[JÁTÉK] Kis karácsony, nagy karácsony...

Xiaomi és MIUI hírek minden mennyiségben
rajen
Adminisztrátor
Adminisztrátor
12
Telefonom: Xiaomi 13
 megköszönte: 21 alkalommal
 megköszönték: 62 alkalommal

Medálok

[JÁTÉK] Kis karácsony, nagy karácsony...

Hozzászólás Szerző: rajen »

Szasztok!

[thumbnail=float-right]http://miuiandroid.hu/kepek/karacsonyfa.png[/thumbnail]

Hamarosan itt a Karácsony!!! Ezúton szeretnénk nektek karácsony alkalmából kedveskedni Xiaomi ajándékokkal és megköszönni, hogy egész évben kitartotok mellettünk. Na de! Az ajándékokat nem csak úgy adjuk oda, hanem egy kis játék/verseny szellemében.

Nincs más teendőd, hogy lefényképezd a karácsonyfátokat az ajándékokkal és alá írni, hogy ki mit kapott! Nagyon sok minden került a MIUI Magyarország karácsonyfája alá, MiBand, PowerBank, Fülhallgató, Ventillátor, Lámpa, és sok kiegészítő. Sajnos Jézuska még nem árulta el, hogy mi lesz a meglepetés pontosan. Az ajándékokat sorsolni fogjuk, minden tag, aki a fentebb írtaknak megfelelően válaszban küldi a képet csatolva és beírva a kapott ajándékokat részt vesz a sorsoláson.

A játék időtartama: 2015.12.21 - 2015.12.27 24:00

Sorsolás: 2015.12.28

MIUI Jézuska már úton van, sikerült elérni és kifaggatni, mit hoz nektek!

Ajándékok: :ymparty:
- MiBand (Fehér ledes)
- MiBand pánt fekete
- MiBand pánt narancs
- MiBand pánt kék
- MiBand pánt citrom
- MiBand pánt rózsaszín
- MiBand pánt zöld
- Mi USB lámpa kék
- Mi USB lámpa zöld
- Mi USB lámpa fehér
- Mi USB lámpa narancs
- Mi USB lámpa piros
- Mi USB ventilátor kék (3db)
- MIUI Póker pakli
- Mi BT Headset (mono)
- Mi Piston 3 youth edition black
- Mi Piston 3 black
- Mi PowerBank 10400mAh
- Mi PowerBank 16000mAh
- Mi Smart connector

Minden ajándékot MIUI Jézuska kisorsol a résztvevők között, ezért mindenki a karácsonyfa alá írja le kívánság listáját fontossági sorrendben. Így mindenki olyan ajándékot kap, amit szeretne, így elkerülve hogy MiBand pántot kapjál, MiBand nélkül... :ymdaydream:
MIUI Jézuskának sikerült megnézni az összes feldíszített fenyőfát, mindegyik nagyon tetszett neki, így véletlenszerűen sorsolta ki az összes ajándékot! Itt a lista és a nyertes! Nagyon gratulálunk és utólag is Boldog karácsonyt minden szerencsésnek!

