Xiaomi MiNote Pro, kérdések, válaszok

Milestone2
Morgó Medve - Óvóbácsi
Morgó Medve - Óvóbácsi
11
Telefonom: Xiaomi Mi 11
 megköszönte: 1 alkalommal
 megköszönték: 25 alkalommal

Medálok

Re: Xiaomi MiNote Pro, kérdések, válaszok

Hozzászólás Szerző: Milestone2 »

Mondtam én hogy ki kell várni valamelyik "cápa" véleményét/tanácsát... ;)

XiaoMiNote - MIUI 6.1.29 China βeta
pempi74
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi Mi4c

Medálok

Hozzászólás Szerző: pempi74 »

Twrp.jpg
tutuj30 » 2016.01.30. 20:52 írta:nem boldogulok a recovery flash-el.nem tud valaki valami egyszerü root-ot a mi note pro-hoz?
Üdv.
Lehet tudok segíteni.Páromnak jan. 6.-án rendeltem meg a Note Pro-t.Közben jött a lezárás hír.
Bíztam benne,hogy ezen még nem lesz.
Kézhezvételkor azonnal kikapcsoltam a frissítést.
Létrehoztam egy downloaded_rom mappát,oda felraktam egy decemberi gyári dev romot.
Én a telefonon neveztem át update.zip-re.(Mi4c-én mindig a pc-én neveztem,úgy raktam át,sosem sikerült)
Most elsőre rárakta.Utána youtube videó alapján Play áruház.(Nem pont azzal mint itt rajen csatolt,de a lényeg
ugyanaz.
Utána felraktam a minotepro twrp.img fájlt,és a stabil eu romot.
Playben leszedtem a TWRP Manager-t,és a RAshr-Flash tool alkalmazásokat.
Utána egyszerű,Twrp inditja a recoveryt,onnan pedig fel a rom.
Elsőre ment minden,azóta hibátlan.
Hát ez az én kis történetem,remélem segítettem.
tutuj30
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
11
Telefonom: Xiaomi MiNote Pro

Hozzászólás Szerző: tutuj30 »

Sziasztok ujra.kicsit más jellegü kérdésem lenne.hiváskor akinél nincs hivóképem oda mindenféle hülye képet rak ki olyankor...ezeket nem tudom kikapcsolni vagy beállitani 1 fix képet pl..azt se tudom honnan szedi azokat a hülye képeket..
mumin007
Beta tesztelő
Beta tesztelő
11
Telefonom: Redmi Note 13 Pro 5G
 megköszönte: 1 alkalommal
Medálok

Hozzászólás Szerző: mumin007 »

Gondolom nem a beépített témák valamelyikét használod. Mert ott fix a kép, a képernyőzáré.
Redmi Note 13 PRO 5G (garnet) - xiaomi.eu HOS1.0.8.0.UNRCNXM A14
fekete147
MIUI látogató
MIUI látogató
12
Telefonom: Xiaomi Mi3

Hozzászólás Szerző: fekete147 »

Sziasztok... szeretném feltenni a magyar stabil romot ... de félresikerült a dolog és fastboot romot szeretnék feltenni de az istennek sem sikerül... pedig leírás szerint haladtam de nem talál egy file-t és .. süket a telefon, be bekapcsol de .. mást nem tudok vele kezdeni
sitan

Hozzászólás Szerző: sitan »

tutuj30 » 2016.01.31. 20:34 írta:Nálam csak about root acces van és abban a kínai leírás

Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk
Sajna ha about van akkor zárt a bootloader. Legalábbis a saját tapasztaltaim szerint.
tutuj30
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
11

Hozzászólás Szerző: tutuj30 »

sitan írta:
tutuj30 » 2016.01.31. 20:34 írta:Nálam csak about root acces van és abban a kínai leírás

Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk
Sajna ha about van akkor zárt a bootloader. Legalábbis a saját tapasztaltaim szerint.
Igen..ez asszem ez pont a te telód

Tapatalk-kal küldve az én MI NOTE Pro-el
FxSolar
MIUI látogató
MIUI látogató
11

Hozzászólás Szerző: FxSolar »

Hi Urak!
Utolsó frissités (developer) után össze-vissza működött a telóm, gondoltam a tudásbázisban lévő tiszta telepítéssel rávarázsolok egy developer xxx_LEO ROM-ot. A miumi fórumról letöltem egyet magamnak. Telepítettem.
SIKERÜLT!
Sikerült lezárnom bootloadert,azóta küzdöm vele sajnos eredmény nélkül. Maradt a feloldó kód kérés amit megigényeltem, most már csak ki kell várnom, hogy megküldjék 10-13 (mai világban ?!!) nap alatt.
Nem tudom egyedül vagyok-e vele de engem nagyon dühit, FELHÁRBORIT ezen eljárás, hogy a miumi eldönti, hogy a lezárja a már kifizetett megvásárolt telefonomat amelyet annak tudatában vásároltam, hogy kedvemre cserélgethetem rajta a ROM-ot.
Ezt nem ártana tudatosítani velük, hogy semmilyen joguk nincs a már megvásárolt készüléken ilyen módosítást végezni.

