Kérdések, válaszok, megoldások
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Re: Kérdések, válaszok, megoldások
Igen, oda-vissza járható, csak mindig tiszta telepítéssel csináld!
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
morocz
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3
Recovery
Üdv! Sajnos elrontottam egy általam jónak vélt frissítéssel mindent. Most nem kommunikál magyarul, nem tudom a Play áruházhoz csatlakozni, google felejtős, ... A feltett ROM-okból egyiket sem tudom telepíteni a jelenlegi Rec. Man. 2.0.1-el.
Van esetleg tippje valakinek, mi a tennivaló. A leírások szerint jártam el, mégsem stimmel. Amit utoljára fel tudtam húzni, az a miui_HMNote2_5.10.22_a90b6fd901_5.0.zip
Van esetleg tippje valakinek, mi a tennivaló. A leírások szerint jártam el, mégsem stimmel. Amit utoljára fel tudtam húzni, az a miui_HMNote2_5.10.22_a90b6fd901_5.0.zip
-
akee
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note
azon már tulvagyunk.Már szinte mindent probáltam. egyszerüen nem akar dolgozni...
-
Xmister
- MIUI érdeklődő

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 2
Re: Recovery
TWRP-t tedd fel fastboot-al, azzal tudsz majd telepíteni mindent.morocz » Ma, 00:54 írta:Üdv! Sajnos elrontottam egy általam jónak vélt frissítéssel mindent. Most nem kommunikál magyarul, nem tudom a Play áruházhoz csatlakozni, google felejtős, ... A feltett ROM-okból egyiket sem tudom telepíteni a jelenlegi Rec. Man. 2.0.1-el.
-
szutika
- MIUI látogató

- 10
Én is ezt a fóliát használom de nagyon jó minőség,én még 900ft környékén vettem az ebayon,alukeretes tokot szintén de nagyon jó minőségi cucc mindkettő
Criminal017 » 2015.10.27. 22:18 írta:Sziasztok!
Gondoltam leírom a tapasztalataimat a Nillkines tempered glass esetében, hisz pont ezen nem szabad spórolni, mivel a telefon nem kapott semmilyen Gorilla Glass vagy egyéb védelmet.
Nos, én innen vettem, elképesztő, de egy hét alatt megjött sértetlenül.
Nos, én nem szoktam Nillkin termékeket venni, de nagyon meglepett az a minőségi érzés, mikor a kezembe vettem a csomagolást.
Az üvegfólián kívül rengeteg dolgot mellékeltek hozzá. Egy normális angol/kínai nyelvű leírást, és egy légmentes zacsit, ami tartalmazta a felrakáshoz szükséges cuccokat.
A zacskóban pedig ezek voltak: egy-egy száraz és nedves törlőkendő külön-külön becsomagolva, egy elektrosztatikus kék fólia, mikroszálas törlőkendő, két fólia felrakása utáni javító ragasztós csík (ez elég szakszerű?) és a kamerára való kis fóliák.
És magáról az üvegfóliáról. Nagyon jó, kellemes tapintású. Könnyen felhelyezhető. Pár napja rajta van, egyátalán nem karcolódik.
Akinek esetleg kérdése van róla vagy esetleg kifelejtettem valamit, nyugodtan írjon, szívesen válaszolok.
-
Cupee
- MIUI látogató

- 10
Szisztok!
Xaomi Redmi Note 2 TD telefonom van, Kínából rendeltem. A gyári ROM-ot lecseréltem. Jelenleg http://en.miui.com/download-274.html oldalról letöltött Developer ROM>Full ROM pack Version: 5.10.29 (MIUI7) ROM van rajta. A segítségeteket szeretném kérni a következőkben:
• Nincs Google Play a telefonon – nem is volt
• a GApps-ot kell feltelepíteni?
• A korábbi telefonomon a ROM csere után a kezdeteknél be kellett írni gmail-os felhesználói nevet és jelszót és szinkronizált mindent a telefon – itt ez nem történik, történt meg
• Volt egy pár telefonom de a menü egy kicsit furcsa vagy szokatlan
• Magyar nyelvű segédlet nincs ehhez a tipushoz?
• Magyar nyelvű ROM várható a közeljövőben? GApps lesz benne?
SEGÍTSETEK mert nagyon nem boldogulok a telefonnal.
Köszönöm
Xaomi Redmi Note 2 TD telefonom van, Kínából rendeltem. A gyári ROM-ot lecseréltem. Jelenleg http://en.miui.com/download-274.html oldalról letöltött Developer ROM>Full ROM pack Version: 5.10.29 (MIUI7) ROM van rajta. A segítségeteket szeretném kérni a következőkben:
• Nincs Google Play a telefonon – nem is volt
• a GApps-ot kell feltelepíteni?
• A korábbi telefonomon a ROM csere után a kezdeteknél be kellett írni gmail-os felhesználói nevet és jelszót és szinkronizált mindent a telefon – itt ez nem történik, történt meg
• Volt egy pár telefonom de a menü egy kicsit furcsa vagy szokatlan
• Magyar nyelvű segédlet nincs ehhez a tipushoz?
• Magyar nyelvű ROM várható a közeljövőben? GApps lesz benne?
SEGÍTSETEK mert nagyon nem boldogulok a telefonnal.
Köszönöm
-
Xmister
- MIUI érdeklődő

