Magyar nyelvű rom megjelenés közlemény
- skyline
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Redmi 5A
Re: Magyar nyelvű rom megjelenés közlemény
A éves (vagy akár havi) tagsági díj nem feltétlenül az aktuális problémára lenne megoldás, hanem hogy hosszú távon a fejlesztőcsapat támogatva legyen a userek által is, mert ők nem szeretetszolgálat. Nekem sem tetszik, hogy ez a döntés a mi megkérdezésünk nélkül született meg, de ezen már kár rugózni.
- Boss81
- MIUI Tag

- 11
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 2
-
Medálok
Sajnos egyet kell értenem , ettől nem lesz letölthető a rom számunkra , csak jó pár hét múlva .skyline írta:A éves (vagy akár havi) tagsági díj nem feltétlenül az aktuális problémára lenne megoldás, hanem hogy hosszú távon a fejlesztőcsapat támogatva legyen a userek által is, mert ők nem szeretetszolgálat. Nekem sem tetszik, hogy ez a döntés a mi megkérdezésünk nélkül született meg, de ezen már kár rugózni.
Xiaomi Redmi Note 2 / MIUI7
- kovbandi
- Beta tesztelő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi5
-
Medálok
Jelenleg a Mi4c meg a Redmi Note 2 tulajoknak kell varni kicsit, a tobbieknek nem. Ez a kis kellemetlenseg belefer. Mellesleg szereny velemenyem szerint aki külföldről rendel, annyi angoltudassal rendelkezik, hogy ellegyen a teloval... A tobbi programra ott a morelocale
Tapatalk-kal küldve az én HM 1S-el
[center]Xiaomi felhasználók kötelező olvasmányai:
Tudásbázis
Gyakran Ismételt Kérdések
Xiaomi MI5[/center]
Tudásbázis
Xiaomi MI5[/center]
- Boss81
- MIUI Tag

- 11
-
Medálok
Lehet , sőt biztos hogy nem fognak az üzemeltetők egyet érteni velem , miért is tennék , de szerintem ezt a romot még publikálhatnák , mert ugye azért valljuk be ezt egy kicsit most ők is meggondolatlanul csinálták ezalatt azt értem hogy a felhasználókra nem teljes mértékben gondoltak, lett is kis felháborodás , vizhang , teljesen mindegy minek hivjuk , de az is tény hogy megoldást kellene keresni , és ha valóban annyira fontos nekik az a közösség amit eddig felépitettek , legközelebb esetleg egy szavazással felmérik hogy mit szolnánk hozzá mi , felhasználók , és figyelembe veszik hogy mi mit gondolunk , és ennek tudatában döntenek .
- Boss81
- MIUI Tag

- 11
-
Medálok
kovbandi » 5 perccel ezelőtt írta:Jelenleg a Mi4c meg a Redmi Note 2 tulajoknak kell varni kicsit, a tobbieknek nem. Ez a kis kellemetlenseg belefer. Mellesleg szereny velemenyem szerint aki külföldről rendel, annyi angoltudassal rendelkezik, hogy ellegyen a teloval... A tobbi programra ott a morelocale
Én külföldről rendeltem kettőt , egyet a páromnak egyet magamnak , nekem az angollal semmi gond de a párom nem beszéli , akkor most ?
Ő ne használja 2 hónapig ?
Remélem érted mire akarok kilyukadni
- kovbandi
- Beta tesztelő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi5
-
Medálok
Most nem azert, de azert az hiu abrand, hogy az userek megoldjak azt a gondot, hogy a legujabb telefonokra osszedobjak a lovet. Ezt te se gondolod komolyan. Itt nem elsosorban a szerver meg a domain berlesrol van szo. Egy MiNote pro 1 kilo felett van boven (kulfoldi webshopbol) . Persze, lehet mondani, hogy osszedobjuk, de ugye szaj csak addig van a magyarnak, ameddig arra van szukseg.
Itt a gond, hogy akiknek a legjobban erdeke, nem foglalkozik a dologgal:a gyarto. Neki es persze az itthoni hivatalos forgalmazonak lenne a legjobban az erdeke a lokalizalas, mert mint irtam szerintem a "hivatalos forrasbol" vasarlok negyede se venne meg, ha nem lenne magyar nyelv rajta. . Azert remelem ezen megallapodasert cserebe kitesznek magukert a forgalmazok, mert a fiuk megerdemlik. Lenyegeben hogy kitudjak az igenyeket elegiteni, nem volt mas valasztasuk. Ok se milliomosok es krozusok. Akinek meg kell a magyar nyelv, az varakozik. Nem all meg a vilag.... Vagy kesobb vesz telefont... En se ugralok, pedig nagyon bejon a Redmi N2, de varok, kivancsi vagyok a hosszabb tavu tapasztalatokra.
Itt a gond, hogy akiknek a legjobban erdeke, nem foglalkozik a dologgal:a gyarto. Neki es persze az itthoni hivatalos forgalmazonak lenne a legjobban az erdeke a lokalizalas, mert mint irtam szerintem a "hivatalos forrasbol" vasarlok negyede se venne meg, ha nem lenne magyar nyelv rajta. . Azert remelem ezen megallapodasert cserebe kitesznek magukert a forgalmazok, mert a fiuk megerdemlik. Lenyegeben hogy kitudjak az igenyeket elegiteni, nem volt mas valasztasuk. Ok se milliomosok es krozusok. Akinek meg kell a magyar nyelv, az varakozik. Nem all meg a vilag.... Vagy kesobb vesz telefont... En se ugralok, pedig nagyon bejon a Redmi N2, de varok, kivancsi vagyok a hosszabb tavu tapasztalatokra.
[center]Xiaomi felhasználók kötelező olvasmányai:
Tudásbázis
Xiaomi MI5[/center]
Tudásbázis
Xiaomi MI5[/center]
-
E38fanatic
- MIUI látogató

