Mi Fit 2.2.4
- nl32
- MIUI rajongó

- 11
- Telefonom: Xiaomi Redmi 6 Pro
Samsung S3 minire nem tudom telepíteni egyik programot sem. Sem az értesítéses és az értesítés nélküli verziót sem. Hiba:"a csomag elemzése során hiba történt ". Próbáltam többször telepíteni és többször le is töltöttem, de mindig ez a vége. Van ötlete valakinek?
- kovbandi
- Beta tesztelő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi5
-
Medálok
Re: Mi Fit 1.7.521
4.4 van rajta? Gyári rom nem jött ki rá, csak 4.1
Tapatalk-kal küldve az én Redmi Note 2-el
[center]Xiaomi felhasználók kötelező olvasmányai:
Tudásbázis
Gyakran Ismételt Kérdések
Xiaomi MI5[/center]
Tudásbázis
Xiaomi MI5[/center]
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Keress rá CM romot 4.4-et, sokkal jobb mint a samu és menni fog vele a MiFit.
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
- nl32
- MIUI rajongó

- 11
Gyári van rajta. Ajándékba vettük a MIbandet. Samu nem az enyém így rom csere kizárt. Gyárival sehogy nem lehet használni? Legszebb, hogy mérleget is kaptak mellé... Igy van egy elég drága digitális mérleg MIbandel.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára nl32 2015.12.26. 20:28-kor.
- nl32
- MIUI rajongó

- 11
- Beta tesztelő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi5
-
Medálok
Cm rom nelkul nem tudod hasznalni egyiket sem
[center]Xiaomi felhasználók kötelező olvasmányai:
Tudásbázis
Xiaomi MI5[/center]
Tudásbázis
Xiaomi MI5[/center]
- nl32
- MIUI rajongó

- 11
twingos
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Egyéb
Szia,
Arra esetleg mi lehet a megoldás, hogy a feleségemnek van egy Samsung GT-I9060I, illetve egy miband 1s készüléke.
Próbáltam minden fajta verizót leszedni,de a pulzusmérőnek nem látszik az ikonja ahol rá lehet kattintani,hogy mérjen.
Restart, reinstall, minden egyéb ami eszembe jutott megvolt ,de semmi. Ahol nála probléma van ,azok az én G2 készülékemmel simán mennek. Az összes többi oldal az megy flottul.
Ma vettünk egy Scale mérleget , ott van azért pár fordítási hiányosság ,így én is örülnék ,ha lenne upgrade a magyar verzióhoz, a munkátokat én is köszönöm.
Van valami tanács esetleg mi lehet a baj?
Köszönöm
üdv
Arra esetleg mi lehet a megoldás, hogy a feleségemnek van egy Samsung GT-I9060I, illetve egy miband 1s készüléke.
Próbáltam minden fajta verizót leszedni,de a pulzusmérőnek nem látszik az ikonja ahol rá lehet kattintani,hogy mérjen.
Restart, reinstall, minden egyéb ami eszembe jutott megvolt ,de semmi. Ahol nála probléma van ,azok az én G2 készülékemmel simán mennek. Az összes többi oldal az megy flottul.
Ma vettünk egy Scale mérleget , ott van azért pár fordítási hiányosság ,így én is örülnék ,ha lenne upgrade a magyar verzióhoz, a munkátokat én is köszönöm.
Van valami tanács esetleg mi lehet a baj?
Köszönöm
üdv
-
sinkapeter
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 2
Igazából annyira nem zavaró, de mivel nyertem egy zöld pántot és privát üzenetet szeretnék küldeni, megkérdezem, legyen hozzászólásom
. Nekem sem azzal a színnel jelez a pánt, amivel be van állítva. Hiába van zöldön, híváskor kék, illetve be van állítva, hogy a Messengenél is jelezzen, de ott meg piros. Visszakerestem és találtam egy nyári választ, hogy esetleg hamis lehet, de az Eustock-tól nem igazán hiszem, hogy olyan jött volna.
-
palldavidka25
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Egyéb
Nálam is fenn áll ez a probléma, de én utánna néztem, annak, hogy mi a különbség a hamis és az igazi Band között.sinkapeter írta:Igazából annyira nem zavaró, de mivel nyertem egy zöld pántot és privát üzenetet szeretnék küldeni, megkérdezem, legyen hozzászólásom. Nekem sem azzal a színnel jelez a pánt, amivel be van állítva. Hiába van zöldön, híváskor kék, illetve be van állítva, hogy a Messengenél is jelezzen, de ott meg piros. Visszakerestem és találtam egy nyári választ, hogy esetleg hamis lehet, de az Eustock-tól nem igazán hiszem, hogy olyan jött volna.
http://xmiband.com/guides/real-vs-fake-mi-band/ Ezt a linket találtam, ami leír mindent részletesen képekkel illusztrálva. Nekem a látottak alapján teljesen eredeti a Mi Band, viszont mégsem a beálított színen jelez. Ezt a problémát én a Mi Band Notify V2-vel oldottam meg, ami már olyan színen jelez, ami be van neki állítva! Szerintem Te is megpróbálhatnád, ha a probléma továbbra is fenn áll!
Üdv. Páll Dávid