Kérdések, válaszok, megoldások
-
Deleted User 7561
Re: Kérdések, válaszok, megoldások
Jut eszembe ha valakinek meg mindig problemaja van a push uzenetek erkezesevel (hangout, viber, gmail...) annak ellenere amit regebben leirtam akkor a beallitasok/rendszer/akkumulator/alkalmazasok akkuhasznalatanak kezelese/valasszon alkalmazast a korlatozashoz adja hozza a szukseges alkalmazasokat (pl a fentiek) es valassza a maradjon csatlakozva lehetoseget..
- haloemi
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi4c
Szia. Próbáltam követni a megoldásodat. A Fastboot mode bejött, de tovább nem tudtam lépni. A gép nem látta a készüléket. Próbáltam többször is USB ki-be, de semmi. Itt próbáltam újraindítani a készülékemet. Kikapcsolt, és utána semmire nem reagál. Nem tudom bekapcsolni, semmilyen formában, sőt töltőre sem reagál. Szerinted mit csináltam rosszul? És most mi tévő legyek. Előre is köszitakataka » 2015.11.03. 18:27 írta:No igen, én is ezt követtem, de nem jutottam el addig, hogy a TWRP saját Recovery-ja betöltődjön. Végül így sikerült:hyena írta:En az alabbi modon es helyrol telepitettem fel.
http://en.miui.com/thread-166465-1-1.html
a 2.8.7.1-es twrpt kell feltenni.
nagyjából ennyi, igazából sehol nem láttam leírva, hogy a "recovery" önmaga elindítható batch lenne, de végül csak belenéztem, és konkrétan ez indítja el a megfelelő recovery fájlt: fastboot boot recoverydev.img
- Update ROM-ot felmásolni a telefon tárhelyére, majd kikapcsolni a telefont
- Volume down + Power gombokat kikapcsolt állapotban egyszerre nyomni -> Fastboot mode
- USB-re rádugni, majd a TWRP mappájából indítani egy parancssort
- fastboot devices -> ha a gép látja a telefont, akkor ugrás a következő lépésre, ha nem, akkor újra ki-bedugni az USB-t
- recovery-> ez elindítja a TWRP saját flasher eszközét, itt a gyári / nem gyári ROM-nak megfelelően kell választani egyet, majd a lefutás után rebootol magától
- bejön a TWRP recovery
Install -> update ROM kiválasztása
-
Deleted User 7561
nezd meg az alabbi linken talalhato Unbrick leirast hatha segit:
http://miui.hu/forum/viewtopic.php?f=99 ... 140#p35459
http://miui.hu/forum/viewtopic.php?f=99 ... 140#p35459
-
muchacoado
- MIUI érdeklődő

- 12
- Telefonom: Egyéb
Jelentem a 19-i romban javították a play letöltési sebesség bugot. (Legalább is a miuihu verzióban.)
-
szepi
- MIUI látogató

- 10
-
Medálok
-
norbeee93
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Sony Xperia Z1 Compact
Sziasztok,
Nem tudom tud-e valaki segíteni nekem, de megpróbálkozom.
Tegnap telepítettem fel a fejlesztői romot a Mi4c telefonomra és telepítés közben megállt. Azóta hard brick a telefon, fastboot mód sem jön be és semmire sem reagál. Töltőn volt egész éjszaka, kábele jó, tuti hogy hard brick. Próbáltam a MiFlash nevű programmal, de mivel fastboot mód nincs a telefonon, az sem segít. Az eszközkezelő ugyan látja hogy csatlakoztattam egy dolgot, és "Qualcomm HS-USB QDLoader 9008" név jelenik meg. Erre az esetre találtam egy honlapot ahol leírják hogy hogyan lehet unbrickelni egy Snapi 80X-es kínai telefont. A honlap: http://www.androidbrick.com/unbrick-all ... usb_dload/. A baj az hogy a fájlok amik itt vannak titkosítva vannak, így nem tudok használni semmit sem ami itt van. Valaki esetleg jelszót tud hozzá, vagy találkozott hasonló hibával és valamit tudna segíteni nekem?
Köszönöm.
Üdv,
Norbert
Nem tudom tud-e valaki segíteni nekem, de megpróbálkozom.
Köszönöm.
Üdv,
Norbert
-
Deleted User 7561
Ugyanezen az oldalon par hozzaszolassal feljebb van 1 link unbrick leirashoz link az egyik forum tarsunk reszerol...
-
paradicsak
- MIUI látogató

- 10
-
Medálok
Nekem mostmár az időkép widgete hülyült meg, nem akar frissülni bármit csinálok vele..
- mumin007
- Beta tesztelő

- 11
- Telefonom: Redmi Note 13 Pro 5G
- megköszönte: 1 alkalommal
Medálok
Ezt nézd meg: Beállítások/Rendszer/Akkumulátor/Alkalmazások akkuhasználatának.../ kikapcsololni.
Redmi Note 13 PRO 5G (garnet) - xiaomi.eu HOS1.0.8.0.UNRCNXM A14