Hello tudnál nekem segiteni hogy hogy tudnám beállitani a rootot mert amikor feltelepitem a flashify-et és kilépek belőle és belépek a biztonságba semmi rootra utalót nem találokvagyula » 2015.11.08. 09:14 írta:Csináltam egy leírást a legegyszerűbb TWRP telepítéshez. (1.hsz)
TWRP Recovery 2.8.7.0 Mi4C
-
marcello
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi3
Re: TWRP Recovery 2.8.7.0 Mi4C
-
vicces
- MIUI látogató

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi2S
-
greenmeister
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi4c
Én most ugyan ebben a cipőben járok. Tegnap jött meg a teló a következő rommal: MIUI 77.00.44.00(LXKCNCI) Stabil.Spre83 » 2015.11.08. 09:26 írta:Az engedélyeknél nincs nálam olyan opcio h root (csak autostart és permission). Az autostartnal beállítottam a Flashyfy-t, de mikor ujra elinditom az az üzenet fogad h nincs root jogosultságom.Mit csinálok rosszul?
MIUIHU romra szeretnék váltani, ehehz ahogy olvastam csak TWRP-vel tudok, viszont ehhez jelen ROMban nem tudok ROOT jogot beállítani.
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Akkor fastboot módban kell a twrp-t feltelepíteni. Kicsit nehezebb, viszont biztos menni fog. Leírás a tudásbázisban.
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
szabof1
- MIUI látogató

- 10
Próbáld meg az előző oldal utolsó hsz-ében leírtak szerint megcsinálni (Fastboot mód, PC-ről).greenmeister » Ma, 12:35 írta:Én most ugyan ebben a cipőben járok. Tegnap jött meg a teló a következő rommal: MIUI 77.00.44.00(LXKCNCI) Stabil.Spre83 » 2015.11.08. 09:26 írta:Az engedélyeknél nincs nálam olyan opcio h root (csak autostart és permission). Az autostartnal beállítottam a Flashyfy-t, de mikor ujra elinditom az az üzenet fogad h nincs root jogosultságom.Mit csinálok rosszul?
MIUIHU romra szeretnék váltani, ehehz ahogy olvastam csak TWRP-vel tudok, viszont ehhez jelen ROMban nem tudok ROOT jogot beállítani.
-
vzoltan
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi4i
Sziasztok
az elso hszben levo verzio a legujabb TWRP Mi4Chez?
koszi.
ui: kedden erkezett a telo, es volt rajta TWRP es mashogy nezett ki.
koszi.
az elso hszben levo verzio a legujabb TWRP Mi4Chez?
koszi.
ui: kedden erkezett a telo, es volt rajta TWRP es mashogy nezett ki.
koszi.
-
Spre83
- MIUI látogató

- 10
Rakj fel egy developer rom-t eloszor (az angol forumon talalsz egy hivatalos verziot). Abban mar be tudod allitani a root jogotgreenmeister » 2015.11.27. 12:35 írta:Én most ugyan ebben a cipőben járok. Tegnap jött meg a teló a következő rommal: MIUI 77.00.44.00(LXKCNCI) Stabil.Spre83 » 2015.11.08. 09:26 írta:Az engedélyeknél nincs nálam olyan opcio h root (csak autostart és permission). Az autostartnal beállítottam a Flashyfy-t, de mikor ujra elinditom az az üzenet fogad h nincs root jogosultságom.Mit csinálok rosszul?
-
strapabiro
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 2
erdeklodni szeretnek, hogy nincs erdek jelszoval levedett twrp-t csinalni? vagy bar egyes menupontokat? sokkal tobb ertelme lenne szerintem mint elfuseralt touch es akar material designot tervezni ra ... beleptem, amig benne voltam a recoverybe usb-vel racsatlakozva es felmasoltam (???) az uj rom-ot mikozben lattam a belso memoriam tartalmat (???) es felinstalaltam ... ezt barki megteheti boot nelkul barki telefonjaval. azert irok ebbe a section-ba, habar szerintem senki se ismer direkt modon recovery dev-et, van egy mi4c-m, tetszik a rom, kar h nincs global ra ... ti hogy vedekeztek ebben a temaban, azonkivul h nem hagyjatok el a telefont?
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Sehogy, ez benne van a pakliban.
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
-
strapabiro
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 2
dehat bar a file managert az advanced menu alol
... kepek, fileok, stb ... regebb nem volt ilyen ... lopott telefonnal uj romot v recoveryt kellett tegyenek ami fullba wipeolta a telefont ...ugy ertem ha a keszuleket ellopjak akkor menjen ... de az adat rajta ... basszus ...