- 10
Szia!
Rakd fel ezt, ebben lesz gapps, meg ki vannak szedve belőle a felesleges kínai cuccok.
Néhány héten belül lesz magyar is.
A menü azért más, mert miui, többet tud, és testreszabhatóbb, mint bármelyik android jelenleg.
Rakd fel ezt, ebben lesz gapps, meg ki vannak szedve belőle a felesleges kínai cuccok.
Néhány héten belül lesz magyar is.
A menü azért más, mert miui, többet tud, és testreszabhatóbb, mint bármelyik android jelenleg.
-
joe
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 4G
Sziasztok!
Segítsèget szeretnék ,most érkezett meg a telefonom 32 GB kiadással,és ami a problémám vele hogy folyton akad ,mindegy hogy böngèszést vagy alklalmazást használok ,egyszerűen élvezhetetlen.Ráadásul törölni szerettem volna pár telepített alkalmazást..pl: funweather,ès a vírusírtó trójai vírusnak találja,ami folyton visszatelepül.AA gyári telepített MIUI:66.77.5500
Előre is köszönöm
Ide jöhetnek a kérdések, válaszok, megoldások a Redmi Note 2-vel kapcsolatban![/quote]
Segítsèget szeretnék ,most érkezett meg a telefonom 32 GB kiadással,és ami a problémám vele hogy folyton akad ,mindegy hogy böngèszést vagy alklalmazást használok ,egyszerűen élvezhetetlen.Ráadásul törölni szerettem volna pár telepített alkalmazást..pl: funweather,ès a vírusírtó trójai vírusnak találja,ami folyton visszatelepül.AA gyári telepített MIUI:66.77.5500
Előre is köszönöm
Ide jöhetnek a kérdések, válaszok, megoldások a Redmi Note 2-vel kapcsolatban![/quote]
-
Xmister
- MIUI érdeklődő

- 10
Nagyon gyorsan cseréld le azt a ROM-nak nem nevezhető gányoltságot, amit a kínai forgalmazók rátesznek.
Feletted egy hozzászólással van is egy link, hogy mit tegyél fel.
Feletted egy hozzászólással van is egy link, hogy mit tegyél fel.
-
morocz
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3
Szintén zenész! Én az EUSTOCK-ban vásároltam pár napja egy magyarosított változatot, amin a 7-es 5.10.22 ment is. Gondoltam, még frissítek, ezért telepítettem a stabilnak tartott változatot, csak meglepetésemre, az nem tartalmazott magyar nyelvet.
Az hagyján, de GAPPS sehol, viszont helyette egy csomó kínai nemtudom micsoda, mert számomra olvashatatlan. Főleg a mail és a play hiányzik, az angol nem lenne olyan nagy gond.
Recovery-t a leírás alapján sem enged frissíteni, főleg az az érdekes, hogy úgy tesz mintha renden lemenne a recovery csere, de újraindulsz, és nem az van.
Honnan lehet vajon beszerezni azt a magyart, amit én a telómon kaptam?
Üdv.: T.
Az hagyján, de GAPPS sehol, viszont helyette egy csomó kínai nemtudom micsoda, mert számomra olvashatatlan. Főleg a mail és a play hiányzik, az angol nem lenne olyan nagy gond.
Recovery-t a leírás alapján sem enged frissíteni, főleg az az érdekes, hogy úgy tesz mintha renden lemenne a recovery csere, de újraindulsz, és nem az van.
Honnan lehet vajon beszerezni azt a magyart, amit én a telómon kaptam?
Üdv.: T.