MIUI7 5.12.31

MIUI heti frissítések listája, Kínai és Global romhoz
Milestone2
Morgó Medve - Óvóbácsi
Morgó Medve - Óvóbácsi
11
Telefonom: Xiaomi Mi 11
 megköszönte: 1 alkalommal
 megköszönték: 25 alkalommal

Medálok

Re: MIUI7 5.12.31

Hozzászólás Szerző: Milestone2 »

Igen. Menni fog neked is!
Letöltöd ezt. http://miuif.celogeek.com/5.12.31/xiaom ... v7-5.0.zip
Megnyitod a Frissítés alkalmazást, jobb felsõ sarok 3pötty, ez a menü, ott Frissítési csomag kiválasztása almenü, megmutatod neki hol van a letöltött zip és elindítod. 70% az esély a sikerre. Ha sikerül, a rendszered frissül és minden beállítás marad. Ha nem sikerül marad a régi rendszer változás nélkül.

MI NOTE LTE - MIUI 7.1 CHINA STABLE
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Milestone2 2016.01.06. 14:56-kor.
sazsolt
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi Mi8 Pro

Hozzászólás Szerző: sazsolt »

De mi a különbség, miért van ennyi ROM? Én azt hittem a magyar verziót a MIUI Magyarország fejleszti és ezeket pakolják fel a forgalmazók...
rajen
Adminisztrátor
Adminisztrátor
12
Telefonom: Xiaomi 13
 megköszönte: 21 alkalommal
 megköszönték: 62 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: rajen »

Van egy európai és egy magyar rom. Mind a kettő tartalmazza ugyan azt a magyar nyelvet, az eu rom másik 23-at is. Meg van jó pár különbség.
MIUI Magyarország Igazgató Úr =)) SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
Milestone2
Morgó Medve - Óvóbácsi
Morgó Medve - Óvóbácsi
11

Medálok

A miui. hu fordítását és átalakítását csinálják Vagyuláék. De a nyelvi fájlokat odaadják a xiaomi. eu teamnek is...

Örülj hogy többfajta ROM van!

gemgeza
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi MiNote Pro

Hozzászólás Szerző: gemgeza »

Hali és egyben B.Ú.É.K!

Mi Note Pro-m van és az a rossz tapasztalatom van ezzel a frissítéssel, hogy az elôzôhöz képest 1 nap alatt megeszi az akkut (az elôbbivel akár 3 napot is elment és azt nagyon szerettem), teszi ezt akkor is ha kb nem is használom a telót, míg ezt a levelet írom 3%-ot esett a töltöttsége! Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalása? Esetleg vissza tudom tenni a régebbi frissítést úgy, hogy ez ne jöjjön be folyamatosan?

Köszönöm a segítséget.
Üdv Gem Geza
CzLaci
MIUI Tag
MIUI Tag
11
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 4
 megköszönték: 1 alkalommal

Hozzászólás Szerző: CzLaci »

Nekem akkor volt ilyen, amikor a videó alkalmazásban bekapcsoltam az automatikus frissítés, ilyenkor kérés nélkül mindig újratelepíti, ha letörlöm akkor is. A csirkelábakhoz nem értek, de egy próbát megér, a videó beállításaiban lehet kikapcsolni, aztán lehet törölni.

Tapatalk-kal küldve az én 2014813-el
sazsolt
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi Mi8 Pro

Hozzászólás Szerző: sazsolt »

Milestone2 » Ma, 15:53 írta:A miui. hu fordítását és átalakítását csinálják Vagyuláék. De a nyelvi fájlokat odaadják a xiaomi. eu teamnek is...

Örülj hogy többfajta ROM van!

Én átlag felhasználónak tartom magam és azért zavarodok össze mert egy snasz bármilyen telefon a frissítéseket automatikusan letölti majd telepíti az adatok megtartásával itt pedig nem értem minek ennyi rendszer...

Ha jól értem azért nem talál az enyém újabb frissítést mert ezen más szoftver van mint amik itt fel vannak tüntetve ...

Tehát le kellene cserélnem a rendszert de akkor elvesznek az adatok. Vagy a ROM frissítés az nem a teljes szoftver cserét jelenti? (a rom minek a rövidítése mert én csak a Read Only Memory-t ismerem :)
Milestone2
Morgó Medve - Óvóbácsi
Morgó Medve - Óvóbácsi
11

Medálok

Három fajta fejlesztõi (ROM-nak hívjuk a zip-et amit letöltesz) rendszer létezik: az original kínai-angol, a miui. hu és a xiaomi.eu (multi). Mindháromnál van heti friss ROM, ha a telefonod nem talál frissítést az több okból lehet: nem eredeti a telefon, nem fejlesztõi rendszer van rajta, megakadt valami a rendszerben...
A ROM frissítés nevében is benne van, hogy frissítés, csak azokat a részeket cseréli le ami változott, így rendszered frissül de minden megmarad. ROM váltásnál viszont szinte kötelezõ a tiszta telepítés (azaz az elõzõ rendszer maradványainak teljes törlése). ROM váltásról akkor beszélünk, ha mondjuk fejlesztõi miui. hu-ról áttér valaki mondjuk global-stable kínai-angolra... pl.

bjns
MIUI Tag
MIUI Tag
10
Telefonom: Redmi 2

Hozzászólás Szerző: bjns »

Hello!

Nekem ez a 5.12.31 xiaomi.eu rom van a redmi2 1/8-as telefonomon. Ennyire gyorsan, stabilan már "régen" ment a telefon. Van benne pár kínai karakter "eldugott" helyeken, de azokat én sose használom. Szóval nekem ez Jó! :)

Redmi 2 1/8 kap 6-os androidot?
mumin007
Beta tesztelő
Beta tesztelő
11
Telefonom: Redmi Note 13 Pro 5G
Medálok

Hozzászólás Szerző: mumin007 »

Sazsolt: Az én hozzáfűzni valóm annyi, hogy természetesen nem kötelező heti rendszerességgel ROM-ot cserélni. Ez csak egy plussz lehetőség a felhasználó kezében és maga döntheti el, hogy él e vele. Egyszerűen, meg lehet maradni a készülékkel kapott rendszeren (feltéve, hogy gyári és nem egy módosított gagyi). Jó esetben az is frissül negyedévente (stabil), és OTA módon.
Redmi Note 13 PRO 5G (garnet) - xiaomi.eu HOS1.0.8.0.UNRCNXM A14
Válasz küldése

Vissza: “MIUI Heti Frissítés”