MIUI7 5.11.5 Tölthető
- Gagacs
- MIUI imádó

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi Mix 2
- megköszönte: 3 alkalommal
-
Medálok
Re: MIUI7 5.11.5 Tölthető
Egy apróságot találtam hibaként.
Fájlkezelőben fordítás. Kép mellékelve. Tapatalk-kal küldve az én HM 1S-el
Fájlkezelőben fordítás. Kép mellékelve. Tapatalk-kal küldve az én HM 1S-el
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem...
-
vcapone
- MIUI Tag

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi 9
-
Medálok
Sima multiban is vannak vele problémák Redmi note 2-n.ZKP » Ma, 09:31 írta:5.11.5 miuihu ota frissítés után a wifi nem kapcsolódik, wipe cache megvolt. Redmi note 2
-
failed
szia, én is erre gondoltam elsőként, de sajnos nincs bekapcsolva.mumin007 » Ma, 10:14 írta:A wifis adattömörítés ki van kapcsolva? Csak egy ötlet, de meg lehetne nézni.failed » Ma, 09:05 írta:köszi, megcsináltam a teljes gyári visszaállítást a 10.22 ROM felrakása után, restart, google, xiaomi fiók beállítása, euronews telepítése, indítása, és még rosszabb mint a korábbi próbálkozásaim során.
Már néhány perc müködése után hang és kép szakadozás, pontosabban megugrás, gondolom a puffer/buffer miatt...szóval gáz
Bár az is lehet hogy ez a rész (is) bug-os, és úgy néz ki mintha ki-lenne kapcsolva, de még is benne van. Kínában a sok adatletöltéstől való félelem problémákat okoz errefelé; ahol van rendes adatmennyiség és sávszélesség
-
ZKP
- MIUI látogató

- 12
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 2
5.11.1 visszarakva, azzal megy.vcapone » Ma, 14:05 írta:Sima multiban is vannak vele problémák Redmi note 2-n.ZKP » Ma, 09:31 írta:5.11.5 miuihu ota frissítés után a wifi nem kapcsolódik, wipe cache megvolt. Redmi note 2
-
t0nhal
- MIUI érdeklődő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3
Mi3-on továbbra sem állítható a rezgés ereje? Valahol olyant olvastam, hogy a kínai nemzeti ünnep után benne lesz a ROM-ban, de azóta már eltelt egy kis idő és én nem találtam sehol... Úgy zörög szó szerint a telefonom, mint egy rozsdás fazék.
TH
-
Gadhead
- MIUI rajongó

- 11
- Telefonom: Egyéb
-
Medálok
Pár héttel ezelőtt tényleg nagyon durva volt amit rezgés címen leművelt, de azt már javították. Mondjuk a rezgés erősség beállítása nem lenne ördögtől való.
-
t0nhal
- MIUI érdeklődő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3
Nálam nem sokat változott... Amikor rezeg egy fémes zörgő hangja is van, mintha vmi berezonálna.
TH
-
MGB
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Redmi 2
Én egy végtelen görgetésnek is örülnék a lapok közt. Úgy megszoktam az előző telóimon és biztos nem nagy meló belerakni..
-
failed
Na most már odáig jutottam hogy feldobtam az új recovery-t. aztán jöhetnek a főzött ROM-ok...
Anno S1-es korszakomban amikor a samu első készülékére nyomtam a miui-t nem gondoltam volna hogy majd egyszer gyári miui készülékre főzöttet keresek
Anno S1-es korszakomban amikor a samu első készülékére nyomtam a miui-t nem gondoltam volna hogy majd egyszer gyári miui készülékre főzöttet keresek
-
sunco
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 2
Sziasztok!
nekem ezzel az 5.11.5ös verzióval a wifi rakoncátlankodik. Valahogy mindig azt hozza ki, hogy nincs internetkapcsolat. Meg megszakadt a wifi és bár visszakapcsolódik, de nincs internetkapcsolat. ha kézzel bontom és újra kapcsolódok akkor ideig óráig megjavul. Csak nagyon kellemetlen, mert gondol egyet és nincs internetkapcsolat úgy véli, és ha nem veszem észre, akkor aviberes meg ilyesmi üzenetek simán nem érkeznek meg fél napokon át is. Másnak is van ilyesmi problémája? a 11.1-es romot hogy tudom visszarakni? és honnan? (a miuihu-sat)
Köszi a segítségeteket.
nekem ezzel az 5.11.5ös verzióval a wifi rakoncátlankodik. Valahogy mindig azt hozza ki, hogy nincs internetkapcsolat. Meg megszakadt a wifi és bár visszakapcsolódik, de nincs internetkapcsolat. ha kézzel bontom és újra kapcsolódok akkor ideig óráig megjavul. Csak nagyon kellemetlen, mert gondol egyet és nincs internetkapcsolat úgy véli, és ha nem veszem észre, akkor aviberes meg ilyesmi üzenetek simán nem érkeznek meg fél napokon át is. Másnak is van ilyesmi problémája? a 11.1-es romot hogy tudom visszarakni? és honnan? (a miuihu-sat)
Köszi a segítségeteket.