Magyar nyelvű rom megjelenés véglegesítés

Xiaomi és MIUI hírek minden mennyiségben
rajen
Adminisztrátor
Adminisztrátor
12
Telefonom: Xiaomi 13
 megköszönte: 21 alkalommal
 megköszönték: 62 alkalommal

Medálok

Magyar nyelvű rom megjelenés véglegesítés

Hozzászólás Szerző: rajen »

Szasztok!

Rengetek hozzászólásból, ötletből és rágalmakból sikerült pontot tennünk az ügy végére, végre mindenkivel sikerült mindent megbeszélni és a következő elhatározásra jutottunk:

-Nem lesz semmilyen Prémiuim fiók vagy tagság, minden továbbra is ingyenes marad, beleértve a MIUIHU romokat is

- Kizárólagos magyar nyelv használat nem lesz a közeljövőben, a forgalmazók nem tudnak olyan gyors hivatalos beszerzést, hogy ez megvalósuljon

- Az aktuális Note 2 magyar nyelv hivatalos megjelenését November 6-ra módosítottuk, tehát 2 hét múlva pénteken a többi rommal együtt jelenik meg, segget nem csinálunk a szánkból, így lefeleztük.

-Magyar nyelvű támogatás a multiban és a miuihu romokban továbbra is csak a tesztelésünket követően kerül sor.

-Amelyik készülékhez nem sikerül hozzájutnunk, ahhoz támogatást nem tudunk biztosítani. (Ehhez esetleg kérjük a közösségi támogatást)

Kiemelnénk a Wayteq Europe Kft. hozzáállását, akik segítettek minket nem csak egész évben, hanem az elmúlt 2 hétben is. Szeretnénk a troll fejekben is rendet rakni, akiknek az egészről annyit sikerült kivenni, hogy a Wayteq ilyen meg olyan paktumot állított fel ellenünk és sarokba szorítottak. NEM! Nem ők találták ki!!! A cél a magyar forgalmazók előnyben részesítése és a vásárlók rávezetése lett volna, hogy itthon költsék el a pénzüket. Ezzel sem több, sem kevesebb támogatást nem nyújtottak nekünk! Ennek elvetésével sem fognak retorzióval élni!

Mielőtt szárnyra kapnának újabb hihetetlen teóriák, kérdezzétek meg, készséggel válaszolunk!
MIUI Magyarország Igazgató Úr =)) SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
Vigyorka
MIUI látogató
MIUI látogató
11
Telefonom: Egyéb

Re: Magyar nyelvű rom megjelenés véglegesítés

Hozzászólás Szerző: Vigyorka »

Köszönjük! :ymhug: ^:)^
kovbandi
Beta tesztelő
Beta tesztelő
11
Telefonom: Xiaomi Mi5

Medálok

Hozzászólás Szerző: kovbandi »

Koszi, igy tiszta minden. A tamogatasi lehetosegeket nem lehetne boviteni, gondolok itt pl. az sms tamogatasra

Tapatalk-kal küldve az én HM 1S-el
[center]Xiaomi felhasználók kötelező olvasmányai:
Tudásbázis
Gyakran Ismételt Kérdések

Xiaomi MI5[/center]
Deleted User 7561

Hozzászólás Szerző: Deleted User 7561 »

Koszonom szepen!
Ettol fuggetlenul en szeretnem tamogatni a munkatokat mert ugy erzem helyenvalonak, es erre buzditok minden jolelku tagot :)
Lehet, hogy en vagyok pancser de sehol nem talalom hogy tehetnem ez meg.
Kaphatnek egy linket az adatokkal?
Illetve meg annyit kerdeznek, hogy lehet e szamitani mi4c magyar romra, es ha igen kb mikor?
mdav88
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 2

Hozzászólás Szerző: mdav88 »

Ez mindenek felett korrekt. ^:)^
Ha készen lesz, meglesem.

Gondolom, hogy baromi rossz volt számotokra az elmúlt két hét folytonos savazása, de remélem nem szegi kedvetek.
Elnézést, ha valamelyik hozzászólásom túl magyarra sikerült, amennyire tudom támogatom majd a munkátokat.

Mivel friss vagyok, nem tudom, hogy hogy mentek itt a dolgok, de ha közlékenyebbek vagytok, vagy az elején kiálltok, és azt mondjátok, srácok, nyugi két hét és letárgyalunk mindent, gondolom mindenki türelmesen várt volna. Jó eséllyel több pletyka elejét lehetett volna venni vele.