Ráadásként az új ROM televan csirke lábbal, és két kínai egy angol nyelv választható.

OKulásként, hogy óvatosan az új telepítéssel, ne hogy így járjatok.
Hát, így jártam anyátokkal... :ymapplause:

Lesz időm kivárni végül is, mivel mint korábban írtam róla a SIM kártya felett a képernyőn megjelent egy sárga csík-folt. Felvettem a kínai (onnan rendeltem) eladóval a kapcsolatot, aki kérte küldjem vissza és intézi a garanciális javítást.Elküldtem, nem olcsó majd 18.000 Huf a királyi posta díja EMS ként érték biztosítással.

Előzőekben valaki azt válaszolta, hogy ha nem zavar akkor elműködik így is. NE gondolnám, hogy egy 150.000 Huf telefonon ez megengedhető lenne, és nem így használni, mert zavar, hogy egy ilyen készülék nem hibátlan. Továbbá van elég nagy arca a miumi-nak, hogy a gyári hibás készüléket kiadjon! Ráadásként nekem ez a második ilyen meghibásodásom, mivel az előző MI4 ugyanez a hibajelenség volt 6 hónap használat után. De ezt a magyar miumi shopban vásároltam magyar garival, amelyet meg is javítottak mint utólag kiderült képernyő cserével.
rajen
Adminisztrátor
Adminisztrátor
12
Telefonom: Xiaomi 13
 megköszönte: 21 alkalommal
 megköszönték: 62 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: rajen »

Leírták. Jogosan zárták le.

De amint látom neked MIUMI-val van gondod, bár itt vagy 46435132156 helyen le van írva, hogy MIUI. Nem árt olvasni, mielőtt itt nekiállsz bárkit/bármit szidni.
MIUI Magyarország Igazgató Úr =)) SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
FxSolar
MIUI látogató
MIUI látogató
11

Hozzászólás Szerző: FxSolar »

Most tényleg az egy db "m" betű tanulság a leírásból? Nem tudom kit és hol szidtam nekem nem jön át?!
De a tények makacs dolgok.

A lezárásos duma csak duma, senki ne döntse el helyettem, hogy mikor és hol, hogyan vigyázok avagy nem az adataimra stb.
Nyilván meglehetett volna oldani másképpen is akár egy egyszerű PIN védelemmel stb.stb akár csak most lényegében, mivel Ő küld egy feloldó 6 jegyű kódot. Amíg vissza nem fejtik a struktúrát. Ez pedig arra jó, hogy most meg keserítik jó néhány ember, felhasználó minden napját.
Én külföldön vagyok heti 4-5 napot és mindent telefonról intézek, levelezést,bankot,megrendeléseket stb. Amikor egy lezárás haza vág minden ügyemet. Tehát nem otthoni és villamoson nyomkodásra használom, ill néha unalmamban felhívni anyácskát és meg beszélni vele a nagy semmit ami otthon este úgy is téma lesz megint! Bár erre is alkalmasnak kell lennie, csak nem mindegy kinek mennyire fontos vagy sem! És ha élni, megélni akarok (a mai világban) bizony haza kellett utaznom a másik használható régi telómért.
Eddig nagyon FAN voltam miui-val (remélem jól íróm), de többet biztos nem vásárolók amin ott a "mi" logó.Továbbá több más fórumon sem értenek egyet ezen eljárással.Lássuk be kínai, nem tud csodát tenni.Kompromisszumok nélkül nem működik jól. Gyakran előfordul, hogy minden ok nélkül pl újra indul, aztán a kijelző hiba, elmegy a hang, ha be van kapcsolva GPS WIFI Bluetooth,van amikor még a frissités sem tesz túl jót neki. Amikor el emeled a füledtől jó néhány másodperc múlva sem jön vissza a képernyő azaz kvázi nem lehet a hívást befejezni.....stb tudnám folytatni a végtelenségig még...Néha igényli az újra telepítést. DE nem akarom T. fórumozók kedvét elvenni a készüléktől és nem csak a NOTE PRO ,hanem a MI4 is hasonló. Ami az erőssége az a hardver, már ha éppen jó a szoftver rajta, bocsánat ROM.
Az pedig abszolut non-szesz, hogy európai raktárból vásárolt készülékre nincs európai garancia mivel azt nem "értékesítik europában"a hivatalos miui support válasza szerint.
Ez megint nem szidás,fikázás ha nem a tények, azok pedig mint már írtam makacs dolgok.
Ami pedig kialakulóban van azt úgy hívják vita. Te a te érveiddel én az enyémekkel próbáljuk feloldani a különbözőséget a gyártó ill annak készülékével kapcsolatban, bár a tapasztalatokat nehéz lesz félreértelmezni, megmásítani!
Válasz küldése

Vissza: “Xiaomi Mi Note | Note Pro”