Szia!rajen » 2015.12.15. 21:27 írta:Utána nézek...
Sem a xiaomi.eu_multi_hermes_6.1.14_v7-5.0 sem a xiaomi.eu_multi_hennessy_6.1.14_v7-5.0 nem tartalmaz image és signed_bin mappát. Ezeket hogyan kell telepíteni?

Szia!rajen » 2015.12.15. 21:27 írta:Utána nézek...

A Henessy-t nem tudtam az általad leírt módon telepíteni, azt hogy nyitott-e a bootloader-e azt honnan tudom?szekelyelek » Tegnap, 07:15 írta:Ezek a romok a Redmi Note 2 és Note 3 telókhoz készültek recovery telepítés alkalmazásával. Ha a Hennessy-nek nyitott a bootloader-e akkor tudod telepíteni. Fel kell másolni a tömörített fájt a telefonra. Én a főkönyvtárban átnevezem updete.zip re, majd vagy a csomag telepítését választod a frissítés alkalmazásban, vagy az újraindítást recovey üzemmódban... instal update...
És kész...
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Valamit olvastam erről.pre-loader bepipálva maradt? Úgy is próbáld meg hogy bepipálva van és nyomod mindkét hangerőt meg a bekapcs gombot. És mindenképp 1516-os Sp tools-t használj. Egy pakisztáni lánynak próbáltam segíteni team vieweren keresztül, a 20-as Sp nem volt jó.Varesz86 » Ma, 08:56 írta:sziasztok szeretnék kérni egy kis segítséget, vissza akartam térni az eu multi romrol a gyári fejlesztői romra, flash szépen lefutott de a telefon nem kapcsol be, nagy nehezen sikerült megoldanom hogy rá tudjam fleshelni a gyári stabilt vagy a fejlesztőit, szépen végig fut a csík de ezek után sem kapcsol be, ha jól emlékszek valaki már járt így, volt format is úgyhogy lesz vele dolgom de egyelőre nem jutok előrébb, remélem valaki tud nekem segíteni, köszönöm