Lényeg, hogy jó lett!
Xiaomi Hongmi ROM telepítési útmutató -- Frissítve 3.22 --
- wocsok17
- MIUI imádó

- 12
- Telefonom: POCO X3
-
Medálok
Re: Xiaomi Hongmi ROM telepítési útmutató -- Frissítve 3.22
Néztem azt is közben én is, de tuti, hogy nekem benn maradt az akksi.
Lényeg, hogy jó lett!
Lényeg, hogy jó lett!
-
Fecco
- MIUI látogató

- 12
- Telefonom: Xiaomi Redmi 1S
Tud valaki segíteni, ha kijelző problémám van bármelyik szervíz tud segíteni? vagy tud valaki valami tuti helyet ahom MI telefonokkal foglalkoznak?
-
szentesb
- MIUI látogató

- 12
- Telefonom: Egyéb
Mi a baja a kijelződnek?
Mert az enyém azt kezdte el csinálni, hogy viszonylag gyakran (2-3 naponta) a kép bal oldala vibrálni kezd (főleg sötétebb háttérképnél , pl. "lehúzott" státuszsornál látszik)
Az Antelife kérte, hogy küldjem vissza garis javításra/cserére (még nem küldtem el, mert le kell költöznöm róla, a másik telefonom meg jelenleg "döglött" állapotban van, amíg ROM-ot fordítok hozzá)
Mert az enyém azt kezdte el csinálni, hogy viszonylag gyakran (2-3 naponta) a kép bal oldala vibrálni kezd (főleg sötétebb háttérképnél , pl. "lehúzott" státuszsornál látszik)
Az Antelife kérte, hogy küldjem vissza garis javításra/cserére (még nem küldtem el, mert le kell költöznöm róla, a másik telefonom meg jelenleg "döglött" állapotban van, amíg ROM-ot fordítok hozzá)
- Thusor
- MIUI érdeklődő

- 12
- Telefonom: Xiaomi Redmi 1
Sikerült feltennem az új 15.0-ás stabil multilang verziót. Most viszont azt jelzi a MIUI updater hogy van egy újabb verzió a 15.0.0 stabil. Ezt lefrissíthetem vagy sikeresen leszedi a multilangos google store verziót és kicseréli a kínaira?
-
Gonorrea
- MIUI látogató

- 12
Itt a 15.0.0:
recovery alól simán lehet telepíteni, van már benne alapból root jog (biztonság/engedélyek fül alatt lehet bekapcsolni), magyar, van google play
recovery alól simán lehet telepíteni, van már benne alapból root jog (biztonság/engedélyek fül alatt lehet bekapcsolni), magyar, van google play
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Gonorrea 2014.07.03. 09:10-kor.
- Thusor
- MIUI érdeklődő

- 12
Köszi a linket. Letöltöttem, este felrakom. Arra van valami tipp, hogy ubuntu linux alatt hogyan lehetne rávenni a gépet, hogy felismerje a telefont és tudjak rátenni fileoket? Windows alól szépen megy.
-
Gonorrea
- MIUI látogató

- 12
-
Klara
- MIUI érdeklődő

- 12
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 2
Gonorrea!
Jol mukodik a az altalad linkelt ROM? Nekem meg az [linkgomb=itteni]http://miuiandroid.hu/index.php?page=xi ... ngmi-wcdma[/linkgomb] letoltesekbol az utoso van, de azt utolag kellett rootolni.
Ha az altalad linkkelttel minden rendben akkor valtnek en is arra.
Jol mukodik a az altalad linkelt ROM? Nekem meg az [linkgomb=itteni]http://miuiandroid.hu/index.php?page=xi ... ngmi-wcdma[/linkgomb] letoltesekbol az utoso van, de azt utolag kellett rootolni.
Ha az altalad linkkelttel minden rendben akkor valtnek en is arra.
- Thusor
- MIUI érdeklődő

- 12
Én feltettem az általa javasolt ROM-ot. Tökéletesen működik és tényleg alapból is rootolt a telefon.
-
Gonorrea
- MIUI látogató

- 12
Igen jól működik, csak nekem tiszta telepítés kellett, csináltam factory reset-et és wipe-ot is, mert előtte kicsit vacakolt pár dolog! Azóta tökéletes