Na de kitartást, és jó munkát!
rajen
Adminisztrátor
Adminisztrátor
12
Telefonom: Xiaomi 13
 megköszönte: 21 alkalommal
 megköszönték: 62 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: rajen »

kovbandi » 25 perccel ezelőtt írta:Koszi, igy tiszta minden. A tamogatasi lehetosegeket nem lehetne boviteni, gondolok itt pl. az sms tamogatasra

Tapatalk-kal küldve az én HM 1S-el
Bővíteni fogjuk, csak nem emelt díjas SMS-el, nem másik céget akartok támogatni, azok 40-50%-ot levesznek. Marad a PayPal és annak utalásos verziója.
hyena írta:Koszonom szepen!
Ettol fuggetlenul en szeretnem tamogatni a munkatokat mert ugy erzem helyenvalonak, es erre buzditok minden jolelku tagot :)
Lehet, hogy en vagyok pancser de sehol nem talalom hogy tehetnem ez meg.
Kaphatnek egy linket az adatokkal?
Illetve meg annyit kerdeznek, hogy lehet e szamitani mi4c magyar romra, es ha igen kb mikor?
Ha PC-n nézed a fórumot, akkor a jobb oldali blokkokban a legalsó. Egyébként az info@miui.hu címre küldhetitek.
mdav88 írta:Ez mindenek felett korrekt. ^:)^
Ha készen lesz, meglesem.

Gondolom, hogy baromi rossz volt számotokra az elmúlt két hét folytonos savazása, de remélem nem szegi kedvetek.
Elnézést, ha valamelyik hozzászólásom túl magyarra sikerült, amennyire tudom támogatom majd a munkátokat.

Mivel friss vagyok, nem tudom, hogy hogy mentek itt a dolgok, de ha közlékenyebbek vagytok, vagy az elején kiálltok, és azt mondjátok, srácok, nyugi két hét és letárgyalunk mindent, gondolom mindenki türelmesen várt volna. Jó eséllyel több pletyka elejét lehetett volna venni vele.

Na de kitartást, és jó munkát!
Igen rossz volt elolvasni a rágalmazásokat és kitalált teóriákat. A kommunikáció néha igen nehéz 5 teljesen eltérő életciklusú ember és két cég között. Sose volt minden végleges, de ma szerencsére mindenkivel sikerült beszélni.
MIUI Magyarország Igazgató Úr =)) SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
Ajve
MIUI látogató
MIUI látogató
11
Telefonom: Xiaomi Mi3

Hozzászólás Szerző: Ajve »

Kicsit nehéz titeket megérteni. Először szinte tényként előálltok azzal, hogy támogatás fejében kizárólagos MIUIHU ROM-ot adtok magyarországi (illetve eustock Szlovák székhelyű, így "magyar forgalmazók előnyben részesítése" rész kicsit sántít nekem, de Wayteq Kft oké, az magyar székhelyű cég) forgalmazóknak 2 hónapig, majd néhány negatív síró visszhang után (mi lesz azokkal akik kint vették meg a készüléket), az ötletek alapján egyfajta támogatási rendszert vezettek be, erre most sztornó, mégse, meggondoltuk magunkat, marad minden ugyan úgy, mintha mi se történt volna. Tetejébe eredeti posztban meg se említettétek, hogy MIUIHU staff ötlete volt a támogatási rendszer. Nem tudom, de a kommunikációtok és a probléma megoldási készségetek nem éppen kifogástalan, mondjuk én is tudok meggondolatlan lenni, meg mindenki más is, de ilyen hátra arcot nyomni, miután napokig ezen pörög a nép, több mint érdekes. Megjegyzem, ha már valami miatt felmerült a ez probléma, érdemesebb lenne kezelni (szerintem).
Nem akarok további vitákat generálni, de ez akkor is érdekes. Bocsánat ha esetleg lelkekbe gázolok, de kikívánkozott belőlem.
Közben küldtem egy nagyon kis támogatást, ennyire futja most, kicsit tényleg kiemelhetnétek valahol az oldalon kontakt infók mellett, pl egy "Rólunk" részben, ott akár még magatokról is írhatnátok pár sort, az oldalról, céljáról stb.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Ajve 2015.10.19. 23:35-kor.
mdav88
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 2

Hozzászólás Szerző: mdav88 »

Jut eszembe, ez a támogatás részleg tényleg el van kicsit dugva, láthatóbb helyre is tehetnétek ;)
BoSSanCS
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Egyéb

Hozzászólás Szerző: BoSSanCS »

Korrekt, köszönjük! ^:)^
sarti6
MIUI Tag
MIUI Tag
12
Telefonom: Xiaomi Mi8

Medálok

Hozzászólás Szerző: sarti6 »

Érdekes egy 2 hét volt ,ahogy különböző emberek a véleményüket elmondták.
Biztosan egy páran beleléptek a lelkivilágotokba is .Helyettük is elnézéseteket kérem !!!
S talán még annyi,hogy nem tudom már melyik fórumozó írta s ezzel én is egyetértek .
Mivel mi egy közösség vagyunk esetlegesen ha van olyan jellegű problémátok amiben mi tudnánk nektek segíteni próbáljatok meg hozzánk fordulni.
Hiszen közel 8000 vagy még ennél is több tag van s ki tudja hátha egyszer a mi közösségünk segítene nektek ,hiszen ti ezt
már annyiszor önzetlenül megtettétek .
Még egyszer köszönet a MIUIHU csapatnak a munkájáért és a számunkra kedvező döntésetekért.!! ^:)^
Válasz küldése

Vissza: “MIUI Hírek”