KÉK: jelentkezett
ZÖLD: feladva/megkapta
PIROS: nem jelentkezett

[table=width:50%;border:1px solid #cccccc;][tr=text-align:left;][td=border:1px solid #cccccc;]Mi Band (Fehér ledes)[/td][td=border:1px solid #cccccc;]DaWe94[/td][/tr]
[tr=text-align:left;][td=border:1px solid #cccccc;]Mi Band pánt citrom[/td][td=border:1px solid #cccccc;]q7i73[/td][/tr]
[tr=text-align:left;][td=border:1px solid #cccccc;]Mi Band pánt fekete[/td][td=border:1px solid #cccccc;]Criminal017[/td][/tr]
[tr=text-align:left;][td=border:1px solid #cccccc;]Mi Band pánt kék[/td][td=border:1px solid #cccccc;]Gaborz1[/td][/tr]
[tr=text-align:left;][td=border:1px solid #cccccc;]Mi Band pánt narancs[/td][td=border:1px solid #cccccc;]Vegyszer[/td][/tr]
[tr=text-align:left;][td=border:1px solid #cccccc;]Mi Band pánt rózsaszín[/td][td=border:1px solid #cccccc;]fatbunny[/td][/tr]
[tr=text-align:left;][td=border:1px solid #cccccc;]Mi Band pánt zöld[/td][td=border:1px solid #cccccc;]sinkapeter[/td][/tr]
[tr=text-align:left;][td=border:1px solid #cccccc;]Mi BT Headset (mono)[/td][td=border:1px solid #cccccc;]DonAlberto79[/td][/tr]
[tr=text-align:left;][td=border:1px solid #cccccc;]Mi Piston 3 black[/td][td=border:1px solid #cccccc;]Zsolti5[/td][/tr]
[tr=text-align:left;][td=border:1px solid #cccccc;]Mi Piston 3 youth edition black[/td][td=border:1px solid #cccccc;]Tibor24[/td][/tr]
[tr=text-align:left;][td=border:1px solid #cccccc;]Mi PowerBank 10400mAh[/td][td=border:1px solid #cccccc;]bolfant[/td][/tr]
[tr=text-align:left;][td=border:1px solid #cccccc;]Mi PowerBank 16000mAh[/td][td=border:1px solid #cccccc;]Karabacak[/td][/tr]
[tr=text-align:left;][td=border:1px solid #cccccc;]Mi Smart connector[/td][td=border:1px solid #cccccc;]simihifi[/td][/tr]
[tr=text-align:left;][td=border:1px solid #cccccc;]Mi USB lámpa fehér[/td][td=border:1px solid #cccccc;]eleven74 [/td][/tr]
[tr=text-align:left;][td=border:1px solid #cccccc;]Mi USB lámpa kék[/td][td=border:1px solid #cccccc;]atygal[/td][/tr]
[tr=text-align:left;][td=border:1px solid #cccccc;]Mi USB lámpa narancs[/td][td=border:1px solid #cccccc;]fszom[/td][/tr]
[tr=text-align:left;][td=border:1px solid #cccccc;]Mi USB lámpa piros[/td][td=border:1px solid #cccccc;]karolyikamilla[/td][/tr]
[tr=text-align:left;][td=border:1px solid #cccccc;]Mi USB lámpa zöld[/td][td=border:1px solid #cccccc;]tozso80[/td][/tr]
[tr=text-align:left;][td=border:1px solid #cccccc;]Mi USB ventilátor kék[/td][td=border:1px solid #cccccc;]gorba[/td][/tr]
[tr=text-align:left;][td=border:1px solid #cccccc;]Mi USB ventilátor kék[/td][td=border:1px solid #cccccc;]boken[/td][/tr]
[tr=text-align:left;][td=border:1px solid #cccccc;]Mi USB ventilátor kék[/td][td=border:1px solid #cccccc;]chocolatehulk[/td][/tr]
[tr=text-align:left;][td=border:1px solid #cccccc;]MIUI Póker pakli[/td][td=border:1px solid #cccccc;]bandroid[/td][/tr][/table]
Kérnék szépen minden nyertest, hogy nyilatkozzon nálam, hogy személyesen át tudja e venni Győrben és/vagy Budapesten! Ha nagyon nem megy, akkor a postacímével jelentkezzen! Gratula!!!
MIUI Magyarország Igazgató Úr =)) SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
Pistee
V.I.P.
V.I.P.
11
Telefonom: Redmi Note 8
Medálok

Re: [JÁTÉK] Kis karácsony, nagy karácsony...

Hozzászólás Szerző: Pistee »

Üdv!

Ime a mi kis karácsonyfánk...

Én könyvet és szerszámokat kaptam, a feleségem háztartási eszközöket, a papa szerszámosládát, a lányok (4) pedig ruha-ruha-ruha hegyek. (Nők...). A kép még a kibontás előtt készült...

Mindenki nagyon örült az ajándékoknak. Lehet, hogy egy kicsit hamar volt az ajándékozás, de már nem bírtuk ki... :D

Én a MIUI Jézuskától egy Mi Piston 3 youth edition black fülest szeretnék a legjobban, valamint MiBand (Fehér ledes) kütyüt...

