mi lehet a megoldás, hogy a feleségemnek van egy Samsung GT-I9060I, illetve egy miband 1s készüléke.
Próbáltam minden fajta verizót leszedni,de a pulzusmérőnek nem látszik az ikonja ahol rá lehet kattintani,hogy mérjen.
Restart, reinstall, minden egyéb ami eszembe jutott megvolt ,de semmi. Ahol nála probléma van ,azok az én G2 készülékemmel simán mennek. Az összes többi oldal az megy flottul.
Ma vettünk egy Scale mérleget , ott van azért pár fordítási hiányosság ,így én is örülnék ,ha lenne upgrade a magyar verzióhoz, a munkátokat én is köszönöm.
Van valami tanács esetleg mi lehet a baj?
miband.jpg
Köszönöm
üdv
Erre talált valaki megoldást?

A telefon felbontásával lehet a gond?

Nekem a Lenovo telefonomon is hasonló a jelenség.

Köszi.
Sompetike
MIUI látogató
MIUI látogató
11
Telefonom: Egyéb

Hozzászólás Szerző: Sompetike »

Webes felületen meg tudom nézni a mibanddal mért értékeket valahol?
Kösz.
Lezárt

Vissza: “Mi Fit (MiBand)”