- 10
Lehet sokan köpkodni fognak de én teljesen egyetértek velük. Sőt még rendesek is h 2 hónap után ingyenessé teszik. Megtehetnek h senki nem kapja meg a magyar romot vagy csak akkor publikáljak ha a számlára jön összegyűjtött x ezer Ft amit a közösségnek kell összedobnia.
es meg ezért se lehetne rájuk egy rossz szava se senkinek! Abban meg van igazság h meg lehetett volna a kérdezni az embereket itt, viszont ez nem kívánság műsor. Saját munkájuk így senki sem vonhatja őket kérdőre azzal kapcsolatban h mit hogyan csinálnak.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
es meg ezért se lehetne rájuk egy rossz szava se senkinek! Abban meg van igazság h meg lehetett volna a kérdezni az embereket itt, viszont ez nem kívánság műsor. Saját munkájuk így senki sem vonhatja őket kérdőre azzal kapcsolatban h mit hogyan csinálnak.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
mdav88
- MIUI látogató

- 10
Ph forumrol ide mutogatnak, hogy beszeljuk meg, de nem lattam, hogy brszelgetes lenne. Szivesen meghallgatnam, hogy az eddigi hozzaszolasok alapjan valtozott-e valami. Kerlek benneteket, ittenieket, follyatok bele a beszelgetesbe. Koszonom.
Igazabol azt sem ertem hogy a gyarto semmilyen formaban nem tamogatja a munkatokat. Irtatok, hogy uton van egy csomag ami ki tudja merre jar... Konyorgom 2015ot irunk, dhl kovethetoen elhozza par nap alatt.
Ezek szamomra nem felfoghato dolgok.
Igazabol azt sem ertem hogy a gyarto semmilyen formaban nem tamogatja a munkatokat. Irtatok, hogy uton van egy csomag ami ki tudja merre jar... Konyorgom 2015ot irunk, dhl kovethetoen elhozza par nap alatt.
Ezek szamomra nem felfoghato dolgok.
- Boss81
- MIUI Tag

- 11
-
Medálok
mdav88 írta:Ph forumrol ide mutogatnak, hogy beszeljuk meg, de nem lattam, hogy brszelgetes lenne. Szivesen meghallgatnam, hogy az eddigi hozzaszolasok alapjan valtozott-e valami. Kerlek benneteket, ittenieket, follyatok bele a beszelgetesbe. Koszonom.
Valóban nem lenne rossz ha kapnánk visszajelzést , ti kértétek hogy itt vitassuk meg , megtettük , ötleteltünk , véleményeket nyilvánitottunk , szerintem annyi nekünk is kijár hogy nyilatkoztok , és elmondjátok ti is a véleményeteket , észrevételeiteket , döntéseteket .
- Boss81
- MIUI Tag

- 11
-
Medálok
mdav88 írta:Ph forumrol ide mutogatnak, hogy beszeljuk meg, de nem lattam, hogy brszelgetes lenne. Szivesen meghallgatnam, hogy az eddigi hozzaszolasok alapjan valtozott-e valami. Kerlek benneteket, ittenieket, follyatok bele a beszelgetesbe. Koszonom.
Valóban nem lenne rossz ha kapnánk visszajelzést , ti kértétek hogy itt vitassuk meg , megtettük , ötleteltünk , véleményeket nyilvánitottunk , szerintem annyi nekünk is kijár hogy nyilatkoztok , és elmondjátok ti is a véleményeteket , észrevételeiteket , döntéseteket .