Béla65 » Tegnap, 20:37 írta:Sziasztok!
Nekem Xiaomi Redmi Note2 Prome van.
Igen igaz , hogy van egy "T" jelzés mint turbó. Ha lehúzom az ablakot akkor ott van egy kapcsoló amivel maximális teljesítményre tudom sarkalni a CPU-t. Egy hónapja cseréltem le az S4-est. Megérte!
A viberes wonderball kilépésnél akadt az S4-en és az NR suhter is. Ez megy mint zsír. Arrol nem is beszélve hogy sokan nemtudják de a samsung , lg , sony is hasunálja a miui-t. . . valamint a super amoled kijwlzőbe beleég a gyakran haaznált alkalmazás. Saját tapasztalat. Ez valóban gyors és mindent tud amit a nagyok. Sőt itt ott többet is. Nem véletlen több mint 52000 az antutu pontszáma. Teszteltem a galaxy note 4-et.. . ugyan arról a wifiről. . egyszerre kattintottunk és én már gépeltem a betűket mikor a kollégának kinyilt a böngészője. Ugyan az a böngésző. Tehát hiába kínai , de nahyon össze van rakva. Már várom az android 6-ot nahyon. . ja és még mindig találok benne itt ott valami ujdonságot. .

Kedves Béla65 !
Nem tisztem, nem is feladatom, hogy védjek egyes gyártókat, de a SAMU igenis tud jó telefonokat csinálni.
Egy baj van a NAGY márkákkal.
Sajnos telepakolják a rendszert saját alkalmazásaikkal, felületeikkel + erre rájön a szolgáltatói szemét.
Ekkor a rendszer 80%-át elfoglalja a fölöslegesen futó cucc, aztán elkezd döcögni a vas, a tulaj meg kérdezi, mi van ????
Természetesen van megoldás mindenre, de ha ROOT jogot szerzel a vason, gari ugrik, s nem mindenki mer, nem akar belenyúlni a frissen, kemény pénzeken vásárolt CSÚCS (100-200eFT) droidokba.
Én mindig azt mondom, vallom, csak az vegyen androidos telefont aki meri is bütykölni ha kell.
Aki nem, az meg éljen vele úgy ahogy a gyártó adta neki.
Szerencsére te is rétértél a Xiaomi ösvényre, mint oly sokan, s egyre többen jönnek rá milyen jó egy ilyen telefon tulajdonosának lenni !
Üdv: Laller