szepi » Ma, 08:36 írta:Szia!
Akkor ez most tud magyarul vagy sem?
Kínából hozták nekem a telefont MI4C 32GB jelenleg ez a rom van rajta:
Le tudom ezt cserélni erre?
Ezt azonnal pusztítsd le a masináról! Vagy az EU-s , de akkor már ez a friss magyar.

szepi » Ma, 08:36 írta:Szia!
Akkor ez most tud magyarul vagy sem?
Kínából hozták nekem a telefont MI4C 32GB jelenleg ez a rom van rajta:
Le tudom ezt cserélni erre?

Tudásbáziskroni1 írta:Eddig nem foglalkoztam a romcserével, de igy hogy megjött a magyar rom aktuálissá vált. Tudtok egy linket adni ahol szájbarágosan le van irva lépésröl-lépésre a twrp telepités és a romcsere? (ez lesz az elsö ilyenem ezen a telón.)
Válts át angol nyelvre, aktiváld, majd vissza magyarra.szunya írta:Elöljáróban nagyon köszönöm a kiváló munkát.Másodsorban ellenben kis segítséget kérnék.A MI account hitelesítésénél nem tudom sehogyan se rávenni a cuccot, hogy elküldje az aktiváló sms-ben a kódot.2 kártya van a telóban egy A1 ( osztrák ) és egy T-Mobile ( magyar ) egyikre se jön sms.( of course 2 fiókot próbáltam a 2 tel.számhoz) Kerestem topikot ennek a nyűgnek, de nem találtam, szóval sorry ha itt ez off topik.

Talán ez?kadim » 47 perccel ezelőtt írta:Rajen: A tudásbázisban egy rakat dolog van. Pontosan melyikre gondoltál?
Eddig bejött... válts angol nyelvre, indítsd újra és úgy aktiváld.szunya » 30 perccel ezelőtt írta:@rajen: Válts át angol nyelvre, aktiváld, majd vissza magyarra.
Sajnos ez nem segített....