[ROM] MIUIHU V9 AZ UTOLSÓ MIUIHU!!!
- cjvt
- MIUI érdeklődő

- 12
- Telefonom: Nincs
-
Medálok
Re: [ROM] MIUIHU V7 5.12.4
Az a váratlan fordulat állt be, hogy tegnap késő este rádugtam ismét PC-re (valójában útban volt, küldeném szervizbe, csak sose jutok el oda, szóval arrébb raktam, ott meg volt egy gépből kilógó "madzag", úgyhogy csakúgy spontán ötlettől vezérelve rádugtam).
Pirosan világítani kezdett, elindult a bootloader is (de nem ismerte fel a gép, viszont nem foglalkoztam a driverrel tehát ez csak mellékinfó), úgyhogy rajta hagytam éjszakára (bármilyen eddig töltőre dugva a piros villogás egyidő után fekete semmibe váltott, folyamatos piros, majd sárga nem volt, igaz, ezek egyike sem volt qc2 töltő), jelenleg sárgánál járunk.
Pirosan világítani kezdett, elindult a bootloader is (de nem ismerte fel a gép, viszont nem foglalkoztam a driverrel tehát ez csak mellékinfó), úgyhogy rajta hagytam éjszakára (bármilyen eddig töltőre dugva a piros villogás egyidő után fekete semmibe váltott, folyamatos piros, majd sárga nem volt, igaz, ezek egyike sem volt qc2 töltő), jelenleg sárgánál járunk.
-
vampywiz17
- MIUI imádó

- 11
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3
- cjvt
- MIUI érdeklődő

- 12
-
Medálok
Egyelőre még sárga...
(Vagy fehér? Meg vagyok fázva...
)
Mondjuk ha zöld lesz, akkor mi legyen?
Esetleg tippek, ötletek? Indítsak fastboot-ot, és dúrjam újra a nulláról? Vagy előbb próbálkozzak meg elindítani "rendesen" a rendszert?
(Vagy fehér? Meg vagyok fázva...
Mondjuk ha zöld lesz, akkor mi legyen?
Esetleg tippek, ötletek? Indítsak fastboot-ot, és dúrjam újra a nulláról? Vagy előbb próbálkozzak meg elindítani "rendesen" a rendszert?
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Indítsd el nyugodtan, aksi kimerülés nem okoz gondot neki.
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
- cjvt
- MIUI érdeklődő

- 12
-
Medálok
Elindult, fut a rendszer.
Van valakinek tippje, hogy mi az fészkes nyuszifül volt ez az egész? Mi okozhatta, okozhatja, mit kellene tenni, hogy ne forduljon elő?
Van valakinek tippje, hogy mi az fészkes nyuszifül volt ez az egész? Mi okozhatta, okozhatja, mit kellene tenni, hogy ne forduljon elő?
-
markkovacs76
- MIUI látogató

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi Mix 3
- Kapcsolat:
Szuper, nem adtam sok esélyt neki.
Ha jól emlékszem nekem egyszer előfordult MI3-on, hogy hiába volt töltőn egész éjszaka, valahogy nem töltötte és le is merült rögtön, miután lehúztam a töltőről. Aztán újra rádugtam és elkezdte rendesen tölteni. Nem jöttem rá, hogy miért volt. Azóta hálistennek minden rendben.
Ha jól emlékszem nekem egyszer előfordult MI3-on, hogy hiába volt töltőn egész éjszaka, valahogy nem töltötte és le is merült rögtön, miután lehúztam a töltőről. Aztán újra rádugtam és elkezdte rendesen tölteni. Nem jöttem rá, hogy miért volt. Azóta hálistennek minden rendben.
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Újabb X Akta...
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
- lumosnina
- MIUI rajongó

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi3
-
Medálok
@cjvt
Nekem is volt mar olyan, hogy a toltovel nem indult be csak pirosan villogott. Rajta hagytam par orat, semmi. Aztan gepre dugtam es ott kezdett el tolteni. Remelem mostmar helyre jottok!
Tapatalk-kal küldve az én MI 3W-el
Nekem is volt mar olyan, hogy a toltovel nem indult be csak pirosan villogott. Rajta hagytam par orat, semmi. Aztan gepre dugtam es ott kezdett el tolteni. Remelem mostmar helyre jottok!
Tapatalk-kal küldve az én MI 3W-el
Xiaomi Mi 3W Wcdma 
- gsx002
- MIUI Tag

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi8
Ezek a töltési problémák akkor jelentkeznek ha a kapcsoló üzemű töltő nem érzékeli megfelelően az eszközt.Magyarul töltés kezdéskor az akkumlátor nem vesz fel folyamatosan megfelelő áramot.A pc-énél viszont stabil "usb" 5volt van és átvészeli ezt az időt mig folyamatosan kezdi venni a töltést.
XIAOMI Mi8 6/64 MI 3W WCDMA 64Gb MIWIFI router3
- cjvt
- MIUI érdeklődő

- 12
-
Medálok
Ez annyit jelent, hogy kellene vennem még egy töltőt?
Amúgy ilyen hipiszupi Qualcomm Quick Charge 2.0 töltőt (ami állítólag nagyon jó dolog Mi3-hoz is) hol lehet beszerezni (online), mert én voltam olyan béna az elmúlt 1 évben, hogy nem találtam sehol (legalábbis ahol oda is lett volna írva, hogy az az, ebay és tsai esetében viszont a trafók, töltők, stb-kkel nem szívesen próbálkozom, ott ugyanis nem csak azzal szívhatik, hogy nem jó, amit kaptam, hanem akár azzal is, hogy egyéb eszközöm is megsínyli).
Amúgy ilyen hipiszupi Qualcomm Quick Charge 2.0 töltőt (ami állítólag nagyon jó dolog Mi3-hoz is) hol lehet beszerezni (online), mert én voltam olyan béna az elmúlt 1 évben, hogy nem találtam sehol (legalábbis ahol oda is lett volna írva, hogy az az, ebay és tsai esetében viszont a trafók, töltők, stb-kkel nem szívesen próbálkozom, ott ugyanis nem csak azzal szívhatik, hogy nem jó, amit kaptam, hanem akár azzal is, hogy egyéb eszközöm is megsínyli).