Köszi előre is!
mumin007
Beta tesztelő
Beta tesztelő
11
Telefonom: Redmi Note 13 Pro 5G
 megköszönte: 1 alkalommal
Medálok

Hozzászólás Szerző: mumin007 »

Csá! A Jézuska biztosan nálatok kezdte a túráját, remélem nemsoká én is sorra kerülök! :D
Redmi Note 13 PRO 5G (garnet) - xiaomi.eu HOS1.0.8.0.UNRCNXM A14
kovbandi
Beta tesztelő
Beta tesztelő
11
Telefonom: Xiaomi Mi5

Medálok

Hozzászólás Szerző: kovbandi »

Nalunk is koran jött a Jezuska, a fiam nem birta ki. Eselyem se volt kibontas elott fenykepezni. A kislany elol meg el is kellett minden olyat pakolni :D
Hogy ki mit kapott? A két gyerek játékokat, a felesegem termeszetesen ruhakat es parfümöt, en megelegedtem egy Air Force labbelivel.Kép

Mindennek örülnék, inkább leírnám, a Jézuska mit ne hozzon, ha erretéved..
Mivel Mibandem van, azt nem szeretnék, megadva a lehetőséget másoknak is, meg ugye pink es piros karpantra sincs szükségem, nem menne a nememhez. Persze a lényeg, hogy itt lehetek a Fórumon.
Tapatalk-kal küldve az én Redmi Note 2-el
[center]Xiaomi felhasználók kötelező olvasmányai:
Tudásbázis
Gyakran Ismételt Kérdések

Xiaomi MI5[/center]
Pistee
V.I.P.
V.I.P.
11
Telefonom: Redmi Note 8
Medálok

Hozzászólás Szerző: Pistee »

mumin007 » 40 perccel ezelőtt írta:Csá! A Jézuska biztosan nálatok kezdte a túráját, remélem nemsoká én is sorra kerülök! :D

Lassan oda is oda fog érni...

Töltsél felfelé egy képet te is!
makkai666
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 2

Hozzászólás Szerző: makkai666 »

En a parommal elek egyutt, ketten nekem redmi note 2 -ot hozott neki redmi 2 prot :D kellemes uneppeket :) en vagy egy fulesnek vagy egy power banknak orulnek a legjobban :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára makkai666 2015.12.24. 17:05-kor.
Zsolti5
MIUI látogató
MIUI látogató
12
Telefonom: Xiaomi Redmi 1S

Hozzászólás Szerző: Zsolti5 »

Sziasztok!
Én is elkészültem a fával:
Kari_fa.jpg
Párom könyvet,belépő jegyet és persze engem kap.
Lánya pulcsit,parfűmöt.
Fiam Gamer egeret,meg pár apróságot.
Én Xiaomi Pistons 3 Black -nek örülnék leginkább,de a Miband és a Mi PowerBank 16000mAh is tetszik.

Kívánok minden fórumozónak boldog karácsonyt!
Black
Beta tesztelő
Beta tesztelő
12
Telefonom: Xiaomi Mi 9
Medálok

Hozzászólás Szerző: Black »

Nálunk is korán jött a Jézuska a páromat már ette a kíváncsiság , hogy mit kaphatott. Neki egy MI4c telefont hozott a Jézuska, nekem egy Makita akkumulátoros fúrógépet, a kisebbik fiamnak egy Sony fejhallgatót, bélyeg gyűjtő albumot könyveket és némi kis zsebpénzt, a nagyobbiknak könyvet és kicsit több költeni való forintot.
Én a MIUI Jézuskától egy Mi Piston 3 black fülest szeretnék a legjobban, vagy Mi PowerBank 16000mAh-os

Köszi előre is!
Black MI9 64Gb
Global verzió
Martinmassa4
MIUI rajongó
MIUI rajongó
11
Telefonom: Xiaomi Redmi Note

Hozzászólás Szerző: Martinmassa4 »

IMG_20151224_172042.jpg
Én a szüleimmel élek, nagyon várom hogy hozzon valamit, de azt sem bánom hogy ha nem hoz semmit.

Tapatalk-kal küldve az én MI 3W-el
mumin007
Beta tesztelő
Beta tesztelő
11
Telefonom: Redmi Note 13 Pro 5G
 megköszönte: 1 alkalommal
Medálok

Hozzászólás Szerző: mumin007 »

Sziasztok. Áldott, békés és boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!
Na, csak megérkezett a Jézuska hozzánk is. Az ajándékok a teljesség igénye nélkül. A lányaim táskákat, a barátaik pulóvereket kaptak. Én és a drága feleségem egy wellnesshétvégét kaptunk.
Redmi Note 13 PRO 5G (garnet) - xiaomi.eu HOS1.0.8.0.UNRCNXM A14
Válasz küldése

Vissza: “MIUI Hírek”