Mi Unlock - Bootloader Feloldó program (Magyar)
- TommyTailor
- MIUI Tag

- 12
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3
-
Medálok
-
CsabaK
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3
-
Medálok
Re: Bootloader Unlock Tool (Magyar)
Azt az információt, hogy a diamond memberek meg ki tudják nyitni várakozás nélkül, meg tudom erősíteni (azt hiszem), ugyanis felküzdöttem magam diamond member státusba és a szoftver valóban engedi kinyitni.
Az elveim ellen való lenne a módszer, ha nem mindenki ugyanezt csinálná az angol nyelvű fórumon. Szavazásokkal 20 pontot lehet naponta összeszedni, spec threadekben válaszokkal [Reply Awards ...] akár 3 4 pontokat is/"Thank you". Gold member státusban napi 50 választ számol bele annyi ponttal, amennyi jár érte.
Nekem 136 poszt (aminek a nagy része köszöngetés) és nem tudom mennyi szavazással lett meg a diamond memberség. nem szép módszer, de valószínűleg gyorsabb, mint kivárni a kódot.
Az elveim ellen való lenne a módszer, ha nem mindenki ugyanezt csinálná az angol nyelvű fórumon. Szavazásokkal 20 pontot lehet naponta összeszedni, spec threadekben válaszokkal [Reply Awards ...] akár 3 4 pontokat is/"Thank you". Gold member státusban napi 50 választ számol bele annyi ponttal, amennyi jár érte.
Nekem 136 poszt (aminek a nagy része köszöngetés) és nem tudom mennyi szavazással lett meg a diamond memberség. nem szép módszer, de valószínűleg gyorsabb, mint kivárni a kódot.
-
eftibor
- MIUI Tag

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi A1
Épp most sikerült sms kódot kapnom kb. 5 másodperc alatt...
Három napja nyomkodom és végre én is várhatom azt a bizonyos 10 (vagy több) napot...
-
exhobo
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 2
Sziasztok!Szeretnék segítséget kérni.Nem tudom letőlteni a magyarított nyitó alkalmazást,mert a link a MIUI Magyarország főóldalára "dob" vissza.Vagy ott kellene keresnem? 
Közben megoldodott,a böngésző hibája volt
Közben megoldodott,a böngésző hibája volt
-
eftibor
- MIUI Tag

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi A1
Nem tudjátok, hogy ez mit jelent? Az Unlock Tools-nál amikor kiírja, hogy nem vagyok jogosult, és ott van egy ugrás gomb... az elirányít egy tyúklábas oldalra, ott egy kék "gomb", arra ráklikk és ezt írja egy nagy piros "x"-el az elején (Google fordítóval fordítva):
"Kinyit alkalmazás engedélyeinek
Sajnáljuk, az Ön véleményét Írja át
Segítségével a felhő szolgáltatások, böngésző, köles MIUI élettartam
Javítani köles fiók aktív, egyre nagyobb az esélye a jóváhagyás Oh!"
Mit szeretne vajon? Múlt szombat óta írta azt, hogy tíz napon belül elbírálják, most meg ez van helyette...
"Kinyit alkalmazás engedélyeinek
Sajnáljuk, az Ön véleményét Írja át
Segítségével a felhő szolgáltatások, böngésző, köles MIUI élettartam
Javítani köles fiók aktív, egyre nagyobb az esélye a jóváhagyás Oh!"
Mit szeretne vajon? Múlt szombat óta írta azt, hogy tíz napon belül elbírálják, most meg ez van helyette...
- steven81ir
- MIUI rajongó

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi 10T Pro
Szia. Figyelj csak lenne egy kerdesem hozzad. Milyen adatokat kell megadni az oldalon mert a "tyuklabas" hieroglifakat en sem ertem. Leirnad hogy melyik sorba mit kell beirni?kotovics » 2015.12.28. 21:16 írta:Na eljutottam odáig, hogy megkaptam sms-ben a kódot, amit visszaírva ezt az üzenetet írta ki az oldal (tyúklábas betűkkel, amit google fordítóval fordítva) így néz ki:
"Alkalmazás sikeresen benyújtott, kérjük, legyen türelemmel felülvizsgálata
A jóváhagyás után értesíteni fogjuk SMS-ben.
Ha az ellenőrzés 10 napon át nem felelt meg, menj fórum
- Panaszok a fórumban vizsgálóbizottság"
Gondolom, ha jóváhagyják akkor a program már nem azt fogja kiírni hogy "a jelenlegi fiókkal nincs jogosultság bla-bla....".
Ahogy en csinaltam :
1. MI Felhasznalonev
2. Orszaghivo
3. Telefonszam
4. Komment...
"Alkalmazza ok arra, hogy a több mint 10 karakter" nekem ezt forditja a google ez a hiba uzenet...
Elore is koszonom
-
kotovics
- MIUI Tag

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi4
Elsőbe a neved, utána a telefonszámod alulra meg, ahol reklamál a 10 karakter miatt, oda:
Ezt kell bemásolni:请解开我的红米手机注3引导程序。
Ami angolul: “Please unlock my Redmi Note 3 bootloader.”
Ezt kell bemásolni:请解开我的红米手机注3引导程序。
Ami angolul: “Please unlock my Redmi Note 3 bootloader.”
- steven81ir
- MIUI rajongó

- 11
Koszonom. Most tovabb jutottam egy oldallal. Itt keri a kodot amit elkuldott de hiaba irom be valami hiba uzenet jon ki es a kinai krikszkrakszok kozott annyit ki tudok olvasni hogy IP.
A masik kerdesem az lenne hogy miert nem fogad el semmilyen miui rom-ot? Letoltottem a letezo osszes dev romot a telomhoz es mindegyikre azt irja hogy cant verify update...
A masik kerdesem az lenne hogy miert nem fogad el semmilyen miui rom-ot? Letoltottem a letezo osszes dev romot a telomhoz es mindegyikre azt irja hogy cant verify update...
- steven81ir
- MIUI rajongó

- 11
azt elfelejtettem ide irni hogy a telomon a 7.0.919.0(LHNCNCJ) ROM van. 2 napja van nalam a telo. Amit eddig elertem az egy root volt semmi mas. Elotte egy redmi note 4g telom volt. az most apumnal van en meg vettem ezt. nagyon jo kis telefon de ez a tulbiztositott bootloader dolog nagyon nem tetszik meg megmondom oszinten nem vagyok miui rom parti. a cm jobban tetszik...
-
mityokm
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Nexus 5
Az nem eredeti miui rom, azért nem tudsz rá feltenni semmi mást. Flashtool a megoldás szerintem.