[ROM] MIUIHU V6 5.8.9
-
whpgab
- MIUI érdeklődő

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi3
Re: MIUIHU V5 4.6.6 ** OTA teszt **
Ma reggeli hiba, híváskor egyből kapcsolt, viszont nem hallottam a túl oldalon lévőt, a de a számláló pörgött. Az segített, ha kihangosított állapotban indítottam a hívást. Akkor hallottam a másik oldalt. Viszont, ha levettem a kihangosítást, megint nem volt hallható a másik fél. Csak egy újraindítás segített. A telefon kicsit több, mint két napja ment folyamatosan. Komoly problémák vannak telefonálás terén ezzel a 4.4-es romokkal. És ez nem Vagyula hibája...
Mobil: Xioami Mi3 64 GB WCDMA
System1: MIUI KXDCNBE 18.0 vagyula féle
System2: MIUI KXDCNBE 18.0 vagyula féle
TDB: Off
CWM: Off
- Black
- Beta tesztelő

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi 9
Medálok
Nálam se szól az FM rádió kihangosítva. (fejhallgató be van dugva). És az email widget sem működik.
Black MI9 64Gb
Global verzió
Global verzió
-
brucez
- MIUI látogató

- 12
- Telefonom: Egyéb
[quote="whpgab"]Ma reggeli hiba, híváskor egyből kapcsolt, viszont nem hallottam a túl oldalon lévőt, a de a számláló pörgött. Az segített, ha kihangosított állapotban indítottam a hívást. Akkor hallottam a másik oldalt. Viszont, ha levettem a kihangosítást, megint nem volt hallható a másik fél. Csak egy újraindítás segített. A telefon kicsit több, mint két napja ment folyamatosan. Komoly problémák vannak telefonálás terén ezzel a 4.4-es romokkal. És ez nem Vagyula hibája...[/quote]
Nálam is megvan ez a hiba. Sőt, néha elutasítja a hívást azonnal, fogadás helyett...
Nálam is megvan ez a hiba. Sőt, néha elutasítja a hívást azonnal, fogadás helyett...
-
whpgab
- MIUI érdeklődő

- 12
Ilyet én is tapasztaltam. Ma 51 fokig melegedett. A szélvédőn volt és némi kis navigáció futott. De az egész nem tartott tovább fél óránál. A töltő még nem volt rádugva, tehát azzal még melegedett volna. Valószínű a napfény se tett jót neki meg az, hogy fekete.
Mobil: Xioami Mi3 64 GB WCDMA
- fizik
- MIUI érdeklődő

- 12
Nálam tegnap óta szerencsére még nem volt gond a hívásokkal, legalábbis nem panaszkodtak. Üzemidő is rendben van, 1 nap után 77%-on áll.
Amit viszont nem tudok hova tenni, hogy a böngészőben a pinch zoom használata esetén gyakran upla érintésnak érzékeli is ki-be nagyít. Meg úgy alapvetően érzékenyebb a kijelző a kelleténél szvsz.
Amit viszont nem tudok hova tenni, hogy a böngészőben a pinch zoom használata esetén gyakran upla érintésnak érzékeli is ki-be nagyít. Meg úgy alapvetően érzékenyebb a kijelző a kelleténél szvsz.
- vagyula
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi MiNote Pro
-
Medálok
Re: MIUIHU V5 4.6.13 ** OTA teszt **
Az FM bug javítva, elvileg a hívás bug is javítva, nálam mióta KK van panaszkodnak, hogy nagyon halkan hallanak.
Az OTA a 4.6.13-as rommal fogja először jelezni az elérhető miuiandroid.hu-s frissítést.
Az OTA a 4.6.13-as rommal fogja először jelezni az elérhető miuiandroid.hu-s frissítést.
- hriska
- MIUIHU Grafikus

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi Mix 2
-
Medálok
- gsx002
- MIUI Tag

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi8
- fizik
- MIUI érdeklődő

- 12
Re: MIUIHU V5 4.6.13 ** OTA teszt **
Most fogok frissíteni, de vagy másfél napja elkezdett megint rendetlenkedni a hívás.
Kimenő-bejövő hívás kezdetekor csak pukkan egyet a hangszóró, de semmit nem hallok, még a kicsöngést sem.
Remélem ez javítja a dolgot.
Kimenő-bejövő hívás kezdetekor csak pukkan egyet a hangszóró, de semmit nem hallok, még a kicsöngést sem.
Remélem ez javítja a dolgot.
- fizik
- MIUI érdeklődő

- 12